לימודים אקדמיים

sivanlazarovich

New member
לימודים אקדמיים

הי... 1.מה תנאי הקבלה שצריך בשביל להתקבל ללימודי תואר ראשון בת.האמנות וספרות באוניברסיטת ת"א ? 2.מה לומדים בלימודי תואר ראשון בת.האמנות וספרות באוניברסיטת ת"א ? 3.כמה זמן נמשכים/אמורים להימשך לימודי התואר הראשון באוניברסיטת ת"א (בתולדות האמנות וספרות) ? כמה זמן לימודי התואר השני בת.האמנות וספרות באויברסיטת ת"א ? 4.האם אפשר ללמוד תואר ראשון וגם תואר שני(אם לומדים גם תואר שני) בת.האמנות וספרות באוניברסיטת ת"א מהבית ? אשמח מאוד אם יהיה לכם מידע על לימודי תולדות האמנות וספרות באוניברסיטת ת"א...ואשמח אם תענו לי גם על השאלות האלו: 5.האם ידוע לכם אם יש קורס/ים (למשל בגרפיקה ממוחשבת) שניתן ללמוד בהם מהבית ? 6. אם כן,יש לכם פרטים עליכם ? 6.האם אפשר ללמוד תואר ראשון בת.האמנות וספרות באוניברסיטת ת"א מהבית ? אשמח מאוד אם תתנו לי פירוט מלא על לימודי תואר ראשון ותואר שני בת.האמנות ובספרות באוניברסיטת ת"א ואיך לקויי שמיעה יכולים להסתדר בהם ולללמוד אותם,אם בכלל... תודה

תשובה רוב שאלותיך קשורות לאונ' תל-אביב. אתה יכול או להתקשר אליהם ולשאול או לפנות לפורום סטודנטים בתפוז. אם עדיין לא הסתדרת, שלח לי מסר.

sivanlazarovich

New member
תגובה

הקפצה...אני מאד אשמח אם תענה על 6 השאלות שרשמתי בהודעתי המקורית על לימודי תואר ראשון באוניברסיטת ת"א.... תודה

sivanlazarovich

New member
עוד תגובה

עוד הקפצה... אני עיין מחכה לתשובות על 6 השאלות ששאלתי בהודעתי המקורית לגבי לימודי תואר ראשון באוניברסיטת תל-אביב... תודה

למעלה