לים הרגוע

../images/Emo10.gifיום הולדתך ../images/Emo16.gif

זוכרת כל שנה ... הדמעות זולגות מעיניי הבטן מתכווצת מעוצמות הכאב והגרון כואב צועק תוציאי ... תבכי.. ואני.. מתבוננת בתאריך 2-2-2010 וחושבת לי אתה היית צריך להיות בן 53 פשוט לא הוגן... אך נשארת לנצח בן 48 .. הנוכחות שלך כל כך חסרה כאן. אתה חברי היקר לי מכל הגעגועים אליך מתעצמים.. והדמעות נספגות בכרית המבינה את עוצמות הכאב. ורוצה עוד חיבוק אחד אחרון ודי עוד מבט עיניים תמים מלא אהבה רוצה לנשום.. להרגיש.. ללטף ...לאהוב רוצה.. רוצה.. רוצה.. רוצה לצעוק למה? רוצה לעצור את השעון ביום בשעה השישי הנורא שנפרדנו לעולמים, וכשיצאת וחזרת פעמים לומר שלום ... רוצה כ"כ הרבה.. ובעיקר רוצה לזכור ולא לשכוח אז משתמשת במספר ת.ז. שלך עדיין מקשיבה לקולך במשבון ... רק לא לשכוח חברי, אהובי , אישי ההיקר לי מכל היית ותהיה היחיד והמיוחד עבורי חבר שידע עלי הכל שידע לקרוא אותי ,את עיניי שהבין בלי מילים את הלך רוחי, שידע להקשיב ואף לסתום את הפה החבר שעמד לצידי תמיד לתמוך, לסייע . ועיקר להיות שם עבורי .. בעלי הנפלא מתגעגעת עד כלות העיניים נעצמות ודמותך מולי עומדת שומעת את קולך .. מפנטזת על מגעך הנעים, על מבטך הכחול והטוב מתגעגעת ורוצה עוד חיבוק אחד אחרון עוד נשיקה .עוד ליטוף... . טלי,אישתך, חברתך שבחרה בחיים ותמשיך לחיות אולם לעולם לא אשכח אותך .... טלי שעדיין מאוהבת בך ...

hani31

New member
לים הרגוע

הדמעות זולגות מעיני כשאני קוראת את מילותיך כי זה ממש כאילו אני כתבתי שולחת לך חיבוק לחיזוק לאחר הדמעות תחושי קצת הקלה מאחלת לנו ימים קלים יותר . חני

מיק41

New member
טלי יקרה,

כל כך מבינה אותך!!!! מחבקת אותך חזק, מיכל

טלי../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

מילים חודרות וחזקות כתבת... שולחת חיבוק ואיתך במחשבות

פשו שי ת

New member
טלי היקרה

קבלי חיבוק של אהבה אין מילים............... מבינה אותך מתוקה מאחלת לך הרבה כוחות בעזרת ה' להמשיך הלאה בדרך בה בחרת ללכת המון אהבה חגית

למעלה