ליל תשוקה....

sam700

New member
ליל תשוקה....../images/Emo23.gif../images/Emo94.gif

איוושת גלגלים עוצרת מול הפתח.. אורות נסגרים קולות נקישה של דלת.. צעדים קלילים, מפתח מסתובב דלת חורקת... חושך צעדיה מהססים עוברת פנימה, הדלת נסגרת אחריה, ביא מסתובבת מבקשת להבין, אני נצמד מאחוריה לוקח את חפציה משליך על הספה, ראשה לאחור נשיקה ארוכה חזקה בלתי מתפשרת, קורע חולצתה מעליה ידיי על הבד.. (מממ.. היא באה עם בייבידול..) עוברות על הפיטמות היא נאנחת.. בעדינות לאט לאט עובר דרך שדיה אל ביטנה.. ידי השניה עולה במעלה שמלתה היא נשענת עליי לשוני חוקרת צווארה. ידי נכנסת תחת החוטיני והשניה מעל פיטמותיה היא נאנחת מתחננת להסתובב , אני לא מרשה.. עכשיו אצבעותיי סביב הדגדגן שאיטיות ובסבלנות אני כמו חוקר אותו מכל עבריו, ידי השניה צובטת פיטמה, ידיה נעות אחורה אל רוכסני, עומד לי.. הרטיבות בתוכה מרגשת אותי ידיה כבר בתוך המכנס מעל התחתון נוגעות מלטפות.. היא מסתובבת אליי מנשקת בפראות מורידה חולצתי במהירות אני מחדיר ידיי לשדיה מרפרף מעליהם היא אוהבת את זה.. אני יודע.. היא יורדת מטה מוציאה אותו ומוצצת כמו שרק היא יודעת... גופי נמתח לאחור מתחיל לאבד שליטה...הזין עומד לי בטירוף.. אני רוצה אותה... היא נעמדת על הריצפה על ארבע.. אני בא מאחוריה, חודר בבת אחת חזק כמו שהיא אוהבת יוצא ונכנס בכל הכוח אוחז בפלחי ישבנה ומוחץ אותם בידיי תוך כדי תנועה מהירה וחזקה, היא גונחת צועקת משתוללת עם אגנה ואני ממשיך בכל הכוח נזהר לא לגמור מהר.. שולט במצב.. היא צועקת "זיין אותי,, וואוו ככה חזק.. אני אוהבת..אויי **** כן תמשיך.." ואני מגביר את הקצב במהירות אינסופית מרגיש את ההתפרקות מתקרבת אני כבר לא ממש שולט בקצב.. אני גומר בתוכה וממשיך לנוע לאט יותר ידי האחת מעסה בעדינות את הדגדגן היא רועדת גומרת שוב ואני ממשיך נע בתוכה הוא מתעורר שוב היא מרגישה דוחפת את האגן חזק אליי. הזיין עומד לי שוב חזק מתמיד ואני מתחיל שוב לנוע חזק במהירות אינסופית בחוסר שליטה טוטאלי עד ההתפוצצות הבאה... אני נשאר בתוכה עד שנשימותינו חוזרות לנו.. קם ממנה מרים אותה למיטה.. היא שוכבת על הגב, אני לצידה מתחיל לגעת שוב בשדיה.. זה מעיר אותה פיטמותיה מזדקרות שוב.. אני מעביר לשון על פיה.. ועל שדיה ידי האחת יורדת אל הדגדגן.. היא מתפתלת שוב עומד לי אני נע עם ידי בעדינות במקדש אהבתה.. היא גונחת .. מתחילה לצעוק ושוב גומרת שולחת יד אלי מרגישה כמה הוא קשה..רוצה לרדת אליו.. אני לא מרשה לה.. נוגע בה שוב ושוב והיא גומרת שוב ושוב.. ואחרי ששעה קלה אני בא אליה מהצד.. מרים רגלה על כתפי... וחודר אליה רטובה וענוגה... מזיין אותה כמוה שהיא אוהבת חזק.. ללא עצירה ורגע לפני הגמירה מאט.. שוב היא מתחננת "די.. רוצה אותך אל תעצור.." ואני ממשיך בשלי.. היא משתוללת מניעה אגנה אליי מנסה להעמיק חדירתי בה.. אני "נכנע" ומתחיל שוב לזיין אותה בכוח גומר פעם אחרי פעם וממשיך שוב ושוב ושוב... עד שכוחי לא עומד לי עוד... נשכב לצידה .. שנינו מתנשפים חזק...אני עולץ "נקרא לאמבולנס?...אני חושב שאני צריך..." והיא נותנת נשיקה ואנו נרדמים חבוקים...

../images/Emo2.gif

אני המומה וחושדת שאולי זה אתה, שינית את הניק? אתה כותב אלי ועלי? אתה מציאות או חלום?

bugbuster

New member
דולי..? יאללה יאללה.. הוא בטח אומר

הבטחות הבטחות.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bugbuster

New member
קלסי. ככה זה צריך להיות.

שמגיבים מיד, ובמחמיא כל כך. ולמה שיותר גולשים שכתבו. במיוחד "לחדשים." אז יאללה, תגיבו כבר גם ל xroni 'סעממק שכמותכן שתיכן.

למעלה