ליל שישי גדוש במשחקים בNBA: ההימורים...

• פותח הנושא cache
  • פורסם בתאריך

cache

New member
ליל שישי גדוש במשחקים בNBA: ההימורים...

שבת שלום חברות וחברים. ברוכים הבאים ליום ההימורים של ליל שישי, לילה גדוש במשחקים (11 במספר). ברכות לדודי סלע על הניצחון המוחץ, חבל שלוי לא בפורמה. לא לשכוח מחר ב-11 משחק הזוגות מול הצמד השוודי החזק. חזרה לכדורסל, לא נמשיך לפני שנברך את הפועל ירושלים על הזכייה בגביע המדינה, ללא ספק אחד המשחקים הגדולים שהתקיימו בנוקיה,דרמה, מתח, אמוציות, הכל בקיצור. ההנהלה רוצה להודות למהמרים ולקורא לאלה שעדיין מתעקשים להישאר בחוץ, באו, נסו את מזלכם, כולכם מוזמנים. בוא נתחיל יש המון משחקים (קבוצה ביתית תמיד מימין, משחקים מרכזים בסוף): 1)טורונטו-קליפרס: מה יותר כייף מלהתחיל בבאנקר? ניצחון רפטורס 2) שארלוט-ג'רזי: התשובה לשאלה במשחק מספר אחד היא, שניי בנקארים! אוויר לא תנצח, גם מול שארלוט המדשדשת. ניצחון שארלוט 3)אטלאנטה-קליבלנד: משחק קשה, הקאוולירס מגיעים לאחר הפסד קשה לרוקטס, ההוקס מגיעים לאחר ניצחון ביתי משכנע על הלייקרס, האם הם יצליחו לעצור את לברון כמו שעצרו את קובי? ההנלה מהמרת שכן. ניצחון להוקס. 4)מינסוטה-בוסטון: גארנט חוזר הביתה, רק חבל שהוא לא משחק. גם בלעדיו, ההנלה הולכת עם הירוקים. ניצחון בוסטון 5)דאלאס-ממפיס: באנקר מספר 3 להערב, דאלס חזקים בבית, ממפיס חלשים בכל מקום (נשקלת האפשרות להפוך אותם לאוויר 3). ניצחון מאבריקס 6)פינקס-סיאטל: באנקר 4. שאקיל לא צפוי לשחק בשורות הסאנס, גם בלעדיו הם יצליחו להתגבר על אחת מנמושות המערב. ניצחון סאנס 7) קינגס-ג'אז: מוקש רציני, יוטה הקבוצה החמה בליגה יוצאת למשחק קשה אצל סאק, משולש כאן זה קלאסי, אבל נלך עם המוזיקה. ניצחון ג'אז. 8)דנוור-וואשינגטון: ההנהלה יודעת שיש כאן הרבה אוהדים של דנוור (גם של שיקאגו ודיטריוט), לכן אתם תשמחו לדעת שההנהלה מאמינה בקבוצה שלכם הערב (אומנם זה משום שהמשחק הערב הוא מול אחת הבדיחות של הליגה, אבל בכל זאת). ניצחון נאגטס המשחקים המרכזיים של הערב (שלושה במספר): 9) ניקס-ספארס: באנקר מספר 4 להערב, לא לא לא, לא הבנתם, הניקס מנצחים, כן הניקס!!! ניצחון נו-יורק! 10) פיסטונס-בלייזרס: משחק מצויין, הבלייזרב מצויינים אבל לא מספיק חזקים בכדי לנצח את דיטרויט בחוץ. ניצחון דיטרויט. 11) מג'יק-לייקרס: ואווו איזה משחק! חוויה, בונבון, תענוג צרוף. קובי ברצף של שני משחקים נוראיים (בעיות באצבעות), משמע הערב הוא הולך להתפוצץ, לא לשכוח שלצידו כעת יש את גאסול. המג'יק חבביבים, אבל לא מספיק חזקים. ניצחון לייקרס. יאללה תהמרו בכייף, להתפרע ולהשתגע, לא לשכוח את התרעת ההנהלה על באנקר במשחק של הניקס. שיהיה לכולם סוף שבוע שקט, רגוע, ומספק. לילה טוב בהצלחה ההנהלה

o f r o n

New member
../images/Emo196.gif משטרת ההימורים, עצור בצד

צדקת ב7/11, אתה מנסה לרמות כדי לקבל בחירה גבוהה בדראפט?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה הנה...

1) טורונטו-קליפרס: טורונטו?? 2) שארלוט-ג'רזי: משחק קשה, ג'ראלד וואלס פצוע...ניצחון לג'רזי. 3) אטלנטה-קליבלנד: משחק קשה 2...כל פעם שאני מהמר נגד אטלנטה הם מנצחים אז אני פשוט אלך איתם הפעם וזהו. 4) מינסוטה-בוסטון: בוסטון. 5) דאלאס-ממפיס: נו באמת...דאלאס!! 6) פינקס-סיאטל: פיניקס. 7) קינגס-ג'אז: משחק קשה 3...אני נאלץ ללכת עם יוטה בשביל שלא ינסו להתנקם בי כל מיני אוהדים הזויים אח"כ. 8) דנבר-וושינגטון: יאללה אייברסון!! 9) ניקס-ספארס:
משעשע מאוד...מאנו לבד קורע ת'ניקס. 10) פיסטונס-בלייזרס: הפיסטונס גדולים על פורטלנד...ניצחון קליל לדטרויט. 11) אורלנדו-לייקרס: אחלה משחק!!! נראה לי שקובי והזרת שלו ינצחו.

7liel7

New member
אני

טורונטו שארלוט קליבלנד בוסטון דאלאס פיניקס יוטה דנבר סן-אנטוניו דיטרויט לייקרס

חייבים לשפר את האחוזים...

טורונטו ניו ג'רזי אטלנטה בוסטון דאלאס פיניקס גו ג'אז! דנבר ספרס פיסטונס לייקרס

8/11

טוב, אי אפשר לנצח את כולם כל הזמן, ג'אז... אני תמיד נופל בקליבלנד. כשאני איתם הם מפסידים, כשאני נגדם מנצחים.

Oxycodone

New member
הימוריי

1) טורונטו-קליפרס: טורנטו. 2) שארלוט-ג'רזי: גם בלי וואלס , נצחון לשארלוט. 3) אטלנטה-קליבלנד: ההוקס קבוצה מעצבנת אי אפשר לדעת מה הם יעשו , אבל בא לי שקליבלנד ינצחו , בהצלחה ללברון. 4) מינסוטה-בוסטון: תמיד אני מנסה לנחס את בוסטון ונדפק , אז יאללה בוסטון. 5) דאלאס-ממפיס: נובגריזלי חח , נצחון לדאלאס. 6) פינקס-סיאטל: הפצצה של דוראנט על פיניקס חח ? נצחון קליל לפיניקס. 7) קינגס-ג'אז: סקרמנטו לא יציבים פעם פוגעים פעם נופלים , יוטה לעומת זאת קבוצה דורסנית ולדעתי תדרוס גם את הקינגס. 8) דנבר-וושינגטון: אייברסון את כרמלו. 9) ניקס-ספארס: דאנקן לבד מנצח אותם. 10) פיסטונס-בלייזרס: אאחל בהצלחה לפיסטונס. 11) אורלנדו-לייקרס: אם זרת = פצועה then אולנדו , if קובי = חם then גאסול , מקווה שהזרת החלימה בהצלחה לגאסול וקובי בנצחון. באסה עם espn את מי מעניין המשחק של בוטסון ומיניסוטה ? במקום שהיו משדרים את המשחק של הלייקרס או של דטרויט.. כל ערוצי הספורט פתוחים בהוט לסוף שבוע ואין מה לראות..

נמנמ

טורונטו נטס אטלנטה בוסטון דאלאס פיניקס יוטה דנבר ספרס דטרויט לייקרס

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.טורונטו-קרליפס-טורונטו תנצח , מקווה שקיימן לא יתפרע יותר מדי , כי אין ממש מי שיפריע לו , נקווה שהרפטורס יסיימו את זה מוקדם , ושלא יגרר למשחק ארוך שהקליפרס יוכלו לגנוב אותו , טורונטו. 2.שארלוט-נטוס-אממ , ניו ג'רזי ינצחו את זה. 3.אטלנטה-קליבלנד-באתי להמר על הקאבס , אבל ההנהלה שיכנעה אותי אחרת! , ניצחון להוקס. 4.בוסטון-מינסוטה-בוסטון תנצח , מתי לעזאזל גארנט חוזר?! אמרו שזה לא רציני והוא בחץ כבר ל7 משחקים , מה יהיה?. 5.דאלאס-מאבריקס-בהחלט באנקר , דאלאס. 6.פיניקיס-סיאטל-פיניקס תנצח , אבל סיאטל עוד יכולה לעקוץ פיניקס גרועה השנה נגד קבוצות גרועות , בכל זאת פיניקס. 7.קינגד-ג'אז-מוקש? הקבוצה בכושר הכי טוב בליגה BY FAR , ניצחון לג'אז. 8.דנבר-וושינגטון-למה וושינגטון בדיחה? קבוצה שעושה כל מה שהיא יכולה בלי השחקן הכי טוב שלה , בדיחה? , שיהיה. בכל מקרה , דנבר תנצח את זה , דנבר בכושר לא רע לאחרונה גם אם הם מפסידים זה בהפשר קטן מאוד. 9.ניקס-ספרס-סאן אנטוניו , אסור להמר על הניקס. 10.הבאד בויס-ג'יילבלייזרס-דטרויט תנצח , בגלל הביתיות. 11.מג'יק-לייקרס-וואלה , קובי פצוע ולא פוגע , ולי בא ללכת עם המג'יק! אורלנדו.

Puskas

New member
נותן בהימור!

1. טורונטו-קליפרס: משחק מוקש..עד כמה שהקליפרס סרוחים..עדיין הם יכולים להתפוצץ ביום נתון..בכל מקרה אני הולך עם הקנדים. 2. שארלוט-ג'רזי: אוויר עם טיפה פוטנציאל מול אוויר...ניראה לי שקיד ירד שוב מתוסכל בסוף הערב..בובקטס לוקחים. 3. אטלאנטה-קליבלנד: לברון!תהללו ת'מלך!!! הקינג מביא ניצחון חוץ. 4. מינסוטה-בוסטון: פה תמונה הפתעת הערב..מינסוטה ינצחו את בוסטון וזה יזעזע בהחלט. 5. דאלאס-ממפיס: דאלאס ואין מה להרחיב כל כך... 6. פינקס-סיאטל: באנקר נוסף לאוסף או שאולי שוב ישלמו על שחרור שון..הפעם זה מוגזם..הסאנס יקחו אבל בקושי! 7. קינגס-ג'אז: משחק ענק! איך לא שמת אותו במרכזיים של הערב??? טוב אני מאמין בג'אז שינגנו כל הדרך לניצחון! 8. דנבר-וושינגטון: נו באמת..דנבר לא מדהימים אבל וושינגטון לא קיימים בחוץ..דנבר שומרת על הבית.. 9. ניקס-ספרס: הספרס ובאיזי...נכון שהם לא משהו אבל הניקס הם סתם...מה המילה המתאימה פה...אממ..יודעים מה? פשוט סתם! ספרס ובאיזי... 10. פיסטונס-בלייזרס: אני יודע שחושבים שיהיה צמוד אבל לבלייזרס החביבים יש עוד המון המון ללמוד על לנצח משחקים מול הגדולות..הלילה יהיה שיעור נוסף..הפיסטונס ינצחו ואפילו במעל 10 הפרש.. 11. מג'יק-לייקרס: הלילה זה קם ונופל על קובי..אם האצבע תקינה זה ניצחון חוץ..אם לא זה הפסד...טוב נו שיהיה הווארד וחבריו לוקחים.

Puskas

New member
6/11 לילה עלוב...

לא נורא..הייתי כל כך קרוב לתפוס את ההפתעה של הטי וולבס...באסה שזה נגמר ככה.. אבל תפסתי ניצחון של הסאנס וציינתי שהוא יהיה בקושי ואכן היה ככה... קליפרס אמרתי שהם פוטנציאל לבעיות..לפעמים אני כל כך שונא להיות צודק... למרבה הצער הפעם הפינקי של קובי לא עצרה אותו ;)

למעלה