ליל שישי גדוש במשחקים בNBA: ההימורים...

• פותח הנושא cache
  • פורסם בתאריך

cache

New member
אתם מתעלמים מהמלצת ההנהלה לגבי הניקס!!!

ובנוסף יש פה כמה שהימרו על אוויר (ג'רזי), מה לעאזל קורה פה???

"הציבור מטומטם - ולכן הציבור ישלם"

הנטס הם פחות מאוויר, כי קיד רוצה טרייד. אוויר לפחות נייטרלי, יש התנגדות קטנה בלבד

WorldCenter

New member
הימורי

1) טורונטו-קליפרס: טורנטו 2) שארלוט-ג'רזי: נטס 3) אטלנטה-קליבלנד: .אטלנטה 4) מינסוטה-בוסטון: בוסטון 5) דאלאס-ממפיס: דאלאס 6) פינקס-סיאטל: פיניקס 7) קינגס-ג'אז: יוטה 8) דנבר-וושינגטון: וושינגטון 9) ניקס-ספארס: סאן אנטוניו 10) פיסטונס-בלייזרס: דדרויט 11) אורלנדו-לייקרס: לייקרס

11 משחקים לערב שבת

1)טורונטו-קליפרס: בנקר ראשון, לזוחלים הנכחדים מטורונטו 2) שארלוט-ג'רזי: לשתי הקבוצות סיכוי להתברגע לפלייאוף, טוב למי אין סיכוי במזרח? שרלוט תרצה יותר את הנצחון וגם תשיג אותו. 3)אטלאנטה-קליבלנד: משולש. קליבלנד תבוא במטרה להתאושש מההפסד ביוסטון, ואכן תנצח, כי היא קבוצה טובה יותר (כי היא לברון טוב יותר) 4)מינסוטה-בוסטון: בוסטון עדיפה גם בלי גארנט 5)דאלאס-ממפיס: דאלאס בקלות, בנקר שני 6)פינקס-סיאטל: השמשות יתגברו על ההספד הצורב להורנטס וינצחו בקלות, בנקר שלישי 7) קינגס-ג'אז: לא יודע, אבל לא הולך שוב נגד הגאז הלוהטים כי נכוויתי, נצחון ליוטה. מתישהו המלכים צפויים לנצח קבוצה רצינית, אבל לא יודע אם הלילה. 8)דנוור-וואשינגטון: בלי משרת עם חצי משרת (באטלר), דנוור תנצח הפעם בבית, ולא בהארכה 9) ניקס-ספארס: באנקר מספר 4 להערב, הספרס מנצחים, בורחים ברבע השלישי כמו שכתוב בספר של פופוביץ'. נחפש נצחון ניקסי במשחק קל יותר 10) פיסטונס-בלייזרס: לא מבין למה מזלזלים בפורטלנד, יהיה משחק קשה. בכל זאת, הולך עם דטרויט החזקה והיציבה. 11) מג'יק-לייקרס: לא פשוט, אבל אורלנדו שומטים משחקים בבית, קובי והזרת כבר התרגלו אחד לשני, גאסול יתן שכם וכתף וגב, הלייקרס חוזרים לנצח צופה 7-8 מ11, צופה בעיות עם אורלנדו, סקרמנטו, נטס, הוקס. היזהרו ממינסוטה, פורטלנד.

o f r o n

New member
מקווה לא לעשות שוב בושות

1)טורונטו-קליפרס: בהחלט באנקר מובהק, ניצחון קליל לדינוזארים הקנדים. 2)שארלוט-ג'רזי: ניצחון לשארלוט עם דאבל 20+ של אוקפור. 3)אטלאנטה-קליבלנד: ההוקס מגיעה בכושר טוב לעומת קליבלנד שמגיעה עייפה לאחר שחטפה אתמול בראש מיוסטון, קליבלנד עדיין בלי ואראז'או ופבלוביץ' ואולי גם בלי גודן, למרות זאת כשהיריבה היא קבוצה בינונית אני לא הולך נגד לברון, ניצחון לקליבלנד. 4)מינסוטה-בוסטון: מינסוטה "ביג-אל" טימברוולבס מארחת את בוסטון למשחק שיערך עבור הפרוטוקול בלבד, בוסטון (עדיין בלי KG) ימעכו את הזאבים בלי בעיה. 5)דאלאס-ממפיס: באנקר מארץ הבאנקרים, ניצחון למאבריקס. 6)פינקס-סיאטל: מה הולך פה?, כבר 4 באנקרים!, נקווה רק שזה לא יתפוצץ לי בפנים, ניצחון לשמשות. 7) קינגס-ג'אז: משחק קשה, יוטה מגיעה לקליפורניה אחרי 10 ניצחונות רצופים, סאק מגיעה אחרי הפסד ביתי לסיאטל, לא יהיה קל אבל יוטה תנצח. 8)דנוור-וואשינגטון: דנבר לא אמורה להתקשות יותר מדי מול וואשינגטון בקולורדו, ניצחון לנאגטס. 9) ניקס-ספארס: הימור של אוהדים עיוורים על הניקס אני עוד מקבל (גם אם אני לא מבין), אבל לעשות את זה תוך כדי שאתה קורא למשחק "באנקר"??, זה כבר מעבר לאופטימיות עיוורת, זה גובל בשיטיון. הבוקרים מטקסס ירמסו את הניקס. 10) פיסטונס-בלייזרס: פורטלנד קבוצה נחמדה בבית (וגם זה לא בזמן האחרון), בחוץ היא לא יריב לדטרויט, ניצחון קליל לפיסטונס. 11) מג'יק-לייקרס: המג'יק קבוצה מצויינת אבל לייקרס עם פאו וקובי יותר טובה, ניצחון ללייקרס.

o f r o n

New member
8/11

יכול היה להיות יותר טוב, אבל לפחות הוכחתי לעצמי ואני מקווה שגם להנהלה שאין עלי קללה. אני לא מאמין שהייתי קרוב ללהתנצל על הירידות המוצדקות שלי על הניקס...

גמני 8/11

והנה מגיע אבל גדול כמו האפרו של בן ואלאס א-ב-ל נזקקנו לשלושה ניסים של ממש ועוד שני מהפכונים בשביל להגיע ל8 לא יכול היה להיות יותר טוב קללה, בהחלט לא. הרי התלוננת לפני ימים מספר שמשחקים צמודים לא הולכים בכיוון שלך

o f r o n

New member
היום אלילת המזל בהחלט הייתה בצד שלנו

חבל רק שאחרי המשחקים בניו יורק ומינסוטה היא הייתה עייפה מדי בשביל להגיע לסאקרמנטו....

אלילת המזל פורטונה

עובדת רק על תוצאות צמודות. יוטה לא הצליחה להגיע לדקות האחרונות בהפרש קטן

לא לשכוח את *וולי והטיימאאוט האבוד*

זאת יכולה היתה להיות גם כותרת לסרט פעולה או ספר בלשים לבני הנעורים

למעלה