ליל שיכור.....

ליל שיכור......./images/Emo48.gif

אל מול ראי מכוסה אדי אהבתך לא אמצא טיפה בה אוכל להחביא לב ממך.... ובליל שיכור מריח תאוות , כוכב יצוד ליטוף יד מערטל נשמות, גופות בתנועה ממצים זמן שאול כבולים בתחושות לא ניתנים לשכפול. <> למישו יש פותחן? :) חג שמח...

נשית~37

New member
לי יש ../images/Emo13.gif

אל מול אורו הזוהר של ירח מלא ברגשות סוערים פתאום הלב מתמלא רוחות של תשוקה בלהט מנשבות סוררות, פראיות, מתעוררות... חג שמח...

יופי...../images/Emo20.gif

הראה לי מגע רוח החובטת כמיהה לזרועותיך , מרגיעה רגשות סוערים כאותם גלים שבי בוערים , על חוף גופך בקצף לבן מתנפצים ........ <> מרלו ? רייזלינג?.. :)

נשית~37

New member
דפנטלי מרלו :)

אל מול שקיעת השמש לתוך הגלים אני ואתה יושבים מחובקים קצף הגלים את כפות רגלינו מלקק כשפיך אל פי משתוקק... אפרטיף?

כך יהיה....

גופי מצטמרר לעצם המחשבה עלייך לבי פועם בנגינה נדירה המעצימה את התשוקה האורגת בגופך מגעים נכספים כדי להביא לידי בריאה עוד חלומות סומקים לחיים.... בסערה אני טובעת אל תוך כולך אל תוך לבך... להיות נאהבת בגללך..... <> מה יש לך להציע?

נשית~37

New member
../images/Emo48.gif...

אתה הרי מכיר את התכוצויות הלב בכל פעם שחושבים על מישהו אוהב... את התעוררות החושים כשחושבים על הריגושים... את התפתלות הגוף כנחש בעת מעשה אהבה מכושף... את השפתיים המבקשות לגמוע בכל פעם מחדש ... אמממ...פירות ים היה מתאים לי...

בא לי....../images/Emo29.gif

ורד מונח באגרטל שביר מספר על אהבתך אליי ריחו המשכר מערבב בתוכו ריחות גוף לאחר ביאות בהפתעת שיכרון חושים תחתון מוטל בערמת כבסים מספר על גוף סוער בתאווה שעיטר את מיטתך ,שנותרה סתורה וריחי עדיין על ידייך וגוף אישה עדיין זועק אותך... <> משו סיני..

נשית~37

New member
טוב...:)

ריחות של תשוקה עם ריחות הגלים מספרים שהיינו כאן, אוהבים טביעות רגלינו בחול הלבן סיפרו לי עלינו בלחש לא מובן אור הנר שהתיך שעווה רצה לזעוק את אשר ראה והסדינים הלבנים עדיין מעידים שהיינו כאן, אהבים... את סיני, אני תאילנדי....אפשר לשלב עם מסאג´? שנאמר..סין סין תאילנד תאילנד...

וואוו.....

בגל הלוטף את גופינו מטהר איסורים מצויירים של קצף לבן אשר בשובל חושניות מתמזג אל תוך שפתינו החונקות קריאות עונג שמנסות לחצות ים של תאוות בגאות ושפל שבתנועת גופינו המחוברים כחבל בידיו של ספן להוט אליי ספינה טרופה בינות לגלי ים אנושיים...... <> אפשר ב4 ידיים? :)

נשית~37

New member
ריקוד האהבה...

והגלים השוצפים שוטפים את הלב שפתאום מתמלא הוא עונג כואב לגעת לא לגעת לדעת לא לדעת הראש והלב במסע חרבות מתלהט שלי התובנה אומר הראש ולי האהבה אומר הלב מי מהשניים צודק? מעדיפה 2...וכל המוסיף גורע :)

מרש........

ברגעים של גאות ושיטפון הפורץ מכל עבר שבא ומנסה להציף כל חלקה ולצבוע את חיי בגוונים מוכרים של ורוד להאיר חיי באור שלווה ואהבה לעטר רגעים בחיבוקים ארוכים וחמים של יחד לענג בצלילים נדירים בעדינותם שיהוו מרש חדש לצעדים קלילים ובדילוגי שמחה ברגעים שכאלה..... הפחד עוטף אותי..... <> ולאחר ה2 לך , וה-4 לי ... ?

באתי אליך... ../images/Emo29.gif

ורד אניח על ראש מיטתך בליבי שוכנת לה תמונתך, ריח גופך שהטריף אז אותי האם בליבך אמצא את דמותי. סערת רגשות התפרצה על סדין כאילו מחר הוא יום הדין, ריחות התערבבו במחול מטורף חום גופך את שלי שרף. גופי זעק אל גופך זעקה רמה כמו סכין חד קרע את הדממה, גוף אישה מעטר מיטתי זכרון יחיד להתפרצות תשוקתי.

ולו.......

ולו יכל הסער לפרק אזיקים מידיים הרוצות להרגיש עלייך חמוקיים... ולו יכל הסחף לממש חלומות של יצרים עטופים בריח חלב ודבש נמוגים... ולו יכל החשק לקצר מרחקים של חול ולתת לגופות לצאת במחול.... ולו הדממה הייתה עוטפת נשימות קצרות לאחר התפרצות תשוקה באור נרות... ולו אור בוקר היה מלטף גופך שצמוד לגופי מעיר בנו מחר חדש אלמותי.... ולו.... <>

לו...

לו רק שמעתי לקולות ליבי לו רק הלכתי אחר האש שבי, לו רק יצאתי לגמוע את המרחקים הייתי כעת מסיר מעליך את האזיקים. נסחפים על רפסודה מעל אשדים סוערים בזרמי נהר התשוקה והיצרים, טעם גופך כדבש נימוח בפי ריחות תאוותך נמרחים על גופי. במחול טירוף על חול ים זהוב מרגיש אליך כל כך קרוב, נשימות קצרות שוברות את הדממה תאוותנו נבלעת בתוך האדמה. קרן שמש מוקדמת מלטפת ראשך מבריחה מיומך את החושך, חיבוק אחרון לפני תחילת יום חדש מבריח מאיתנו את כל החשש.

מנוח.......

געגועים כמו מכתב שלא נשלח , בסבכיי הנשמה מבט בוהה נסלח , ערגה אל איש שאת לבי לקח . אצבע חולפת על שפתיים חרבות מעירות כישוף מסעיר מפיל חומות , קריאה של מילים סוערות גורמות לתשוקות לנצוץ באור יקרות.... מנוח לתאווה ,ככמוסה של ענן מרחפת נטיפי חלום זולגים כמעטפת , מציאות ארוטית מתווה חייה ברטט עוד טיפה שלה זולגת .... גופי ככוס יין של קידוש, מלא כיסופים גדוש , רק אל תאמר , זה כל כך נדוש...... <>

ללא מנוח...

כותב לך מכתב שלא ישלח דברים שרציתי לומר רק לך, לאישה שאותי בחן סחפה אל מערבולת שאין יודע סופה. כל גופי עורג בתשוקה אליך עוקב במתינות אחר פעמיך, מחכה לרגע שאחוש תשוקותיך מצפה לרגע שאנוח בין ידיך. גופך כמקדש שכולו אהבה אעלה לך לעולה מלא תאווה, אקדש אותך עם כוס יין אדום לא אתן לך מנוח עד בוא היום.

חלל אקוטי...

היום יבוא ונהיה בחלל אקוטי אז במחול לכוד בריח אקזוטי, אפוף טעמי עסיס נתמזג יחד ונתסיס , וסארי יהיה מגן על סער מילים שבי תנגן...... <> בוקר טוב

כך יהיה...

על מפתן ליבך אניח ראשי אחליק ידיי על גופך הנשי, אחפון תשוקתך בשתי ידיי אקשיב לגופך כמהה אלי. כוס יין אדומה אשקה אותך גופי בתוך גופך ניתך, נכסף אל פניך שעוררו תשוקתי הושיטי ידך ובואי איתי. אגע בך לאורכך ולרוחבך בתוך נפתולי גופך אסתבך, אגשים לך חלום מלא בתשוקה אעבור למענך דרך ארוכה. אשוט בסערה על קליפת אגוז את כל חששותיך שם אגנוז, אושיט לך יד להצילך מטביעה נשקע יחדיו אל תוך התאווה.

ניגון לילה....

ניגון הלילה עטוף במנגינה חרישית קורא לי לפסוע צעד ועוד צעד על מצע עתיד שלך לוטה ערפל שלי... תמונה במגע מציירת אותך מקו העורף אט לאט לחזך מעגלת על גופך מחשבות ניפוץ חובקים אותך.... חושיה כרוח השורקת עכשיו בחלון מנשקות ,מלטפות ,ממריאות , נודעות לא נוגעות , על מצע ערגה הטבעה של ביאה...... <> חג שמח..

למעלה