ליל קיץ לח,,,

y a n i v i

New member
ליל קיץ לח,,,

זו הפעם הראשונה שלי,,,כמשתתף פעיל בפורום. מקווה לתגובות אוהדות לסיפורי-שיאותתו לי אם להמשיך ולכתוב בפורום. בנוסף, אשמח לקבל תגובות לנושא: אהבה ותשוקה של גברים 40+ לצעירות ( כמובן: 18+ ... ) . יניבי. היה זה ערב חם ולח של שלהי ספטמבר. טיילתי לי בחוף הים כהרגלי כל עימת שחשתי שהיומיומי מתערבב לו בעיסה לא נעימה יחד עם הבנאלי והמוכר מידי בחיי. צעדתי שקוע במחשבות, מתבונן בזוגות האוהבים המעטים שמצאו את חוף הים מקלט לאהבתם,והתמזגו להם זה בזו בפינותיו השונות של החוף. לא יכולתי שלא להבחין בנערות ובנערים הצעירים שכנראה חגגו את תום הקיץ והחזרה לשגרת הציונים והמבחנים, ואולי את גיוסם הקרב. עליצותם ושמחתם נגעו ללבי, ולא יכולתי מלבד לקנא בבנים השזופים והצעירים, שמיעוטם ליטפו וחיבקו גוו של נערה יפה ובתולית, שעיניה זורחות וקורנות באהבה מהולה בניצוץ תשוקה ראשונה לגברבר הצעיר האוחז בה ומאמצה לחזהו. רגע לפני שהגעתי לנקודה שבה אני נוהג לטפס חזרה למגרש החנייה שמעל הצוק, במקום חשוך ומרוחק מעט משאר החוגגים הצעירים, ראיתי מדורה קטנה ולידה להפתעתי הבחנתי בשלוש נערות צעירות. להבדיל משאר החוגגים בני הנעורים בחוף, היו הנערות לבדן ומצב רוחן נראה עגמומי משהו. התעניינתי והבעתי בפניהן את תמיהתי על כך שהן לבדן בחוף, והתעניינתי גם מדוע הן אינן עולזות כמו שאר החוגגים. תשובתן הייתה מעט מוזרה, אך הגיונית בכל-זאת: אחת מהן קבעה עם חבריהן הבנים להגיע למדורה, ובסוף התלבטות והתחבטות האם להיפגש בחוף בצפון הארץ או בדרומה, סוכם על חוף בדרום. מסתבר שאותו בחור התבלבל ונסע עם חבריו,כך נראה הדבר, לחוף הצפוני. הבנות לא הצליחו לתפוש אותו בטלפון הנייד, שהיה לא זמין. כך יצא, שהבנות החליטו להישאר ולחגוג את סוף הקיץ,הלימודים וגיוסן הקרוב מאד לבדן. "חוץ מזה מגיע להם, לבנים האלה, שירדפו הם אחרינו ולא להיפך" אמרה הנערה הבהירה והמתוקה ביותר מבין השלוש, שאחר-כך הסתבר לי ששמה ליאת. עיניה הירוקות נצצו באור המנורה בכעס ילדותי קמעה, שהיה כה מתוק ומסעיר בעיני- עיני מבוגר המבוגר ממנה פי שלשה,לערך. "אנחנו כבר נדע איך לחגוג ולציין אחרת את ערב הגיוס שלנו ואת היותי מאתמול בת 18" הוסיפה ונעצה בי מבט של אישה-נערה שהשאיר אותי לתהות על משמעותו של המשפט הסתום. שתי חברותיה השילו מעצמן לפתע את חלוק הרחצה שלהן,חושפות גופות חטובים, בוגרים לגילן, ובהליכה המודעת למבט הגבר המבוגר הצופה בחיטוביהן הבשלים, צעדו לשחייה לילית במים השחורים. חגית הסתכלה לעברי במבט בוחן וסקרני ושאלה אם אוכל להישאר איתה עד שהן יחזרו מהשחייה, כי אינה רוצה להישאר בחוף החשוך לבדה. צמרמורת קלה של התרגשות וציפייה עטפה אותי בחושבי על כך שאשאר כה קרוב לנערה המתוקה והרעננה, בעלת הפנים, הגוף המושלם וקורן הנעורים נראה כה ברור לעיני, מבעד לחוטיני השחור העכשווי , שלבשה כמו רבות מבנות גילה. כמובן שהסכמתי מייד, לא לפני שהבחנתי בסיפוק מסוים בציפייתה הדרוכה של ליאת לתשובתי, ובאנחתה הקלה, כששמעה את תשובתי החיובית. ליאת סיפרה, שכבר בביום הראשון של לימודיה בתיכון, כשהכירה את שתי חברותיה שכעת איתה בחוף, התערבו ונשבעו לעצמן שעד ערב גיוסן הן ימצאו מישהו ש"יאהב אותן עד הסוף"-כהגדרה. בעוד שלשתי חברותיה היו חברים בוגרים ש"כבר עשו את זה" איתן, היא היחידה שלא היה לה עד היום חבר ו..." כאן עצרה לפתע ונתנה את עיניה היפות בעיני "... ואני בדרך-כלל לא נוהגת להפסיד בהתערבויות !!" מזל שהחושך בחוף היה כבר מושלם כעת, כיוון שהוא הסתיר היטב את הסמקתי...אך איני יודע,האמת, אם נשאר הרבה דם לזרימה לכיוון פני, היות וכששמעתי את דבריה אלו רובו של הדם בגופי זרם דווקא למקום אחר, ומכנסי הבוקסר הצמודות שלי לא יכלו יותר להסתיר את זקפתי העצומה, שעמדה לקרוע לגזרים את מכנסי. שמתי לב שליאת לא יכלה להתעלם מזיקפתי גם היא, ומבטה הסקרן והנהנה סקר את גופי בלי בושה, מתמקד בחלק האמצעי של גופי. לא הייתי זקוק להזמנה נוספת. חשתי שהתסכול של שנים רבות, מול מבטיהן הישירים, החוצפניים והתמימים לכאורה של בנות הנעורים הבשלות, אך עדיין עם שרידי הגוף הנערי והבתולי, על ישבניהן העגלגלים והמושלמים כל-כך וחולצות הבטן הקצרצרות והמפתות עומדות לפני סיומן בדקות הקרובות, ולו לפרק זמן קצר. "זה עכשיו או לעולם לא" ממש שמעתי את החשק מכניע את השכל שצועק: "היא יכולה להיות הבת שלך..." הרגשתי את ידיי מושכות בשערותיה הארוכות והשחורות ומקרבות את פניה ושפתיה הוורודות והבתוליות לפי, ואת פיה נצמד בחוזקה אל שפתי היונקות את שפתיה ברעבתנות. לשוני החלה חופרת עמוק עמוק בפיה של ליאת. חשתי את הנערה נענית לי בלשון חמה וחוצפנית הפוגשת את לשוני, ואת ידה הקטנה והחצופה הנשלחת לה מתחת לבוקסר ההדוק, ומוצאת בלי היסוס את הזין המאיים לקרוע את הבגד ההדוק. בעוד ידה מעסה בתנועות קצובות את הכלי הלוהט שלי, ידי לא נשארה אדישה למגעה, וגיששה למצוא את ישבנה הקטן,העגול והמעוצב יפה כל-כך. הצמדתי את גופה הקטן אל גופי, בעודי אוחז בה מאחור, ידי עמוק בין פלחי ישבנה החמים והנענה למגעי. אצבעותיי חיש מהר מצאו עצמן חופרות עמוק באחוריה ומוצאות את פתח מחילתה החמה והרטובה, שכמו ציפתה זמן רב למגע גברי. ליאת נרעדה מולי, ופיסקה מעט את רגליה כדי לאפשר לאצבעותיי למצוא את מבוקשן, ונשימותיה נעשו קצרות יותר, בעוד אצבעותיי הסקרניות החלה לנוע בתנועות גליות במחילתה, וגופה מתרומם ויורד מולן בקצב שאצבעותיי מכתיבות לה. פיה הבתולי והמתוק של ליאת נשלח לפתע קדימה, והיא החלה לינוק בחוזקה את הזין שלי, כאותו אובד שתעה במדבר, ויונק את מימיית המים שמצא, סם החיים עבורו. "בבקשה...תדפוק אותי עכשיו,בבקשה..." לא האמנתי שאני שומע את המשפט הזה היוצא מפיה של הנערה המתוקה כל-כך. "מהר...בבקשה..." הוסיפה. שעיתי לתחינותיה של הנערה, למרות ששמעתי שוב את מוחי מוחה בתוקף על המעשים שגופי הסורר עושה ללא רשותו. קרעתי את החוטיני הלח והדק מישבנה, חושף פות צעיר, קטן והדוק שפלומת שיער דקה מעטרת אותו, וחדרתי אליה בעוצמה כה רבה, שחששתי לפתע שאולי אפגע בה, אך להפתעתי חשתי את גופה הצעיר נדחף בעוצמה משלו מול הזין הלוהט החודר אליה בעוצמה אדירה. חשתי את ציפורניה נתקעות חזק בפלחי ישבני המוצק, והמשכתי לחדור ולצאת מהגוף המתפתל והנאנק שמולי. גלי עונג החלו מתחזקים בי, והחום של גופה כמעט המיס את זקפתי הפועמת בגופה בעוצמה של מנוע בוכנה משומן. לאור גחלי המדורה הלוחשות הבחנתי בדמעות של עונג בזוויות עיניה של ליאת, ובשנייה האחרונה נזכרתי לרגע שאין עלי קונדום, ולכן שלפתי את הזין הלוהט והטלתי את זרמתי, שמעולם לא הייתה כה ארוכה ובעוצמה כה גדולה, על ביטנה השטוחה, רגליה, ועל השיער הדליל שעיטר את פותה הלח של הנערה. בעודנו שוכבים מחובקים ורגועים, פיה מנשק מדי פעם בנשיקות קטנות את בטני, שפתי,עפעפיי, אמרה לי ליאת שהיא לא מאמינה שלעולם בעתיד, כשתתבגר, לא תחווה חוויה כה נהדרת ומדהימה כמו שחוותה עימי. נישקתי אותה, ונרדמנו חבוקים בחול החם.

בני ה40+ והחתיכות

בני ה40+ רוצים חיזוקים לעמידות שלהם נסיון הם צברו , יודעים לפתות הצעירות תוססות מחזקות את האגו קשר יותר של בוגר ומתחילה אבל זה מקובל וככה זו דרכו שלך העולם מפתה ומפותה לענין הספור שכתבת : הוא כתוב יפה מעשי ורומנטי אוהבת כאלו תמשיך לכתוב אשמח לקרוא על החוויות של גבר מנוסה ויפיפה

למעלה