ליל פורים - פרק א.

Blomberg 8

New member
ליל פורים - פרק א.

"סליחה, אתה נוסע אולי לכיוון צפון?" - "אהממ.. לאן את צריכה בבקשה?" - "אני לנתניה, איחרתי את הטנדר המאורגן, כעת אני תקועה פה בלי כסף וללא פלאפון, אני מחפשת טרמפ..." ריחמתי עליה, על הבחורה התמימה והיפהפיה, שעמדה כמתחננת, מעבר לשמשת הרכב המבריקה שהתמזגה היטב עם עיניה הנוצצות, בוחנת את פני ומייחלת למענה חיובי. "כבר שעה אני עומדת פה מנסה לתפוס טרמפים, ללא הצלחה, אולי אתה על הכיוון, לפחות עד סוף איילון, משם אנסה את מזלי שוב..." קולה היה לוחש, רועד קמעה, ואותות העייפות ניכרו היטב בעיניה, לא פחות מאשר על עיני. * היה זה יום חמישי בלילה. השעה 2. המקום בני ברק. הגעתי לשם במקרה כמה שעות קודם לכן לחגוג עם דני, חבר ילדות שהתקרב לאחרונה לדת, את חגיגת הפורים פלוס יומולדת שלו, כעת הייתי מפורקד בסיטרואן שלי ומתכנן חזרה לירושלים. אלא שהיא, מסכנה, אובדת עצות, מנסה לזחול לנתניה... המשך >>

Blomberg 8

New member
המשך

הורדתי את החלון עד סופו, בחנתי אותה, מראה קלאסי של בחורה דתית, כבת 17, ממוצעת קומה, לבושה בקפידה וקוקו שטיני חמוד סרוק מאחוריה. הבטתי עליה, היא הסמיקה, משפילה מבט, אבל אני לא רציתי להוריד את עיני ממנה, הפיוזים שבגופי התרוממו אחד אחד, והחשמל החל לזרום בי. אינני יודע אם סתם ריחמתי עליה או שפשוט, הרעיון להיות במחיצתה בשעה הקרובה גבר על התוכנית המקורית שלי. "כנסי. אני לצפון נראה מה לעשות" סיננתי מבין שפתי, החיוך שחזר ללחייה הסמוקות גרם לי לנשוך את שפתי, עינג אותי ונסך בי כוחות חדשים. למרות שידעתי שהמיטה הנכספת בבית תיאלץ להמתין עוד כשעה וחצי (לפחות)... באינסטינקט של בחורה דתית, שומרת מרחק, היא שלחה ידה לעבר הדלת האחורית, למזלי היא היתה נעולה, אמרתי לה שהדלת תפוסה ואין לי אפשרות לפתוח אותה, בכך בעצם הכרחתי אותה לעבור למושב הסמוך אלי. הדלתות נטרקו ופתחתי בנסיעה צפונה... המשך >>

Blomberg 8

New member
המשך

"היעד שלנו נתניה" הבהרתי לה לרווחתה "לא ארשה לעצמי להשאיר אותך על אם הדרך בלילה כזה" - "הו, תודה, אנא אל תיסע מטר אחד מיוחד בשבילי (לך תגיד לה שכל הדרך בשבילה...) תוריד אותי על המסלול שלך, אני אסתדר" - שתקתי. שאלתי אותה לכתובת שלה, היא צחקקה בחצי פה, משכה בכתפה ונכנעה לספיישל העקשן והמושלם שצץ לה, כעובדה בלתי ניתנת לערעור. ראשית הדרך התנהלה כשורה, רבע שעה של נסיעה הספיק לה להירדם על המושב הנוח, ראיתי בכך קמצוץ של מחמאה, שהיא מרגישה נינוחה להרדם ברכב שלי. ואז האטתי... לא מתוך עייפות, העייפות שלי כבר התפוגגה כלא היתה, מהרגע שהיא נכנסה לרכב, הייתי במיטבי, אלא שהעינים שלי נדדו שוב ושוב מהכביש אליה. אסור לי לנהוג ככה, החלטתי, אני חייב לנצל את שנתה, ו...קצת לשנות את מסלול הנסיעה. למרות שמד הדלק הראה על כמעט מלא, תחנת דלק מהוה תמיד עילה טובה לתחנה... עצרתי בפינת התחנה. (המשך יבוא במשך היום)

Blomberg 8

New member
המשך:

עד כה, לא החלפתי איתה מילה מלבד דיאלוג טכני הקשור רק לנסיעה הספציפית הזאת, שתקתי כל הזמן, מודע לאמונתה ועקרונותיה המגבילות, שמתי לב שהסצינה הזו שהונחתה עליה בלית ברירה, לשבת בגפה בחברת בחור זר, חילוני למהדרין, מכבידה עליה וגורמת לה דילמה לא פשוטה, לא ידעתי שום פרט אודותיה ואפילו לשמה לא שאלתי. עכשיו, בפינה שקטה זו, כשהיא שקועה בשינה - אסור לי להחמיץ הזדמנות. לא. שלא תחשדו בי. לא התכוונתי למשהו (חלילה) שיהיה בניגוד למצפונה, אלא שלבי עמד להתפוצץ. אני חייב להתבונן בה, לבחון את הגוף הילדותי המתוק הזה מקרוב. דוממתי את המנוע, היא עדיין ישנה. אינני יודע כמה זמן ישבתי כך, ראשי חפון בכפות ידי, נשענים על ברכי, אני יושב ובוהה בה. ראשה שמוט לאחור, מקובע בפינת המושב-חלון, מספר שערות מסורקות למופת השתחררו להן וליטפו את פניה הצחורות. סקרתי את דמותה, היא יפה. מה זה יפה. כולה אומרת תום ועדינות. שפתיים ענוגות, אדומות כעגבניות שרי עסיסיות. המשך>>

Blomberg 8

New member
המשך

אבל עיניה עצומות. לא נורא... דווקא טוב יותר. ירדתי (בעיניי, כן?) לעבר צווארה, הוא היה חלק ויפה, בוהק למול התאורה העמומה של התחנה. לא נשאר ממנו הרבה, צוארונה סגר על רובו, אבל כעת, מה שראיתי הספיק לי, התרחקתי קצת, הטיתי את ראשי כמנסה לבחון אותה מזוית כוללנית. שיבחתי בלבי את טעמה העדין בתלבושת והתיאום המושלם בין הפריטים. ז`אקט אינדיגו מחויט כיסה על חולצתה הלבנה, המכופתרת עד עליון הכפתורים. מעניין, חשבתי לעצמי, יש משהו מיוחד בבנות הדתיות, לא יודע מה, אבל הצניעות המסתירה הזאת מותירה מקום רב לדמיון להפליג. כמו מוצר באריזה מעוטרת על מדף בחנות יוקרה, שמושך לקוחות יותר מאשר בוטנים קלופים על בסטה בשוק, ואינני מתכוון להשואה שלילית. * היצרים נדלקו באחת. היא היתה בחורה יפה, מושלמת. מתוקה. ואפילו סקסית במיוחד. השתדלתי להחזיק מעמד, אבל כנראה שאדי האלכוהל שמילאו את גרוני אי שם בבני ברק הפורימית, התחילו לתת אותות. ידעתי שאני מאבד שליטה. המשך >>

Blomberg 8

New member
המשך

נגעתי נגיעה סתמית בידה. היד ענודת הטבעות נרעדה קמעה, רפלקס מתוך שינה, חשבתי, בחנתי את עיניה, הן היו עצומות, אבל נראה לי שאישוניה נעים תחת ריסיה, החשד נזרק בי... אולי היא ערה? מעמידה פני ישנה? אם כן, האם גם היא בעניין? נטלתי סיכון והמשכתי, ליטפתי את לחייה, את החולצה שעל בטנה, יד עדינה על חזהה. היא לא ישנה, ידעתי עכשיו בבירור! לא נעים לה לעמוד מול תאוותה האצורה בה, ואם נוח לה יותר כך - גם לי נוח. בתחושת ביטחון, ירדתי (הפעם עם ידיי) לעבר החיבור בין חולצתה לחצאיתה, אוי! בטן ילדותי, עור תינוקי רך כמשי נחשף. לא עמדתי והצמדתי נשיקה צפצפנית. ואז... סוף סוף, מצמצו האישונים, העינים החתוליות נפקחו לרווחה, וחיוך שוה מליונים ננסך מאוזן לאוזן... זה כבר היה בשבילי יותר מידי. ההתנפלות על הטרף היתה בלתי נמנעת. חבקתי אותה כמו שלא חבקתי מימי, לא האמנתי לחלומי, הדופק של שנינו התאחד, הרגשתי כאסטרונאוט אבוד, רציתי לטבוע בה, לבלוע אותה בנשיקות. המשך>

Blomberg 8

New member
המשך

הרפיתי. "מה קורה" היא שואלת "איפה אנחנו". הקול המתוק כמעט קבר אותי סופית. הסמקתי "אנחנו בדרך לנתניה, אהממ.. פשוט רציתי למלאות קצת דלק..." ידעתי שתירוץ המגירה שהכנתי כבר לא רלוונטי, כי מה שהתמלא כאן בשעה האחרונה היה דלק מסוג אחר לגמרי, והיא ידעה זאת היטב... "ומה עכשיו? ממשיכים?". לא ידעתי אם היא מתכוונת להמשך הנסיעה או להמשך הסיפור, לא ידעתי מה לענות לה, אין לי מושג כמה זמן היא ערה, ועד כמה היא מודעת למה שהתחולל פה. "מה את אומרת?" - היא השפילה מבטה "הביתה, אם אפשר"... * הנעתי, לא דיברנו שוב עד סוף הדרך, גם היא שתקה, היא היתה פיקחית יותר ממה שחשבתי, פניה קרנו מאושר, וחוץ מנשיקה רטובה ו"תודה רבה, לילה טוב" - הניחה את המשך הסיפור לידי הדמיון הברוך. בכל זאת, עד כמה יכולה בחורה דתית, בתולה במאת האחוזים, להרשות לעצמה???

Blomberg 8

New member
זהו...

לא סיפרתי לכם על גמירות, גם לא על אורגזמות. אולי התאכזבתם, אבל אני לא התאכזבתי בכלל, החויה הפורימית הזאת שיכרה אותי, והדרך לירושלים היתה טיסה. הגעתי הביתה עייף, צנחתי למיטתי, והחלומות לא הכזיבו, אותה בחורה נתנייתית, שאפילו את שמה אינני יודע, לימדה אותי פרק באירוטיקה שונה מזו שאני מכיר. העדפתי אותה ואהבתי אותה ככה, מכוסה, לבושה, שמורה כיהלום בקופסת תכשיטים. רק חשבתי עליה, על הדתיונת הזאת, אשר עם כל מתיקותה היא רואה את עצמה חייבת לאמונתה יותר מאשר להנאתה, ריחמתי עליה, היא עוד תינשא לבחור ישיבה או מישהו דומה, האם ההוא ידע להעריך את היהלום שנפל בחלקו? האם קופסתה השמורה - עוד תיפתח בכלל, אי פעם??? לדת פתרונים...

נחמד

יש לך כתיבה יפה אבל זה מקום לפנטזיות עם סיפור שיעמיד את הזין . אם זאת אני מבקש שאם תוכל תנצל את כישרון הכתיבה שיש לך ותכתוב פנטזיה. נ.ב סליחה באגי אבל אפילו שאני יודע שזה תפקידך ולא תפקידי הייתי חייב להעיר

Blomberg 8

New member
וכאן המקום להתנצל

בפני אלו שהתלוננו על ה"המשכים" הרבים. לצערי אני כותב מסלולרי, המוגבל במספר התווים שהודעה יכולה להכיל. כאן המקום גם להתנצל בפני חובבי הפנטזיות המרחיקות לכת. הסיפור שסיפרתי היה חייב להיכתב במלואו, ולשם הגילוי הנאות, הסיפור הוא אמיתי! חי ונושם, שחויתי בליל פורים בשבוע שעבר. למרות כך, זו היתה פנטזיה, שהתגשמה דווקא בכך שהיא השאירה את סופה לפנטזיה.

Lateralus 666

New member
כמו שנאמר...

אל לך להתנצל ! הכתיבה שלך מעולה, הסיפור הוא אחד הארוטים ביותר שקראתי (והוא כן העמיד לי את הזיין...).

מ ת ענגת

New member
אל תשים לב

לכל צורכ(ח)י ה"העמדה המהירה", יפהפיה ומשגעת הכתיבה שלך והסיפור העדין והנושם ארוטיות שסיפרת, ועוד יותר נוגע שהוא אמיתי... לא הכל בחיים זה להעמיד את הזיין, ואם דוקא מתעקשים יש פה מספיק סיפורים מעמידים, אבל מיוחדים כמו זה אין הרבה...

Blomberg 8

New member
תודה

אני נהנה שיש פה כאלה שיודעים להעריך סיפור טוב, המשדר רגש אהבה יותר מאשר תאוה. (אירוטיקה לדיאלוגיים שבינינו, לא ממש למאוננים...)

כל הכבוד, בלומברג!

איזו כתיבה יפה! איזה בובה של סיפור! אני מתה על אירוטיקה עדינה, מלטפת וסוערת. תן לנו עוד!

bugbuster

New member
../images/Emo27.gif שלום Blomberg 8 וברוך

הבא.
כניסה יפה ומרשימה, עוד, עוד בבקשה.

19 נועה

New member
מה שלא קרה

ממלא אותנו באנרגיות. מה שכן קרה - קרה וזהו ! מה שיכול היה לקרות ? על זה אפשר לחשוב בלי סוף !!

למעלה