ליל פורים ב....

חנוך617

New member
ליל פורים ב....

רחובות בני ברק. איזה בלאגן. משמרת הצניעות עושה סדר ומשתמשת בכוח הזרוע כשצריך. מה דעתכם על המשמרת? אתם ברחוב בליל פורימ?

אתמול פורסמו מודעות

על כך שרחוב רבי עקיבא הופך להיות חד סיטרי בליל פורים מרח' ירושלים עד רח' השומר. מענין. חד סיטרי ליום אחד.

דוסית1

New member
ממש לא...

מה יש לחפש שם?? בקשר למשמרות הצניעות לדעתי פעילותם נחוצה מאד ביומיים אלו (בתנאי שהם באמת עושים אותה לש"ש ולא למען אינטרסים אחרים והמבין יבין...) ועוד יותר מכך עצם הפירסום שבדבר הוא מצויין כיוון שהרבה ימנעו את עצמם מלעשות שטויות כחלק מהחג.... (כי הרי מי שעושה כל השנה בפרהסיה בין כה וכה לא ימנע מלעשות גם בפורים...) אגב, לידיעתכם, בשבוע שעבר פרסם באחר העיתונים שמשמרות הצניעות בשיתוף עיריית ב"ב ומשטרת ר"ג הציבו מצלמות ברחובות הראשיים של ב"ב, ראו הזהרתם... :)

אז צריכים לשרוף את העיריה

כמו ששרפו את החנות שהציבה מצלמות בתאי ההלבשה, זה לא מוסרי להעמיד מצלמות ש"תופסות" את המצולם בפוזה שכזאת...

דוסית1

New member
בעקרון....

הכוונה העקרית היא לתפוס את זורקי הנפצים למיניהם... מה הלאה לא יודעת... ואגב, זה קצת לא בסדר שאתה מתבטא בפורום בצורה כזאת יש יתכן ויש כמה חמומי מח שיקישו ענינים ויישמו את הרעיון... :) וחוץ מזה בוקר טוב!

חנוך617

New member
תראה, יעקב כהן הוא

ספרדי והוא מאד נחיתי, אז זו התגובה הספונטנית שלו...

דוסית1

New member
אני פרענקית גאה....!

אפשר לקבל הסבר נאות לשאלתך המטופשת? -האמת, הצלחת לעצבן אותי!

חנוך617

New member
מה לעשות, יש

דברים בפורום שהם לא בשליטתי... חוץ מזה, יש הבדל בין ספרדים לפרענקים. יש גם אשכנזים פרענקים. זה ענין של מנטליות. אגב, מאיזו עדה את?

למה חנוך אתה אוהב להסתבך../images/Emo24.gif

אחי אני יהודיה , לא ספרדיה ולא אשכנזיה , ההורים כן באו מטוניס,ואבא מזרבה,

דוסית1

New member
פרענק!!! :)

בשבילי זו מחמאה (אם לא מתכוונים לפירוש הלועזי של המלה) אגב, תרשה לי לא להאמין לך.....

א77

New member
אכן את צודקת

הרמב"ם קבע י"ג עיקרי אמונה. כל השאר בהתנדבות...

../images/Emo12.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

הרב א77 ההינך מעדות המזרח
נו אז מה

למעלה