ליל סדר דיג'ימוני

Digi Lista

New member
ליל סדר דיג'ימוני

בואו נמיין את ארבעת הטיפוסים(חכם,רשע,תם וזה שאינו יודע לשאול) בהגדה לדמויות מהסדרה ונסביר למה דווקא הם מתאימים לזה. אפשר לפתח עוד דיונים כאלה העיקר שלא יהיה כאן יבש,חבר'ה יאללה להשתתף וכמה שיותר

Yuske

New member
ummmmm

אוקי חכם: איזי, גם בגלל שהוא...חכם, וגם בגלל שיש לו את סמל החוכמה knowladge (טעות כתיב?) רשע...ההתפתחות של אימפמון (שחכתי איך קוראים לו) בגלל שהוא....רשע? תם... גילמון *_*... זה שאינו יודע לשאול אני בטוח שזה יהיה ג'יי-פי\ג'ונפי בגלל שהוא לא יודע לשאול את זואי\איזומי אם היא מחבבת אותו וממשיך להיות בתוך פנטזיות...

LOVE 2

New member
אני!אני!אני!-אגב זו ווילו, אני

במחשב של סבתא שלי @.@; החכם- 1. איזי, טוב...הבחור ממש חכם, אישית אני חושבת שהוא די גאון ^__^ 2. קן כשהוא היה הקייזר, צריך להסביר?..הוא היה גאון. הרשע- 1. כל הרשעים שהיו חוץ מהקייזר ומקואיצ'י. התם- 1. קואיצ'י, יש לו מראה כזה תמים ^^; 2. טייקי הקטן =] 3. קארי, נו באמת??.היא מסתובבת וחושבת שכולם הם טובים! זה שאינו יודע לשאול- אין לי מושג @.@;

קרייטון

New member
1 מי יודע.

1 שליט דיג'ימונים רשע שבשמיים ובארץ. 2 עולמות. 3 התפתחויות בעונה השלישית? 4 עונות. 5 ילדים בועונה 4. 6 7 דיג'יגורלים במקור. 8 דיג'יגורלים בעונה 4. 9 10 לוחמים אגדיים. 11 12 גיל רוב הדיג'יגורלים. 13 אממ תשלימו.. \=

יאנה י

New member
אני אנסה1.

1.סדרה אהובה 2. סוגי נשמה 3.סוגי התפתחות 4. עונות מדליקות\התמזגויות דיגיטליות 5.זאבים בודדים 6.מאמני דיג'ימונים 7.סוגי דיג'יגדלה 8.דיג'יגורלים עונה ראשונה 9.רשעים 10.לוחמים אגדיים 11.חברים 12.גיל ממוצע 13.סיבות ליראות דיג'ימון!

OFIRB9

New member
../images/Emo157.gifסדר דיג'ימוני שכזה../images/Emo157.gif

כל המאמנים והדיג'ימונים זה לי דזה בשולחן ארוך ארוך, בתוך הטירה של אופנימון חוגגים יחדיו את סדר פסח קדש- כל ילד מקדש על הדיג'ימון שלו ורחץ-כל ששת ילדי העונה הרביעית מעבירים את היד בזרם נתונים כרפס-כל אחד מהדיג'ימונים צריכים לאכול ירקות (תמיד אמרתי שפסח זה חג האוכל הכי מסריח זה תקף לכל אחד גם פה) יחץ- ג'נאי אב הסדר חוצה לחם גילמון (מקמח מצה כמובן) ומחביא איפשהו בטירה מגיד-בוקמון קורא את רוב עלילות העולם הדיגיטלי רחצה-שוב כל ילדי העונה הרביעית מעבירים יד בזרם הנתונים ובוקמון מברך על כל נשמת לוחם מוציא מצה-מברכים על לחם גילמון מרור-כל הזאבים הבודדים אוכלים משהו מגעיל שמימי בישלה.... כורך- אוכלים לחם גילמון עם חמאת בוטנים וריבה שלחן עורך-אוכל!!!!! צפון-כל הדיג'ימונים מחפשים את האפיקומן הלחם גילמון ומי שמוצא זוכה בקלף כחול ברך-בוקמון ממשיך לברבר הלל-מוציאים להקת צפרדעים עם חצוצרות ומימי שרה את מזמורי החג נרצה-חסל סדר דיג'ימון ועכשיו לשיר! אחד, מי יודע? אחד! אני יודע אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי שתיים מי יודע שתיים אני יודע שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי שלושה מי יודע שלושה אני יודע שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי ארבעה מי יודע ארבעה אני יודע ארבעה עונות שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי חמישה מי יודע חמישה אני יודע חמישה זאבים ארבעה עונות שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי שישה מי יודע שישה אני יודע שישה ילדי נשמה חמישה זאבים ארבעה עונות שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי שבעה מי ידוע שבעה אני יודע שבעה סוגי דיג'יגדילה שישה ילדי נשמה חמישה זאבים ארבעה עונות שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי שמונה מי יודע שמונה אני יודע שמונה סמלים שבעה סוגי דיג'יגדילה שישה ילדי נשמה חמישה זאבים ארבעה עונות שלושה התפתחויות שני סוגי נשמה אחד הוא השליט, הוא השליט הוא השליט הוא השליט הוא השליט שארץ דיג'ימון ובעולם האמיתי!!!!!

OFIRB9

New member
../images/Emo162.gifהסדר ממשיך../images/Emo162.gif

זרוע של קלמרמון, חלק מגן של מרקורימון, חרס אבן, עלים, ושן שחורה בזאת תהיה מקושטת הצלחת של חמשת לוחמי האפלה ועכשיו קואיצ'י (לא סתם), בוא ותשיר לנו מה נישתנה הפורום הזה מכל הפורומים? שבכל הפרומים ממש לא תמצה אנשים כל כך מוכשרים אנשים כל כך מוכשרים בפורום הזה בפורום הזה תמצא בכמויווות בפורום הזה בפורום הזה תמצא בכמויות מה נשתנה העונה השלישית מכל העונות? שבעונה השלישית אין סגידה מיוותרת למיקפת ולזאב, ובעונה הזו ובעונה הזו הציורים מהממים,ובעונה זו ובעונה זו הרעיונות נהדרים ובעונה הזו בעונה הזו הרעיונות נהדרים מה נישתנה בוקמון המנג'ס מנימון החמוד? מנימון החמוד שבכול הלילות בוקמון פשוט חכמולג פשוט חכמולג......נימון נימון פשוט טיפש נימון נימון פשוט טיפאאאאש מה נשתנה בין ריינמון של ריקה לראנמון המיימית? לראנמון המיימית שריינאמון של ריקה היא נחמדה ורנאמון לאאאאא.ורק לריינאמון ורק לריינאמון יש התפחויות מדליקות ורנאמון ורנאמון היא סתם יצור מבחיל מה נישתנה טאי הכדורגלן מדיוויס הבלפן? מדיויס השחצן? שדיויס שדיויס הוא סתם מצחיק וטאי הוא סתם מוכשאאאאאר שדיויס שדיויס הוא סתם מצחיק וטאי הוא סתם מוכשר תודה קואיצ'י מוכשר שלנו טירונים היינו היינו עתה דרגת מגע דרגת מגע טירונים היינו עתה עתה דרגת מגע טירונים היינו עתה עתה דרגת מגע דרגת מגע ^^ כנגד ארבעה זאבים בודדים דברה תורה אחד חכמולוג אחד שליט אפל אחד נפל במלכודת ואחד שאינו יודע לשאול חכמולוג, מה הוא אומר? (ריו) "מה זו הדרך הזו בה הלכתם? בואו ואוציא אתכם מארץ דיג'ימון" שליט אפל, מה הוא אומר? (קן) "מה העבודה הזאת לכם?" לכם, לא לו, רק לכם מפני שהוא המצווה על האנשים לעשות בשבילו הנופל במלכודת, מה הוא אומר? (קואיצ'י) "מה זאת?" וגם "אמא!!!" ומפני אי הדעה שלו נפל קורבן לאפלה וזה שאינו יודע לשאול (ימאטו) "אעשה הכל לבד, אנני צריך אף אחד, רק אני" ויאמרו לו "והגדת לאחיך ושמרת עליו בארץ דיג'ימון" (אני מש יצירתית היום לא ככה?) והיא שנתנה והיא שנתנה למאמנינו ולנו והיא שנתנה נשמות חיה למאמנינו ולנו

OFIRB9

New member
../images/Emo158.gifסדר לא נגמר../images/Emo158.gif

אלו עשר מכות שהשליטים הנחיתו על המאמנים נתוני אופל אבירים מלכותיים נבגי אופל חרוטי בקרה די ריפר דיוות גלגלי שיניים קורבנות נשמות אופל נשמות חיות אופל בכל דור ודור יכול לראות ילד כאילו הוא מאמן דיג'ימונים חד נשמה חד נשמה! זהו סיפור מפגש של שני אחים (יענו שני זוזים כן?) ובא קואיצ'י ולקח את הנשמה חד נשמה חד נשמה ובאה הרכבת ולקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה זהו הסיפור של שני אחים חד נשמה חד נשמה ובאה ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה ובא צ'רובימון והרס את ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה ובאו הילדים וחסלו את צ'רובימון שהרס את ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה (עניין הלחזור על כל מילה ממש עולה לי על העצבים) ובא האבירים ועצרו את הילדים שחסלו את צ'רובימון שהרס את ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה ובא לוסמון (חיחיחי מלאך המוות) וחיסל את האבירים שעצרו את הילדים שחסלו את צ'רובימון שהרס את ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה ובאו הנשמות וחסלו את לוסמון שחיסל את האבירים שעצרו את הילדים שחסלו את צ'רובימון שהרס את ארץ דיג'ימון לשם נסעה הרכבת שלקחה את קואיצ'י שלקח את הנשמה כדי שיפגשו שני האחים זהו הסיפור על שני אחים חד נשמה חד נשמה ובאו הילדים לבית החולים כדי לראות את קואיצ'י שלקח את הנשמה שסוף סוף יפגשו שני האחים זה סיפור על שני אחים וחד נשמה חד נשמה (יפה לא?
ממש מבכי) חסל סדר דיג'ימון (וחסר לסטטה עם אני לא רואה את זה במאמרים!!!!) תודה וערב נעים

Digi Lista

New member
כול הכבוד../images/Emo45.gif

עכשיו פותחים לכול דבר שרשור חדש כדי שיהיה מעניין יותר בכמה שרשורים שונים ושכול יבחר להשתתף בכמה שיותר(אם אפשר בהכול זה גם אחלה)

למעלה