ליל סדר בלי מצות!!!

ליל סדר בלי מצות!!!

איזה יופי!!!!!!!! היו שם לחמניות כאלה מוזרות, לא הכי טעימות בעולם אבל יותר טעים מהמצות המסריחות! דילגנו על חצי הגדה והיה אוכל בכמויות מסחריות!!! ורק הציקו לי בגלל השיער הארוך, כנראה שאבא שלי הזהיר אותם מראש. וחזרתי ב4 וחצי בבוקר וקמתי כרגע...אני הולך לאכול.

Levinzone

New member
לי לא היו לחמניות

אבל היה המווווווווווווווווווווווון אוכל. המוווווון!!! נו בטח, מה אפשר לצפות, כשיש בסדר 35 איש (כן, 4 נשרו). בסוף היה דיי בסדר... אין לי מושג מי מצא את האפיקומן, אבא שלי גמר בערך 2 בקבוקי יין, וגם אני שתיתי לא קצת... והעיקר שזה נגמר. עכשיו הם נוסעים לעשות על האש באותו מקום. אני לא הולכת... מה שווה על האש בלי פיתות? (וחוץ מזה, אני צריכה לעשות מטריצות). חג שמח -יעל- נ.ב- יש לי שאלה. מה זה עוזר אם אני אומרת חג שמח? זה לא שאם אני אגיד החג שלכם באמת יהיה שמח? אני אשמח אם תסבירו לי.

סופרמן18

New member
זה ברכה

זה כמו שאם אני אומר לך מזל טוב לא באמת יהיה לך מזל ואם אני אומר לך לבריאות את לא באמת תהיי בריאה ואם אני אומר לך לכי תזדייני את לא באמת תשכבי עם הגבר הראשון שיעבור. ערן

kirk hammet

New member
מאיפה אתה יודע

אולי היא כן תשכב עם הגבר הראשון שיעבור ... לא סתם סליחה לא התכווונתי ואם אני אומר לך לשבור רגל את לא באמת תשברי אותה ואם אני אומר לך לפשוט רגל יא מנוולת את לא באמת תפשטי את העור של הרגל ואת לא תהיי מנוולת ... טוב עברתי את הגבול ביי

kirk hammet

New member
שכחתי את השאלה

יש לכם עוד כל מיני ביטויים כאלה שברצונכם לחלוק עימנו ???

Levinzone

New member
אז למה להגיד סתם?

למה להגיד דברים שלא מתכוונים אליהם?למה?? למהההההההההה?? תראו איך מחנכים אותנו מגיל צעיר להיות צבועים. -יעל-

Sprite

New member
כמעט כל מה שאכלתי היה מצות!!

אוי כמה שאני אוהבת מצות!!!

למעלה