ליל מוסיקה במיקס חח

orberman

New member
ליל מוסיקה במיקס חח

סגנונות שונים לסבבה באותו הפלייליסט באותו הלילה אה? אני המצאתי! Chemical Brothers - Psychomatic Osom - Acid Tonik Prana - Alien Pets X-Dream - Quantum Lab טוב אנשים גליה נראה לי לא בא לה על הפורום צריך להחזיר אותה לפה ומיד ! מהר מהר מהר !!! אז כולם בבקשה לכתוב בשירשור הרבה טראנס בלי ספאם (חוצממני)

RN2

New member
מאתמול היום או מאתמול אתמול?

ומה היה אתמול?

orberman

New member
עליתי עלייך!

כתבת תגובה בלי שאלה\לות וזה בגלל גליהה !!! אוהואוהוהוהווו

orberman

New member
quantum - flangerized

טוב נראה לי בינתיים אין פה אף אחד בטח עוד שעה "מולאן" תתעורר חח אז בוא בינתיים נעשה פה את השירשור הכי ארוף בהיטוריה כי משעמם לי אז בוא נפציץ את זה בטכניקה מיוחדת של שירשור הכותרת זה ההמלצה וצריך להגיב לתגובה של הראשון נגיד הגבתי ואז אתה ואז אני ואתה ובלהבלה

orberman

New member
אני יודע

בו נעלה דיון על מסיבה נו מזמן לא טחנו את זה פה! טוב זה פשוט מאוד מישהו עם רמקולים באוטו הולכים ליער ונגמר הסיפור ! נו יאללה !!!

ילד לך לישון תתרגל לקום מוקדם

אוטוטו כיתהז,גילוי העולם המופלא של מין סמים וחפירות.שיער בחזה וכו' יאללה קח הקדשה ממני-Astrix-Sex Style

orberman

New member
דיייייייי

סיימתי כיתה ז' ! ואני הילד הכי שעיר שאתה מכיר אי פעם ! אני מתערב איתך! ואני לא אוהב את אסטריקס ! לא תנשך איתו חפצים! קח את ההקדשה שלך ודחוף אותה ל של אסטריקס וועכשיו תמליץ על משו טוב ואני מצפה ממך ליותר מאסטריקס !

orberman

New member
לא אני אותך יותר

לא אתה תנתק קודם לא אתה קודם לא אני יותר לא אתה יותר לא אני יותר לא אתה יותר לא אתה קודם אתה קודם לא אני אתה קודם אתה קודם

למעלה