ליל ירח קסום

ליל ירח קסום

את דרכי עשיתי במדבר הלוהט החול שרט לחיי השמש שזפה עורי כפות רגלי פצועות בגדי נקרעו מזמן כהלך הייתי, תר מחפש את שלוות נפשי בסערת הרגשות את אהבתי בלילה הגעתי למרגלות ההרים ליל ירח מלא השוטף את העמק בקרני כסף ורוח קלה ציננה גופי הלוהט שם בינות לסלעים פלג קדומים מפכה שם עצרתי להרוות צמאוני ולשטוף פני מחול המדבר ולנגד עיני בינות לשיחים שם התגשמה לי דמותך כנימפה בעובי ליל ירדת לרחוץ בפלג את היית לי מזור לגוף הכואב ללב המצולק את גופך שזפו עיני ולעולם לא אהיה מה שהייתי תנועה לא זהירה שלי החרידה שלוותך קול זרד מתפצח רפצת ונעלמת בינות לשיחים בינות לסלעים הלבנים לא ישנתי לילות לא נחתי ימים ליבי פועם בחוזקה עד הגיע ליל ירח מלא בפעם הבאה עת ירדת וקרני הלבנה שטפו גופך בכסף טהור ומי הפלג הצוננים השתברו מקימורייך באלפי רסיסים לא נשארתי מאחורי השיחים אזרתי אומץ ויצאתי אליך התהיי שלי שאהבה נפשי? ליבנו יפעם ביחד אליך אבוא בדממה אך בלהט ובלאט תהיי שלי בסוד הלילה וקרני הכסף של ירח מלא שוטפים את גופינו

*קסנדרה

New member
לאי פשוט, מדהים

איש פשוט פשוט הצטרפתי למסע במדבר ונזכרתי בשיר שכתבתי על אורחת גמלים שאביאו בימים הקרובים. ממש אואזיס........ יפה, נהניתי מאוד קסנדרה

למעלה