ליל הסדר

ליל הסדר

מה דעתכם על איזה פיקניק בטבע בליל הסדר? למשל בפארק הירקון, עם פיתות ובירות וסטייקים על האש, אני והשותף שלי מוכנים לארגן.

../images/Emo45.gifיאלללה...

רק שנחביא היטב את הפיתות אולי נחורר אותם. אתם יודעים ש"ס מסתמנת כהולכת לכבוש שוב ובגדול את משרד הפנים..

tzvitzi

New member
האיש והמסכה...החתימה שלך...

גורמת לך להיראות יותר טמבל מכל חובש כיפה שאני מכיר. יש בה הכללה פרועה , שיפוט מוטעה של ציבור שלם , ובקיצור לא מוסיפה לך כבוד מיותר. לתשומת לבך

uri80

New member
אם הוא יוצא או לא, לא משנה את

העובדה שהחתימה הזו לא מוסיפה לך הרבה. אבל - רצונו של אדם, כבודו.

uri80

New member
הבעתי את דעתי- לא מחנך אף אחד.

ובפעם האחרונה שבדקתי-זו זכותי המלאה. ספק גם אם במקרה הזה זה יעזור.

וזה שאתה בכחול

לא נותן לך את הזכות להסתלבט עלי, אז עם כל הכבוד אינני מחפש כבוד, לפחות לא ממך.

uri80

New member
אף אחד לא מסתלבט עליך.

כתבתי את זה בתור דעתי האישית-אין כאן קשר לעובדה שאני מסומן בכחול. כמו שכתבתי רצונו של אדם -כבודו. תכתוב איזו חתימה שתרצה ושרק יהיה לך לבריאות. דרך אגב, כבוד צריך להרויח, וטוב מאד שאינך מחפש זאת ממני.

boaZone

New member
אני לא כחול

ואני גם חושב שאתה אדיוט. איך תסביר את זה? הא? האאאא????!

SimSim314

New member
בוא נגיד

זה מצחיק קצת, אבל בעיקר מעליב. יש כמה פרופסורים מאד חכמים שהולכים עם כיפה, ותאמין לי הם פי 1000 יותר חכמים ממך וממני, תלוי מה הכיפה מסמלת בישבילם - קיצוניות דתית, או הזדהות עם אומה ומסורת. ומה תגיד על נוצרי שהולך עם צלב? גם טמבל? לא חושב, יש בחיים שלנו מקום לאמונה, אבל אמונה מתונה ולא קיצונית.

tzvitzi

New member
זו לא מקריות...

אפילו שחתימה כזאת אמורה להפריע להרבה אנשים מהפורום הזה , לכל היוצאים פה יש משפחות דתיות,ההורים האחים והאחיות שלהם חובשי כיפה ואני בטוח שרובם יסכימו איתי שזה לא מה שעושה (או לא עושה) אותם טמבלים. בקיצור זה שיצאת לא נותן לך שום עליונות על אף חובש כיפה,הגישה הזאת שלך מטומטמת , אני בטוח שאם היה נכנס לפה חרדי כלשהוא והיה טוען שכל מי שאינו חובש כיפה הוא טמבל הוא היה מקבל את הבוז הראוי לו מכולם פה.

זו לא מקריות

היוצאים בשאלה מכירים את המשפט : כשם שמצווה לומר תוכחה, מצווה לשתוק כשהתוכחה לא תתקבל ע"י הצד השני (לא זוכר את הנוסח המדוייק).

נוסטלגיה....../images/Emo13.gif

כשם שיש מצוה לומר דבר הנשמע מצוה שלא לומר דבר שאינו נשמע (שיט שכחתי את הנוסח המדויק) אימאשלי מרבה להשתמש במשפט הזה כדי להצדיק את שתיקותיה הדרמטיות.

מחממנוע

New member
זה הנוסח

מקסימום בלשון רבים "כשם שמצוה לומר דברים השנמעין, כך מצוה לא לומר דברי הלא נשמעין"

מחממנוע

New member
גם הוכח תוכיח את עמיתך

ולא תשא עליו חטא, זה רק כשאין מישהו אחר בכלל שיכול להוכיח. ותמיד אפשר למצוא קולות וחוצמזה, איפה את? - (תוכחה).

זה לא חבישת הכיפה

אלא מה שעומד מאחורי הכיפה, ואני עצמי חובש כיפה אבל לא מטעמי דת אלא יותר מטעמי הרגל. ולמען ההגינות המשפט הזה לא המצאה שלי, מצאתי אותו באחד הפורומים בתפוז, לא זוכר כרגע את שם הפורום.

למעלה