ליל הסדר..

chat girl

New member
ליל הסדר..

יש לי רעיון לשרשור... שכל אחד יכתוב איפה ומה הוא עשה בליל הסדר..

דיתוּש

New member
משתתפת../images/Emo140.gif

אז בליל הסדר היינו בבית... ולפני זה אמא צעקה על כולם שאנחנו לא מספיק באווירת החג, אז הלכתי ולבשתי שמלה
ישבנו, התחלנו לקרוא את האגדה (כן, בכוונה כתבתי ככה) והיה איזה משפט עם "אש ותימרות עשן" ואחי קרא אותו כמו צ'יזבט וזה היה נורא מצחיק
אחרי כמה משפטים אמרנו "טוב בואו ונאכל". אכלנו אוכל שהיה ממש מצוין, אמא בשלנית מעולה
. זהו האמת, צחקנו מלא על הרבה דברים (בעיקר על הצבא עם אח שלי ועל מ.ק. 22), אני מצאתי את האפיקומן (האבא הזה הסתיר אותו מאחורי תמונה מעל הדלת בחדר של אח שלי), קיבלתי שתי חולצות עגילים ו-50 ש"ח, אחי קיבל 150 ש"ח, ושתינו מין קופסה כזו מלאה בפררו רושה אבל לבנים (יאמי!!). זהו, היה אחלה בחלה של סדר עם אוכל טעים טעים

שלומצי

New member
גם אנחנו היינו בבית, אצל אמא.../images/Emo157.gif

זו השנה של אמא (בשנה שעברה היינו עם אבא).. והפעם גם המשפחה של רמי - בן זוגי הגיעה להתארח, כמו בכל משפחה פולנית שמכבדת את עצמה - אחרי החתונה מתחילים לטפח קשרים עמוקים עם המשפחה מהצד השני
. זו היתה מלחמת פולניה בפולניה.. "אל תעזרי" "רק כמה צלחות אני אוריד מהשולחן" "אוי באמת לא היית צריכה" "מה יש לי לעשות חוץ מלהביא לך משהו" וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה....
ובכל זאת היה מאוד נחמד. קצת פחות מדי מסורת (כן יש דבר כזה!) אבל נראה לי שרק אני קצת הצטערתי שהגענו כל כך מהר לאוכל (אם כי הקניידלך פיצו על עוגמת הנפש
)

Conspiracy

New member
גם אצלנו

גם אצלנו זה היה "עם אמא" השנה... פעם ראשונה בלי אבא, וזה היה עצוב ומוזר.. אז לא היה ערב כל כך כיפי, בדיוק כמו שציפיתי..

הייתי אצל דודים שלי...

וחשבתי שיהיה נורא, אבל היה דווקא חביב+ ואפילו שרתי את השבעה באחד מי יודע... היה טעים למדיי, וההגדה נגמרה די מהר, רק אפיקומן לא היה, משום מה../:

למעלה