ליל הסדר בנפאל

schwartzi

New member
ליל הסדר בנפאל

שלום... אני נוסעת לטיול בתאילנד, ויטנאם לאוס ונפאל בעוד כחודש...והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם יודע משו על ליל הסדר והפסח בנפאל? שמעתי שבבית בדר"כ חוגגים חגים יהודיים...ומעניין אותי לחגוג את ליל הסדר בנפאל. האם צריך להירשם מראש או משו כזה? אשמח אם מישו יוכל לספר חוויות או לתת הסברים, גם על ליל הסדר במזרח בכלל....

o n o f f

New member
אכן יש ליל סדר..

אם כי וואו ממש מוקדם לדבר על זה עכשיו... בכל אופן לסדר בנאפל צרירך להרשם מראש אבל איזה שבוע לפני (זה גם עולה כסף..) אני ממליצה ללכת לסדר קטן יותר ולא ענק כמו בקטמנדו כי מה שיוצא מזה זה בעיקר המון בלאגן...סדר ממש לא יצא מזה (שנה שעברה בכל אופן..)

schwartzi

New member
תודה רבה...

אז בעיקרון....על אף שמוקדם....כדאי לעשות במקום קטן יותר. יש המלצה? רעיון?

דגנית

New member
סדר בנפאל זה כייף גדול וחוויה מדהימה

בעיניי, בקטמנדו.. האוכל לא היה הצד החזק, והצטערתי שלא אכלתי משהו קודם, אבל החוויה היתה מדהימה, העוצמה היתה משהו משהו ו.. כאשר מעל 1500 איש שרים "אחד מי יודע".. אי אפשר בכלל לתאר במילים. לדעתי אפשר להירשם באתר של חב"ד, או כשבוע קודם בקטמנדו, אני זוכרת את הערב הזה כאחת החוויות הטובות במזרח, היה פשוט מדהים.. ממליצה בחום. הייתי לפני כשלוש שנים.

anglfall

New member
אמנם לא הייתי בסדר בנאפל

הייתי בבנגקוק השנה בסדר (2007) והיה פשוט מדהים באמת חוויה מדהימה לכל יהודי שרוצה קצת להרגיש בבית ההרשמה נעשית דרך בית חב"ד באתר שלהם באיטרנט כמו שאמרו לך שבוע/שבועיים פחות או יותר

למעלה