ליל הנדנדות
לקראת יום ההולדת שלי ביקשתי לעצמי מתנה פיקנטית. לבלות לילה שלם עם בעלי ועם גבר נוסף.
ליל נדנדות.
ליהנות מהאחד בעוד השני לידינו, צופה,
ואז לעבור ולהינות מהשני בעוד הראשון נח.
נדנדה.. רד... עלה... עלה... ורד...
הגיע האורח, חתיך וקשוח, חיוך מתוק שרק מחביא תחתיו עוצמה שלא שיערתי.
ישבנו במסעדה על הים ממש, דיברנו והיינו קרובים, הבחור חכם, דעתן, עוצמתי. אני נסערת אליו. רוצה אותו כבר. אבל... נסענו משם להראות לו את העיר מלמעלה, כתייר.
"כבר הייתי פה, כבר ראיתי", הוא אומר ומסמן שהציפיה הורגת אותו
הוא שולח ידיים כשאני מאחוריו במכונית, ללטף את רגליי. בעלי מחייך.
כשהגענו לבית, הוא מצמיד אותי לקיר המבואה, מרים את שולי השמלה, ומלטף,
מכניס יד לתוך המחשוף הגדול, חושף לי את השד, ומתחיל למצוץ,
הרצפה לידינו מתמלאה בבגדים. תחתונים שלי, שמלה, חזיה, גופיה שלו...
הוא יורד למטה ומלקק לי עד שנרטב... "עכשיו תן לי"... אני אומרת.
גולשת מטה צמודה לקיר, מתכופפת ופותחת את מכנסיו. מוציאה אותו לחופשי ומתבוננת.
גדול ושחום, שוקק ופועם, השתגעתי.
"אתה יודע שבחנות אפשר למצוא ויברטורים שנראים כך בדיוק?! ממש מודל מושלם" הוא מחייך. וכשהכנסתי אותו לתוך פי, עמוק יותר ויותר, הוא עצם עיניים. עדיין גילה שליטה עצמית מדהימה.
בעלי חוזר - נהנה מהמראה.
"בוא" לקחנו אותו לחדר השינה, שכבר היה מוכן עם סדינים צחורים, נרות ריחניים.
גם בחושך, גופו השזוף בלט על הסדינים הלבנים.
בעלי בצד אחד, האורח בצד השני ואני באמצע.
שני גברים שוקקים, כמהים לי, שאשתמש בהם. עברתי מאחד לשני, למצוץ, לינוק, ללקק, לסחוט, ללחוץ. כשהרגשתי איך הזין של החבר מתמלא, פועם, גדל לי בתוך הפה, האטתי את הקצב, כדי לא להגיע לנקודת אל חזור, ועברתי לבעלי. אני יודעת בדיוק מה לעשות איתו, ואיך להסעיר אותו.
חזרתי לאורח, כשבעלי מנצל את עמידת הארבע ומזיין אותי בעוד אני הומה דוחפת את ראשי עמוק למבושים השזופים.
"את יודעת מה אני רוצה עכשיו?" שאל אותי החבר בעוד בעלי נח לידינו
"לא, מה?" שאלתי בתמימות
"אני רוצה לזיין לך את הצורה". נשקתי לשפתיו, ליקקתי את אפו.
בעלי אומר שהכנסת אורחים זה מחייב...
אפילו בתנוחה כשאני יושבת עליו, ראיתי שהוא לא מהגברים הממושמעים. אוהבת את זה.
האורח שנכנס עושה בי כבשלו.
הפך אותי על הבטן, כשרגליי מחוץ למיטה, טיפס מעלי כך ששתי ידיי היו מאחורי הגב שלי והוא צמוד בחוזקה אליו. לא יכולתי להזיז את ידיי. ניסיתי. הייתי לכודה. הכוס שלי התחיל לפעום מהתרגשות, ולהרטיב, וכשהוא חדר לתוכי פשוט נטרפתי.
צועקת לתוך הסדינים, שהשכנים לא ישמעו.
"תשחרר לי את הידיים, בבקשה" לחשתי "בשביל מה?" הוא לחש לי בחזרה באוזן. "כדי שאוכל לגעת בגוף שלך" התחננתי. הוא התרומם מעט, ושחרר לי יד אחת ואז את האחרת, ובו בזמן פימפם אותי בעוצמה. אני לוהטת, נוזלת, נטרפת מחשק. עיניי היו עצומות וכולי מרוכזת רק בתחושות.
הוא כיון יד אחת שלי לישבן המוצק הקטן שלו, הרגשתי שבעלי אוחז ביד השניה שלי בחוזקה. מזיין אותי בעוצמה, גורם לי לבכות באקסטזה ליד בעלי שמחזיק אותי ונהנה מהאורגזמות שבאו ובאו ובאו ...
נרדמנו איכשהו, אני באמצע, עטופה כמכתב בין שניהם, האורח מימיני, כשהזין שלו מתחכך בין ירכיי, ובעלי משמאלי, וידיהם צובטות את פטמותיי. ליל הנדנדות תופס מנוחה.
נפלתי לשינה עמוקה וחסרת חלומות. ישנו כולנו צמודים.
בשעת לילה עדיין, חושך בין חרכי התריס, התעוררתי כשהזין שלו גדל בין ירכיי. קולטת לאיטי מה קורה פה...
(המשך יבוא)
לקראת יום ההולדת שלי ביקשתי לעצמי מתנה פיקנטית. לבלות לילה שלם עם בעלי ועם גבר נוסף.
ליל נדנדות.
ליהנות מהאחד בעוד השני לידינו, צופה,
ואז לעבור ולהינות מהשני בעוד הראשון נח.
נדנדה.. רד... עלה... עלה... ורד...
הגיע האורח, חתיך וקשוח, חיוך מתוק שרק מחביא תחתיו עוצמה שלא שיערתי.
ישבנו במסעדה על הים ממש, דיברנו והיינו קרובים, הבחור חכם, דעתן, עוצמתי. אני נסערת אליו. רוצה אותו כבר. אבל... נסענו משם להראות לו את העיר מלמעלה, כתייר.
"כבר הייתי פה, כבר ראיתי", הוא אומר ומסמן שהציפיה הורגת אותו
הוא שולח ידיים כשאני מאחוריו במכונית, ללטף את רגליי. בעלי מחייך.
כשהגענו לבית, הוא מצמיד אותי לקיר המבואה, מרים את שולי השמלה, ומלטף,
מכניס יד לתוך המחשוף הגדול, חושף לי את השד, ומתחיל למצוץ,
הרצפה לידינו מתמלאה בבגדים. תחתונים שלי, שמלה, חזיה, גופיה שלו...
הוא יורד למטה ומלקק לי עד שנרטב... "עכשיו תן לי"... אני אומרת.
גולשת מטה צמודה לקיר, מתכופפת ופותחת את מכנסיו. מוציאה אותו לחופשי ומתבוננת.
גדול ושחום, שוקק ופועם, השתגעתי.
"אתה יודע שבחנות אפשר למצוא ויברטורים שנראים כך בדיוק?! ממש מודל מושלם" הוא מחייך. וכשהכנסתי אותו לתוך פי, עמוק יותר ויותר, הוא עצם עיניים. עדיין גילה שליטה עצמית מדהימה.
בעלי חוזר - נהנה מהמראה.
"בוא" לקחנו אותו לחדר השינה, שכבר היה מוכן עם סדינים צחורים, נרות ריחניים.
גם בחושך, גופו השזוף בלט על הסדינים הלבנים.
בעלי בצד אחד, האורח בצד השני ואני באמצע.
שני גברים שוקקים, כמהים לי, שאשתמש בהם. עברתי מאחד לשני, למצוץ, לינוק, ללקק, לסחוט, ללחוץ. כשהרגשתי איך הזין של החבר מתמלא, פועם, גדל לי בתוך הפה, האטתי את הקצב, כדי לא להגיע לנקודת אל חזור, ועברתי לבעלי. אני יודעת בדיוק מה לעשות איתו, ואיך להסעיר אותו.
חזרתי לאורח, כשבעלי מנצל את עמידת הארבע ומזיין אותי בעוד אני הומה דוחפת את ראשי עמוק למבושים השזופים.
"את יודעת מה אני רוצה עכשיו?" שאל אותי החבר בעוד בעלי נח לידינו
"לא, מה?" שאלתי בתמימות
"אני רוצה לזיין לך את הצורה". נשקתי לשפתיו, ליקקתי את אפו.
בעלי אומר שהכנסת אורחים זה מחייב...
אפילו בתנוחה כשאני יושבת עליו, ראיתי שהוא לא מהגברים הממושמעים. אוהבת את זה.
האורח שנכנס עושה בי כבשלו.
הפך אותי על הבטן, כשרגליי מחוץ למיטה, טיפס מעלי כך ששתי ידיי היו מאחורי הגב שלי והוא צמוד בחוזקה אליו. לא יכולתי להזיז את ידיי. ניסיתי. הייתי לכודה. הכוס שלי התחיל לפעום מהתרגשות, ולהרטיב, וכשהוא חדר לתוכי פשוט נטרפתי.
צועקת לתוך הסדינים, שהשכנים לא ישמעו.
"תשחרר לי את הידיים, בבקשה" לחשתי "בשביל מה?" הוא לחש לי בחזרה באוזן. "כדי שאוכל לגעת בגוף שלך" התחננתי. הוא התרומם מעט, ושחרר לי יד אחת ואז את האחרת, ובו בזמן פימפם אותי בעוצמה. אני לוהטת, נוזלת, נטרפת מחשק. עיניי היו עצומות וכולי מרוכזת רק בתחושות.
הוא כיון יד אחת שלי לישבן המוצק הקטן שלו, הרגשתי שבעלי אוחז ביד השניה שלי בחוזקה. מזיין אותי בעוצמה, גורם לי לבכות באקסטזה ליד בעלי שמחזיק אותי ונהנה מהאורגזמות שבאו ובאו ובאו ...
נרדמנו איכשהו, אני באמצע, עטופה כמכתב בין שניהם, האורח מימיני, כשהזין שלו מתחכך בין ירכיי, ובעלי משמאלי, וידיהם צובטות את פטמותיי. ליל הנדנדות תופס מנוחה.
נפלתי לשינה עמוקה וחסרת חלומות. ישנו כולנו צמודים.
בשעת לילה עדיין, חושך בין חרכי התריס, התעוררתי כשהזין שלו גדל בין ירכיי. קולטת לאיטי מה קורה פה...
(המשך יבוא)