ליל הבדולח 2005

hornyman73

New member
החומות הגבוהות שהקמתם

מנעו מכם לראות את עזה. החומות בלב שאטמו אתכם מלראות ילדים קטנים מתים מרעב. החומות שאטמו את הלב שלכם מלראות איש זקן גורר עגלה. חומות הוילות עם גגי הרעפים האדומים. חומות ה-אני בפג'רו שלי במזגן והחלונות סגורים וכהים ואני לא שומע אף אחד חוץ מאת הדיבורית שלי. חומות הבית כנסת שלי. אני זוכר שאצלנו בפלוגה הענישו חיילים שהעזו לתת שאריות אוכל לילדים ערבים. כן, אני שירתי בכפר דרום, וכן, רואים משם את עזה. וכן, למתנחלים יש כביש פרטי שחוסם את התנועה לערבים. כאן ערבים לא ייכנסו. מוות לערבים וסיסמאות נוספות שהזכירו לי את הנאצים, הזכירו לי שהערבים הם אנשים שאני מעדיף מאת המתנחלים האלה שרובם מדברים אנגלית. כולם לובשים שחורים ובשבילם אני גוי של שבת.

hornyman73

New member
ושמחתי לראות את בית הכנסת נשרף

ממש אני שמח שסוף סוף נשרף הדבר הזה שכה התבישתי בו. השיקוץ הזה. בית כנסת בצורת מגן דוד, לאן הגענו...בית כנסת צריך להיות מקום צנוע.

hornyman73

New member
אוי ואבוי לעם שלנו

שרק הבניינים חשובים לו ולא חיי אדם. סתם בניינים. באמת סתם, אין שום קדושה בבלוקים. גם ככה את הבתי כנסת בנו ערבים. אתה צריך טיפול וכל הדוסים וגם המוסלמים, כולכם פרימיטיבים. אתם לא יותר טובים מהחילוניים, אני מכיר כמה דתיות לא צנועות בכלל, אגב, שהחילוניות היו מזדעזעות מהמעשים שלהם. אני גם מכיר דוסים שלובשים בגדי נשים בערב ומפתים גברים. החברה הדתית חולנית ומחליאה אותי. אם במקום לריב כל היום הייתם חותרים להגיע לשלום צודק היינו חיים בכיף אבל אתם פנאטים וגררתם את המדינה לסחרחורת של רצח כי אתם רק רוצים עוד ועוד. גם הערבים כן. בסדר? אבל אתם לא יותר טובים.

תגיד הלכת פעם לטיפול פסיכולגי

כי אם לא אתה חייב דחוף!!!! כי אתה ברחת מגהה ועכשיו מחפשים אותך יא משוגע

hornyman73

New member
דווקא כן הייתי בטיפול

כן יש לי בעיות. אבל הן לא קשורות לראיית המציאות שלי שלדעת הפסיכולוג שלי היא מאד מפותחת. הפסיכולוג שלי אמש לי שאני בן אדם מאד רגיש. מאז ששירתי בעזה הזדעזתי עד עמקי נפשי מהמצב השורר ופיתחתי שנאה עזה כלפי המתנחלים. ראיתי איך הם מתעליים באוכלוסיה המקומית בחברון ובעזה ונפשי לא ידעה את מקומה מרוב צער. צער על שבחור צעיר ומתנחל יכול להתעלל בערבי זקן עם עגלה (כבד את אביך ואת אמך לגבי חל גם על אנשים מבוגרים ממך וגם אם הם ערבים או כושים). בשבילי כל בני האדם שווים, פרט לאלה שחושבים שאחרים הם נחותים. אותם אני שונא.

יהודי שונא יהודים ואוהב ערבים

בטח אמא שלו גם שונאת אותו ילד אומלל מסכן ממש. אוכל חזיר ביום כיפור לאדם כזה אני לא משתין לכיון אני מתבייש ביהודים כאלה שמאלן מושתן שהשרפו לו את הבית וישאר חסר כל

מלים כדורבנות,

בדוק את העובדות לפני שאתה מחליט שאנחנו דוברי אנגלית לובשי שחורים ואתה גוי של שבת בשבילנו. למה על אנשי הרצליה פיתוח-צפון תל אביב-עומר-רעננה-אפקה-גליל אף אחד לא התלונן? הם סגורים עוד יותר בחומות אבל לא של הפג'ו שלהם, אלא של הוולוו, או הגולף (תלוי במצברוח), ובווילות שלהם, ובבורסה שלהם. ובמקום בית כנסת יש להם טלוויזיה של חומה. אבל זה בסדר, נכון? הם בנו את החומות כלפי העם שלהם. תושבי גוש קטיף לפחות בנו את החומות נגד האויבים שלהם.

hornyman73

New member
מזל טוב וסימן טוב

טוב שנגמר שלטון האימים של המתנחבלים בעזה ובא לציון גואל. לא נשכח את עוולות המתנחבלים.

למעלה