ליל הבדולח חזר

DANIAVNI

Well-known member

certified.woke

Well-known member
Hitlerjugend, נוער אס. אה.

Harrington

Well-known member
מנהל

ליל הבדולח חזר​

סתם סקרנות, אם היית תוקף את היהודים התוקפים (ככל שזה אכן האירוע) ומביע את דעתך השלילית עליהם מבלי להשוות את האירוע לליל הבדולח, אתה מרגיש שמשהו היה נופל מדבריך? שהיית נשמע פחות חכם? פחות צודק אולי? פחות היו לוקחים את עמדתך ברצינות או משהו?

xyxy210

Well-known member
סתם סקרנות, אם היית תוקף את היהודים התוקפים (ככל שזה אכן האירוע) ומביע את דעתך השלילית עליהם מבלי להשוות את האירוע לליל הבדולח, אתה מרגיש שמשהו היה נופל מדבריך? שהיית נשמע פחות חכם? פחות צודק אולי? פחות היו לוקחים את עמדתך ברצינות או משהו?
ההשוואה ל "ליל הבדולח" פחות חמורה מהמשפט שלך :ציטוט - (ככל שזה אכן האירוע).
תמונות, סרטונים, עדויות, אשפוז בבית חולים,אכן זה "ככל שזה אכן האירוע".
אוהדי ביתר ידועים באהבתם הרבה לבני המיעוט הערבי בירושלים.
הם יודעים גם להביע את האהבה זו כאשר הם מפסידים במשחק הגמר.

Harrington

Well-known member
מנהל
ההשוואה ל "ליל הבדולח" פחות חמורה מהמשפט שלך :ציטוט - (ככל שזה אכן האירוע).
תמונות, סרטונים, עדויות, אשפוז בבית חולים,אכן זה "ככל שזה אכן האירוע".
אוהדי ביתר ידועים באהבתם הרבה לבני המיעוט הערבי בירושלים.
הם יודעים גם להביע את האהבה זו כאשר הם מפסידים במשחק הגמר.
יפה, שחררת מהר הפעם את תגובת ההתקפה שלך. סלח לי שלא קראתי מעבר למשפט הראשון. אמתין לתשובת הנשאל ו/או לכל מתדיין רציני וענייני אחר ברשותך.

מיצינו, שבת שלום.

DANIAVNI

Well-known member
לא
אבל על מי שעשה את השואה קרדום לחפור בו
מוטלת החובה המוסרית שלא לחזור על מעשיי הנאצים ושונאי ישראל לדורותיהם
אני לא טוען חלילה שאין צדק במלחמה גם אם נהרגים תינוקות
וזו יותר מלחמת קיום מתחביב
אבל מה קורה כאן ?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא
אבל על מי שעשה את השואה קרדום לחפור בו
מוטלת החובה המוסרית שלא לחזור על מעשיי הנאצים ושונאי ישראל לדורותיהם
אני לא טוען חלילה שאין צדק במלחמה גם אם נהרגים תינוקות
וזו יותר מלחמת קיום מתחביב
אבל מה קורה כאן ?
אוקיי, אז אם תשובתך שלילית, השאלה "מה קורה כאן" לא מצדיקה את ההשוואה הזאת. בוודאי לא כשאנחנו יודעים את כל הנסיבות מסביב וההמשך. אז פור ווס? אם אין בזה שום תועלת מאלה שהצעתי וגם אתה לא הצבעת על תועלת מיוחדת, מה רע פשוט לתקוף או לתהות וזהו?

דורי 1981

Well-known member
אפילו אני לא קורא לזה בשמות האלה. פשוט מאוד- ונדליזם. מי שצריך להיות בכלא- שיהיה וללא דיחוי. אין צורך בסדרה של כאן 11 "חוליגנים", כדי להבין שהחברה חולה ויש לרפא אותה כולל באמצעים קיצוניים (שלילת אזרחות והגלייה לארץ "שיודעת לשלוט" , אם הבנתם את כוונתי).

למעלה