לילמוד ללכת מחדש

לינור 8

New member
לילמוד ללכת מחדש

אתמול ניכנסתי למחלקת שיקום...זה לא המקום הכי מחמד .אני אולי הצעירה היחידה כאן רוב האנשים כאן הם אחרי ארוע מוח ולא קטועים כמוני...האוירה קצת מדכאת ..ואתמול קצת בכיתי ...הבוקר פגשתי את שרון הפיזוטרפיסתית שתעבוד איתי .. מדהימה !!! ובעזרתה אני מקוה להתחיל להיתקדם .אז תחזיקו לי אצאעות ..להיתראות

sovlanit

New member
לינור 8,חיזקי ואימצי! שמחה

שיש כימיה בינך לבין שרון הפיזיותראפיסטית. חיים טובים לך,יקירה. אני בטוחה שתצליחי! חודש נפלא.היום ר"ח אייר...

לינור 8

New member
דיכאון

האוירה בשיקום ממש על הפנים כולם כאן אנשים זקנים.. ורק אני ביכלל לא מרגישה שיכת לכאן אני מרגישה כאילו שהכניסו אותי לבית אבות והחיים ניגמרו..כשהיתי בבית חולים דימינתי את זה שונה לגמרי חשבתי שזה מקום יותר אופטימי ...כעת אני מתחילה להפנים שהרגל שניקטעה לא תחזור ופרוטזה טובה ככול שתהיה זה לא זה ...זהו אני נכה לכל החיים .איך חים ככה !

מוּסקט

New member
מעניין...

בדרך כלל מחלקות שיקום הם מחלקות עם אנשים צעירים. בזקנים מטפלים במחלקות גריאטריות, גם אם הן שיקומיות. היכן את מאושפזת?

לינור 8

New member
אולי קצת הגזמתי

בתיאור השחור שלי ..לא מדובר ממש בקשישים אבל הרוב כאן הם מבוגרים ..יש גם כמה צעירים אבל הם או רוסים או ערבים ואין לי שפה משותפת איתם....ביכלל מצב הרוח העגום שלי הוא כי אני מתחילה להבין את המצב שלי . ולהבין שהפרוטזה היא לא באמת כמו רגל

CHAOSINC1979

New member
../images/Emo122.gifדכאון בשיקום

לינור היקרה,הדכאון בזמן השקום ובמיוחד בתחילתו הוא בלתי נמנע אבל עם הזמן מתרגלים אליו ואף יוצאים ממנו. מבחינתי הדכאון היה תמריץ(אמנם מעצבן)להמשיך הלאה בשיקום ולסיים אותו ובתור עצה אל תאפשרי לאותו רגש של דכאון לגבור על המוטיבציה ועליך. בהצלחה!

מוּסקט

New member
ברשותך, ארחיב קצת

דיכאון יכול להופיע בכל זמן בחיים בו חווים אובדן. הגוף נכנס למעין תקופת הסתגלות הכוללת צער ואבל על האובדן. לפעמים האובדן הוא מאוד ברור וקונקרטי - כמו רגל, או אדם אהוב, ולפעמים האובדן הוא יותר אבסטרקטי כמו למשל אובדן של כוחות, אובדן של ריכוז וזיכרון, או אובדן של עניין וסקרנות. לפעמים מצטרפים להם כמה אובדנים ביחד, או שיש אובדנים שתופסים טרמפ ומרימים את ראשם בעקבות טריגר מוחשי. ואתה צודק שחייבים להתייחס אליו ולטפל בו!!

sovlanit

New member
מסכימה עם שניכם,שבת מבורכת,ולינור8

ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!1

pantery1

New member
שאלה.

שלום, אני במיקרה לומד אודות המוח ומיתענין בכל אשר אופף את התחום להלן, כמו שאני יודע, מספר אירועי המוח בישראל קטן יחסית, באופן פרופורציונלי ובכלל. אשמח לשמוע על חלק מן המיקרים, אני בטוח כי יש לך דבר מה חשוב יותר לעשות מאשר להיתענין ב"רוסים" וב"ערבים" מוגבלים אך אנא ממך, ספרי לי, בכל תקופת היתעינינותי בתחום נתקלתי באופן פרקטי רק בסוג אחד של אירועים מוחיים והוא דבר מה ריגשי יותר- הלם, אשר נוצר אקב מאורע דרמטי. אני מתנצל אם שאלתי אינה רלוונטית לפורום, אך אנא היתחשבי בכך שמספר מקורותי מצומצם וזוהי האופציה הפרקטית היחידה, למעשה.

למעלה