לילך

karen2004

New member
לילך

שלום רב , אצל בעלי קיימת בעיית פוריות ,לאחר הרבה טיפולים , הצעתי לו שנלך לקבלת תרומת זרע . הוא מבחינתו לא התלהב מהרעיון אך בסוף הסכים . שאלתי היא : אני רוצה לעשות אצל עו"ד שהוא מסכים ושדברים יהיו ברורים שלא מיום מין הימים יטען אחרת . מה דעתכם ? וכיצד עושים הסכם כזה ? אשמח לטיפים והצעות בנושא ...אני די מבולבלת ולחוצה . בברכה, לילך

גרא.

New member
karen2004,אינך בפורום המתאים.כנסי לפורום

פוריות כאן בתפוז,ובמקביל לפורום "חוק ומשפט" עם השאלות שלך.

אולי בכל זאת

בשרשור הקודם, השואלת כתבה "אני איתו בדיוק רק אחרי התהליך - הספיק לי". "בעית הפוריות היא אצלו" "לי ברור שאיתו לא אשאר ,לי חשוב שוב כרגע ילד וזה המטרה שרואה מול עיני". זאת אומרת: karen2004 (לילך) מאוד רוצה ילד. לכן היא נמצאת כבר כמה שנים בטיפולי פוריות עם בעלה. מאחר שעד כה לא נקלט הריון, היא הצליחה לשכנע את בעלה, נגד רצונו, לקבל תרומת זרע. אבל היא רוצה להיות בטוחה שבעלה יכיר בילד. לכן היא רוצה להחתים אותו על הסכם. מייד אחרי שיהיה הריון/ ילד, היא מתכננת להתגרש מבעלה. "הספיק לה" ממנו. לדעתי יש כאן בהחלט בעיה פסיכולוגית.

לילך

בתור מי שהייתה בעצמה עד גיל 34 רווקה ללא ילדים, אני מבינה היטב את הלחץ שלך. אבל אני מציעה לך לא לעשדות את מה שאת מתכננת כרגע. אמנם זה יענה אולי על הצורך שלך בילד, אבל זה יביא לעולם ילד שלא יהיה בטוח מי האבא שלו, ועם אבא שכועס על אמא. בשביל מה? כמו שכבר הציעו לך, את יכולה לעשות ילד מבנק הזרע, או עם שותף להורות שבאמת מעוניין בכך. לגדל ילד בהסכמה ובשלום. למרות הלחץ, כדאי לעצור ולחשוב על זה. זו החלטה לכל החיים -- שלך, של בעלך, ושל הילד.

למעלה