לילך שלום

panda1

New member
לילך שלום

אני מבין שבפורום הזה לא מפרסמים הודעות למכירה אבל יש לי שלושה גורי גולדן רטריוור מדהימים שאני רוצה למכור והסיבה היא שרוב האנשים שלוקחים כלבים בחינם לאחר זמן מה הם זורקים אותם לרחוב( וזה בדוק כיום אני גר בת"א בעבר בצפון וכל שבת היינו מוצאים כלבים עזובים סתם כך) וזה מאוד חבל המטרה במכירה היא לא למטרת רווח אלה סימלית לחלוטין כדי שהאנשים שמשלמים עבורם ירגישו מעט אחריות כמו כן פירסמתי את המודעה הקודמת אבל לצערי היא הורדה מהפורום אם תוכלי לשלוח לי כתובות שבהם אני יוכל לפרסם תודה עומר

**לילך**

New member
היי עומר - ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

כמה תשובות : 1.יש הרבה מאד לוחות לפרסום מכירה - למשל לוח קחתן ,לוח העיר ,לוח מעריב ,לוח ידיעות ועוד. כמו כן -אתה יכול לעשות חיפוש במנוע חיפוש ל- לוחות מכירה . 2. הערת הערה שהיא מאד לא נכונה ואפילו הפוכה -שמי שלוקח כלבים בחינם זורק אותם? אני חייבת להתנגד לכך ,כי מי שוהב בעל חיים בודאי שלא יזרוק אותם!! אבל מי שקונה בעל חיים , כדי שיתאים לכל מיני סטנדרטים , למשל מי שקונה בכסף גזע מסויים בגלל שהוא מצפה לקווי אופי מסויימים ואחר כך בע"ח מתנהג בשונה מהמצופה - יש סיכוי גדול מאד , שהוא יזרוק אותו. אתה יכול לשאול את אורי מאס.או.אס כמה בעלי חיים גזעיים ,מחפשים בית בלוחות האימוץ ,בגלל שהבעלים שלהם זרקו אותם ,למרות שהם נקנו בכסף. 3. אתה מוזמן להשתתף בפורום באופן פעיל ,נשמח לראות את בעלי החיים שאתה מגדל ולשמוע עליהם סיפורים וחוויות!!!! כמו כן אתה מוזמן להשתתף בדיוני הפורום ולהביע את דעתך בנושאים השונים.

aviv_b

New member
אני רוצה לקחת גור אחד

תהיה בקשר כמה אתה מעוניין בשביל גור???

**לילך**

New member
היי אביב

לפי מיטב זכרוני כתבת פה שאתה רוצה לאמץ כלב ולא רוצה לשלם כסף. האם חיפשת כלב בעמותות ובלוחות האימוץ? טיפים לגבי קניית גור: חשוב מאד שתיקח בחשבון את התכונות של הכלב , כאשר יגדל , ותהיה בטוח שזה מתאים לך ,כדי שלא יווצר מצב ,שאחרי שנה הכלב יהיה גדול מידי לדירה שלך ,יצרוך כמויות גדולות מידי של מזון ויהיה קשה לך לטייל איתו . וכמובן שישנם כלבים מסוגים מסויימים שחייבים לעבור אילוף ,ובלי אילוף התכונות שלהם ממש לא רצויות. מה שאני מנסה להגיד לך זה ,שאל תלך שבי אחרי המתיקות והחמידות של גורים קטנים ובונבונים ,תזכור שהם גדלים והתכונות שלהם משתנות. הערה נוספת וחשובה מאד - אין דבר כזה כלב גזעי בלי תעודות. לכלב גזעי חייבות להיות תעודות. אם מנסים למכור לך כלב בלי תעודות ואומרים לך שהוא גזעי ,תעזוב את הקניה הזאת ,כי מישהו מנסה להטעות אותך!!!!

aviv_b

New member
האמת אני לא מתכוון

לקנות גור, אבל הבן אדם לא רשם כמה זה עולה ולכן שאלתי.

גולדי74

New member
מה המחיר שאתה מבקש?

האם הגורים גזעיים? בני כמה הם? יש זכרים ונקבות? תודה

panda1

New member
לכל המעוניינים בלי לפגוע

באף אחד זה ברור שמי שאוהב בעלי חיים לא יזרוק לעולם כמו כן היו לי ולמשפחתי כלבים מהיום בו אני זוכר את עצמי. כמו כן כתובת הדואר שלי היא : [email protected] לכל המעוניינים אני לא רוצה לעורר בעיות בפורום שילחו לי מייל ואני הענה לכם

למעלה