לילך - קשירת רונים

לילך - קשירת רונים

קשירת רונים=קמע של רונים שמחזק בנו דברים... ניתן לתלות במקום אישי וחשוב או לשאת בארנק... בוחרים ארבעה רונים שמייצגים שאיפה שלך שברצונך לממש או תפילה או משהו שעשוי לחזק משהו ומציירים אותם במה שפחות קוים בלי להרים את העפרון או המכחול רושמים על אבן או שמהו שניתן לשאת או לתלות כמו אריח חרסינה.. וזהו (הייתי מציאה לך את הקומבינה שאמרת לי שעלתה גבו אלגיז מנז ואהווז לצייר אפשר עם חזרות על קוים אך לא להוסיף קוים שאינם ברונים לי יש קמע שעשיתי בקורס של עומר מאז חיזקתי את הכתב בסגול.. אבל עדיין רלוונטי עומר אמרה לנו אז לחשוב מה מייצג אותנו או עם מה אנו מזדהים.. עומר תעזרי לי!!!! אני לא טובה כמוך בלהסביר...

כלומר...

מציירים את הרונים על אותה פיסה,רק לא הבנתי-כל אחד מצוייר כפי שהוא או מצויירים מחוברים? תודה ויום מאיר לילך

מקווה שזה יהיה ברור

כעת.. אהמ...
1. תשרטטי על דף את הרונים שלך ... 2. ותנסי לחבר בינהם בלי שצריך להרים את כלי הכתיבה 3. מותר לחזור על קו - ואף רצוי (זו משמעות ה"קשירה"...) 4. מה שיותר קומפקטי..יותר טוב 5. לצייר על מצע ציור לא מתכלה כמו נייר שאפשר לשרוף.. אבן חרס..ברזל אולי מה שמרגיש טוב אנרגטית.. תהני מזה ותציירי יפה שתוכלי להניח במקום חשוב לך ליד משהו שחשוב לך בבית למשל במקום שיהיה נעים להביט בהצלחה...

לאונרדו

תודה,יקירה,עכשיו זה ממש ברור.
שאלה אחרונה-לבחירת 4 רונים יש משמעות פה?האם אפשר 5? האם אני יכולה עם מכחול לצייר בצבע אדום? תודה ויום נפלא לילך

ממליצה בחום לא לקשור רונים

קשירת רונים היא לא עסק פשוט. לא לעשות את זה מי שלא יודע. לילך, תבקשי מליאו או ממני ואנחנו נעזור לך להחליט איזה רונים יהיו בקמע שלך. האמונה אומרת שמי שאינו מרפא עם רונים יכול להרוג עם קמע שנעשה בחובבנות.

אני מלמדת להכין...

אני עובדת עם אנשים על הרונים אחד על אחד. זה כולל בדרך כלל קשירת רונים, או כל מה שמתאים למי שמוליף למי מתנסה ברונים. את יותר ממוזמנת להתקשר אליי ונדבר על זה...

עומר

א.זה נשמע כאילו את מטילה ספק באמינות מסרי.. ועל כך קצת קשה לי להגיב בשתיקה ב. אם זו האמונה הרווחת מדוע בקורס ביצענו קשירת רונים בקלילות מרפרפת ולא ידעת אותנו על הסכנות החמורות שבדבר? ברשותך כגלגול של אשתורת כמי שהעניקה את הרונים לבני האדם לפני 6000 שנה כמעט, וזאת על סמך הזכרות בודהיסטית.. שמתועדת בדקדקנות (מיגעת במקצת..עלי לאמר) שתחשף בקרוב לתקשורת בתוכנית ריאלטי (פוי שונאת..) אני אודה לך על יחס פחות מבטל בעתיד לבוא אני מכבדת את דעתך, את יקרה לי כבת ואף היית ביתי בגלגול הודו הקדום, אך נסי שלא לסתור את דברי באופן כ"כ בוטה ומזלזל להבא. תם / לאונרדו.

ליאונרדו,עומר

צר לי ,בנות,שכך הובן העניין. טרם עשיתי משהו עם זה,וכוונותיי טהורות,כך שעניין האזהרה שאולי קיבלה עומר,קצת לא קשור אליי. ממש לא מכניסה שום-דבר בין אף אחד,פניתי אלייך,ליאונרדו,באופן אישי,את הכנסת זאת לפורום. מבחינתי,שתיכן מייצגות עבורי אותו דבר,וגם בעבר פניתי לשתיכן,ולא רק לעומר כמנהלת האתר. כשכתבתי לעומר שנשמע לי מעניין,התכוונתי לרעיון קשירת הרונים-קמיע,ולא לתשובתה.את תשובתה קיבלתי,מהמקום של לכבד דעתם של מבינים ממני,בדיוק כפי שאני מכבדת דעתה של ליאונרדו. גם בעניין מכירת הקמיע-זה לא משנה לי ממי,רק שאלתי אם ניתן לקנות.(כדי להימנע מויכוח אם מי שלא מטפל,יכול להכין בעצמו או לא). יקירותיי,אשמח להישאר הקוראת האנונימית באתר ובפורום,בוחרת לא להיכנס לתחושה הלא-משהו הזאת,שאלותיי היו ממקום של עניין והתפתחות ולא התנצחות.בטח ובטח שלא מי יותר ממי,כולנו בני-אדם שווים ביכולותינו,בכוחותינו ובאהבת אלוהים. תודה , אור ושימחה לילך

לגבי הקמע

אני חושבת שמכיוון שאת מתקשרת ואני יכולה למסור לך, וקיבלתי אישור באמצעות תקשור שהיית מאסטר רונים ואף חשוב, את יכולה ליצור קמע רק הכנסי פנימה באמצעות מדיטציה תתחברי לתדר.. נשמי ביחרי רונים מתוך סט הרונים ואז תבקשי אישור עליהם באמצעות תקשור כאמור יש לי הבטחה מנאודין שיענה לך ישירות- הוא המלאך גבריאל.. ואז תעשי קשירת רונים ואף על זה תקבלי אישור אני חושבת שזו גם כוונת עומר (ואל תדאגי זה מן מסכת כזו שעומר ואני משתתפות בה ועומר בנוגע לרונים היא שחקנית ראשית ממש טובה) ולילך,
- יקירתי כל מה שמסרתי לך... הוא ממש חשוב..!!! כולל המסרים הראשון והשני את מהותית לדרך כמו פתיבו וכמו אריאלה וכמו שנטיפי האחת מצפה לכם 'טונה' של עבודה בקרוב... ועומר היא הרל"שית נאמר... (כלומר אם תועיל..) תם/ לאונרדו / אור * לא הבנתי אם יש לך או אין לך סט רונים - אם לא יש בחנויות טבע ובחנויות של 'מחוברים' וגם עומר מוכרת סטים ממש יפים אם את הולכת על זה אז מארגני סט.. אני הכנתי את שלי לבד - גם מחמר שרוף וגם מחלוקי נחל..יש לי כמה זה גם ממש כיף להכין אגב (אני לא מבינה למה יצא שכתבתי פעמים עומר באלף.. הא והע אומנם מתחת לשניה ויש לי בעית ראיה שגורמת לקפיצה של שורות..וגם הייתי תחת לחץ של תקשור חזק מאוד כמעט הכתבה אולי האלף אומרת משהו..מוזר.)

לילך יקירתי ../images/Emo24.gif

הפורום הזה הוא כמו בית, משפחה, וכל אחד מביא לפה את האמונות שלו והאופי שלו. תאמיני לי, לא קרה כאן שום דבר יוצא דופן. ליאו פשוט אמרה את מה שהיא מאמינה בו בדרך שהיא מכירה. אל תתרגשי
שמחתי מאוד על שאלתך וזה נתן הזדמנות באמת לפתוח את עניין הכוח של הרונים. בבקשה ממך, אל תרגישי שאת לא רצוייה או שיש שאלות שעדיף לא לשאול. פשוט תביני, אנשים פה קשורים לרונים ומביאים את עצמם, זה הכל. ושתדעי לך, שאת עושה טובה גדולה לכל מי שלא ואל, ויכול לקרוא את ההתיחסות לשאלותייך. כמו שכתבתי בהודעה קודמת, את יותר ממוזמנת להתקשר אליי ולדבר על קמע. אני עדיין מחזיקה בדעתי שלהתעסק עם רונים בלי להבין מה עושים זה מסוכן, ובמיוחד מסוכן בעיני לייצר קמע בלי להבין את הרונים.

Evil Gremlin

New member
דעתי

אני יודע שדעתי אולי לא תחשב "מקצועית" בכל מקרה אני לא מאסטר ולא הייתי בששום שיעור אצל עמור (רק ניהלנו שיחת טלפון ממש קצרה) אבל רציתי להגיב בנושא קמעות. קודם כל בקשר לקנייה, אני עדיין קצת נגד קנייה של קמעות ובמיוחד בטים. לדעתי זה דבר מאוד אישי, וחשוב לדעת מי הכין איך מתי ולמה, חוץ מזה שזה די מסוכן ואת לא יכולה תמיד לבטוח במישהו אחר שיכין... אבל מה שהכי הורס לדעתי זה העדר היחס האישי בקמע קנוי.... בקשר לציור על הקמע... לדעתי ציור משולב של כמה רונות עדיף על "רשימה"... ומה שהכי חשבו... לעשות את הקמע בלי פחד... בטחון ואהבה... שוב אלו רק דעות, אני למדתי על רונות מאינסטינקט ומספרים, לא היו לי מורים אנושיים... דעתי לא "מקצועית" דוד

למעלה