בוקר טוב ,לילך!
M musmus New member 4/10/01 #2 לילך שלום פתאום שמתי לב שאת מנהלת הפורום. מזל טוב ממתי את מחליפה את מאריאן? אמנם מאריאן לא היתה הרבה זמן אבל אמרו לי שהיא בחו"ל.
לילך שלום פתאום שמתי לב שאת מנהלת הפורום. מזל טוב ממתי את מחליפה את מאריאן? אמנם מאריאן לא היתה הרבה זמן אבל אמרו לי שהיא בחו"ל.
ל **לילך** New member 4/10/01 #3 חהחה איזה קטע ,רק עכשיו אני רואה שהשם שלי למעלה LOL ,תודה שהפנת את תשומת ליבי.....
א אוסי גולדמן New member 4/10/01 #4 למה השרשור פה כזה מטומטם??? | ../images/Emo46.gif כתבתי הודעה ללילך קודם ופתאום היא כבר למטה. איך יש סיכוי שמישהו יראה את ההודעות... לילכי-מזל טוב על היבחרך למנהלת!!! בחירה חכמה!
למה השרשור פה כזה מטומטם??? | ../images/Emo46.gif כתבתי הודעה ללילך קודם ופתאום היא כבר למטה. איך יש סיכוי שמישהו יראה את ההודעות... לילכי-מזל טוב על היבחרך למנהלת!!! בחירה חכמה!
ל **לילך** New member 4/10/01 #5 תודה יקירתי הכי מצחיק שרק עכשיו ראיתי שהשם שלי למעלה....... אלה היו בחירות כל כך חשאיות ,שאפילו אני לא ידעתי.....
תודה יקירתי הכי מצחיק שרק עכשיו ראיתי שהשם שלי למעלה....... אלה היו בחירות כל כך חשאיות ,שאפילו אני לא ידעתי.....
M musmus New member 4/10/01 #8 היי אוסי מכיר אותך מפורום כלבים. על פי החוקים של תפוז הודעות מוקפצות למעלה ברגע שיש להן הודעה עם תוכן אם יש הודעה רק עם כותרת ההודעה לא תוקפץ
היי אוסי מכיר אותך מפורום כלבים. על פי החוקים של תפוז הודעות מוקפצות למעלה ברגע שיש להן הודעה עם תוכן אם יש הודעה רק עם כותרת ההודעה לא תוקפץ