לילי = היילי ???

לילי = היילי ???

הייתי ב8 מייל ביום שבת. סרט פשוט סוף!!! אהבתי מאוד, הסרט חזק והעלילה ממש יפה! במיוחד אהבתי את הקרבות! (כאילו דההה!) אבל דבר אחד לא הבנתי... ושמתי לב שכבר שאלו את זה אבל לא ראיתי תשובה... מי זו לילי? (הילדה הבלונדית הקטנה) הבת של אמי או אחותו???

Big 7

New member
דבר ראשון

כאילו זה סרט כזה פיצוץ סוף הדרך ואמינם הכוסוןןןןןןןן הלך מכות ופיצץ לרעים את הצורה כאילו דה! יש רק איזה 2-3 דברים שאני מבינה ואני צריכה הסבר על משהו(שיואו אני מרגישה ממש מאגניבה) מי זאת לילי?זאת אישתו של אמינם הפיצוץץץץץץ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ א.את ממש מאגניבה ואת מאגביב האמיתית! שיואוווווווו פצצות לגבות!!! ב.הסרט הוא לא על אמינם! ג.אחותו

Altryne

New member
אני עונה!!!

אז ככה אמטינם הוא לא כוסון ודי לקרוא לו ככה רק מדגיש ת´עבודה שאת קטנה ולילי זאת אחותו הצעירה שבערך מייצגת את היילי בחייו האמיתיים

Big 7

New member
אחי זה היה בצחוק!

אין שום קשר בין הסרט לאמינם חוץ מזה שהוא ראפר ומקום מגוריו ותעשה טובה אל תיתערב על זה אפילו אמינם אמר שזה ככה

Altryne

New member
אני עושה טובה,מחנך:

תראי את זה ככה כשמשווים את הסרט לחיים האמיתיים אז רואים שיש המון המון דברים דומים אםילו עשו השוואה במעריב ואני אישית שמעתי את אמינם אומר על הסט של הסרט שזה חצי אוטוביאוגרפיה אז פלציז אחותי תעשי טובה...

dinara

New member
אני קראתי איפה שהוא ../images/Emo129.gif

שאמינם אמר שהסרט הוא לא ממש מה שקרה לו , אלה בעיקר על החיים של ראפר לבן בשכונה שחורה. אז הסרט לא ממש מבוסס על החיים האמיתיים שלו.

Big 7

New member
לא אומרים ניסגר אומרים מה קורה?

מה את לא מבינה?אוייש נו החנוניות האלה עושות לי כאב ראש...ראית את תצוגת האופנה החדשה?אמינם הכוסוןןןןןן היה עם כובההההה

ilbe182ebli

New member
אני נורא אהבתי את הקטע שהוא

שר לה שיר לפני השינה ומוציא לה לשון ומגן עליה!! זה מראה כמה שהוא דואג להיילי במציאות וכל זה.. יש כאלו שאומרים שהוא סתם מפלצת וגם אל הילדה שלו הוא לא מתייחס משו (?!?!) אבל אני ממש לא מסכימה!

keeeren

New member
בקשר לסרט..

אני ראיתי את הסרט בבכורה שלו. סרט מה זה יפה, אחד הסרטים הכי יפים שראיתי (בלי הגזמה). קראתי גם כתבה על הסרט שפורסמה במוסף מיוחד רק על אמינם בראש 1 אז הסרט האו באמת חצי אוטוביגרפי אבל לפי מה שהבנתי חלא התכוונו לעשות אותו כך, פשוט למרשל ולג'ימי היו חיים דומים כי שתיהם ראפרים לבנים משכונות מצוקה, בלי הרבה כסף או השכלה (אה יצא חרוז..) אז במקרה יצא שהסרט דומה לחיים שלו כי הם מאותו רקע! לילי זאת אחותו שהוא כמובן מאוד אוהב... וגם אחד ההבדלים הבולטים בין מרשל לג'ימי הוא שאמא של ג'ימי הוא אמא הרבה יותר טובה מאמא של מרשל כי היא רוצה להכין לו לאכול בסרט והיא יותר תומכת בו... כמובן שגם היא קצת דפוקה (קצת הרבה) מרשל=אמינם החלטתי לקרוא לו מרשל ולא אמינם כי זה היה בתקופה שהוא עוד לא היה ראפר ועוד לו קראו לו אמינם.

Friends G i r l

New member
כן יודעים ש...

קראו לו מרשל מי שלא יודע אז זה קצת........ ובקשר לסרט אני קראתי או שראיתי את זה איפשהו לא זוכרת אבל שמעתי שאמרו שהציאו לו לעשות סרט אוטוביוגרפי אבל הוא לא רצה אז הם החליטו לעשות חצי אוטוביוגרפי אחד שימשוך הרבה אנשים לקולנוע (אחרי הכל אמינם הוא להיט עכשיו אצל המון אנשים גם לא מעריצים אמיתיים) זה לא מקרי זה תוכנן שזה מה שיקרה כי אם היו רוצים לעשות סתם סרט שהוא לא ממש אוטוביוגרפי אז היו מצלמים את זה בברונקס למה דווקא בדטרויט?! כי זה אמור להיות חצי אוטוביוגרפי!

Friends G i r l

New member
נכון! יעשו הכל בשביל כסף....

למרות שבמקרה הזה זה היה לטובתנו כי החיים של אמינם מענינים וסיפקו לנו שעה וחצי של הנאה טהורה

Donutz

New member
אם כבר מדברים על כסף...

ידעתם שאמינם הולך להוציא ליין של בגדים?! לדעתי זה כבר ממש מוגזם! רק אמני הפופ מוציאים ליין בגדים! אני מאוד מקווה שאמינם לא יהפוך ל-sell out שלא כותב מוזיקה בשביל המוסיקה אלא בשביל הכסף!!!!!! שלא תחשבו שהפסקתי להעריץ אותו זה פשוט קצת מטריד...

Friends G i r l

New member
נכון! ../images/Emo60.gif

אני חושבת שאם הוא ימשיך ככה הוא יהפוך להיות ממש מסחרי וזה מגעיל! מה הקטע באמת עם הליין בגדים....

M ShadY

New member
לסנופ דוג יש קו אופנה

אבל שטויות, תחשבי על זה, את צריכה לתכנן כמה דברים, ואת מקבלת על זה מיליונים של כסף. לא תסכימי?! בגלל זה אני סולדת מכל העניין של ההתמסחרות, כי את בקושי עושה משהו ואת מקבלת מיליונים, מי הפראייר שלא יסכים?!

ilbe182ebli

New member
טוב בסופו של דבר זה בא על

כל סלבריטאי... איי גאס.. לפחות שהבגדים יהיו טובים :)

למעלה