לילות שקטים- סקר

קרןחן6

New member
לילות שקטים- סקר

מאז שנולד או נולדה לכן התינוק/ת מהמם/ת מתי ישנתן לילה שלם? אני לא זוכרת לילות כאלו. לאחרונה היו לי כמה שישנתי רצוף חמש שעות וזה ההשג הכי טוב שלי. מנסיונכן הוותיקות שבינינו מתי זה נגמר? מתי חוזרים לישון לילה שלם?

דינהלה1

New member
5 שעות שינה רצוף אצלי זה היה לוקסוס תקופה:-

בן/ כמה התינוקת/ת?

קרןחן6

New member
בן שנה וחודשיים

בשלוש לילות אחרנים הוא חזר להתעורר. לפעמים פשוט מחזרים אותו ותופחים קצת והוא נרדם לפעמים הוא רוצה מים וממש לפעמים לאכול. אבל לרוב הוא מתעורר כי הוא זז במיטה נתקע במשהו וקוראה לנו שנסדר אותו. חמוד כזה

דינהלה1

New member
מנסה לענות

לפי מה שאת מתארת מדובר בתופעה שהתחילה בשלושת הימים האחרונים, הייתי בודקת כמה דברים: האם מציק לו משהוא אולי יש לו איזה וירוס עם כאב גרון או נזלת שמקשה עליו את השינה, אולי קר לו, אני התחלתי להפעיל חימום כי המתוקים שלי מעיפים את השמיכה באמצע השינה והם עדין לא יודעים לכסות את עצמם בחזרה.או ההיפך אולי חם לו מידי. כתבת שהוא צמא, אולי הוא לא שותה מספיק מים במהלך היום? אולי הוא רעב וצריך להגדיל לו את כמות האכילה במהלך היום או לפני השינה. אולי הוא ישן יותר מידי במהלך היום במעון או עם המטפלת וזה בא על חשבון שנת הלילה. אם הוא בגן או עם מטפלת לבדוק האם קרה משהוא לאחרונה שיכול להציק לו.

ריטה1

New member
זה תלוי בילד

הגדולה מגיל 3 חודשים ישנה מעולה. לפעמים היתה מתעוררת למוצץ ונרדמת בחזרה....ואני התלוננתי... הקטנה בת שנתיים ועדיין מתעוררת לפחות פעמיים בלילה.ורוצה שאשב לידה עד שנרדמת.

ר ע נ נ ה

New member
היו לילות כאלה - לא זכורת מתי ../images/Emo4.gif

דפוסי שינה זה דבר משתנה. יש תקופות שבכיף כולם הולכים לישון וקמים בבוקר ויש תקופות שהקטן מתעורר או הגדולה או שניהם. אני כבר השלמתי - אין לילות רצופים בשנים הקרובות ולא אנסה אפילו להמר מתי כי הנה ליהי עכשיו כמעט בת 5 וכל הזמן מתעוררת מפחדת מהחלומות של עצמה... גם נכון מה שאמרו כאן יש לידים שבאופן טבעי ישנים יותר טוב (הבן הקטן שלי) ויש כאלה שפחות ואין מה לעשות אלא להמתין שיגדלו קצת.

שבי38

New member
תלןי בילד

הגדול ישן רצוף מ4 חודשים . היה נרדם ב7 בערב מתעורר ב 5 בבוקר ויושן 20 דקות בצהריים. הסנדוויץ' עשה לנו בית ספר לא ישן לילה רצוף עד גיך 4 בערך נועה ישנה רצוף מגיל שנה . אם היא מתעורר סימן שמהשהוא מציק לה.

למעלה