לילות ניו יורק

לילות ניו יורק

ינואר 1992, ניו יורק. עבור בחור בן 23 מצבי היה לא רע. נסיעה לחצי שנה לנקות את הראש. עבודה כמנהל חנות בגדים בקווינס. רכב צמוד, משכורת של אלף ומשהו דולר לחודש, דירת סטודיו..מדי פעם יציאה למנהטן או ניו ג`רזי. רק בחורה היתה חסרה...עד אותו בוקר גורלי וקר. היא נכנסה לחנות. שיער שחור כפחם, חלק. שפתי אש אדומות, שמלה שחורה עם שסע שחשף רגלי משי ארוכות..למרות הבישנות שאפינה אותי אז, ניגשתי אליה והצגתי את עצמי. שמי פאמלה, אמרה ולחצה את ידי. אמרה שהיא ממדינה בשם גיאנה, ליד ברזיל. הצלב על צוארה לא שינה לי הרבה, הרי לא הולכים מחר לרבנות..אני נוסע מחר לקזינו באטלנטיק סיטי, אמרתי. אולי תצטרפי אלי? כך, ישיר וברור. התשובה נחרטה עמוק בזכרוני. WITH U I WILL DO ENYTHING ENITIME ENYWHERE היא אמרה, מותירה אותי פעור פה. מה אמרת, שאלתי. שמעת מה אמרתי, היא ענתה. מתי נוסעים? אאסוף אותך בשש, אמרתי לה. היא הראתה לי את ביתה ממש ליד החנות..המשך יבוא..

לילות ניו יורק ב`

אחה"צ של מחרת היה אפוף אדי שיכרון והחומר ממנו עשוים חלומות. מצוחצח ולבוש חליפה כחולה עשיתי דרכי אליה. הכיס נפוח ירוקים מרשרשים. בשש אספתי אותה. השמלה האדומה הצמודה הבליטה את גופה המושלם. שדיה המדהימים ניבטים אלי, החריץ ביניהם מעלה לי את האדרנלין. שפתיה החושניות זועקות מיניות. יופיה סינוור אותי. היא נכנסה והניחה את ישבנה העגול הדרום אמריקאי על כסאה הרחב של הביואיק. הי..אמרה לי. הדבקתי לה נשיקה. זה היה טעים, משכר, מצלצל, חלומי. בת ה 27 הזו ידעה לנשק..כבישי סטייטן איילנד הרחבים ביציאה מגשר ורזאנו כמו פרשו שטיח גדול לרגלי וקראו לי לכבוש את העולם...ריחוף במין חלום-מציאותי, שכרון עוצמה ושליטה. נסיעה של כמה שעות. בדרך וילות, צבאים, בריכות ויערות. עצירה לקפה ומזמוזים ברכב. שטיח אדום בכניסה לטראמפ טאוור. בלק ג`ק ורולטה. כמו בובה היא תלויה על זרועי כל הערב. כוס ויסקי או שתיים. אפופי הימורים, סקס באויר ואלכוהול אנו חוזרים לניו יורק...

לילות ניו יורק ג`

חומקים משוטרי ניו ג`רזי הידועים לשמצה. 2 לפנות בוקר, קוינס. אני מלוה אותה לכניסה. את זוכרת מה אמרת לי בבוקר, אני שואל. כן, היא אומרת. אז עכשיו הזמן לפרוע את השטרות, אני אומר..מנשק אותה בצווארה, ולוחש באזנה ITS GOING TO BE SO GOOD...ג€ היא נדלקת, מנשקת אותי בטירוף בולעת אותי בלשונה הלוהטת. מפשיטה אותי מבגדיי, אני מרים את שמלתה חושף גוף שוקולד פראי בשל מוכן לכיבוש..מסיר את חזייתה השחורה, זוג שדיה מטריפים אותי. לא ראיתי מימיי דבר כזה..אני מנשק אותה לכל אורכה, מעביר את אצבעותיי לאורך שחור שיערה..מלטף את גבה..מעביר יד בין ירכיה, מכניס אצבע פנימה מרגיש אותה רטובה וחמה..נותן לה לטעום את האצבע היא עוצמת עיניה..אני מסיר את תחתוניה. מניח ידיי על הישבן שלה הוא רך ועגול שזה מטריף..מטריף אותי. היא מורידה לי את התחתונים לאט, הזין שלי זקוף קשה ולוהט. THIS IS SO GOOD...ג€ היא אומרת, מטריפה אותי עם האנגלית שלה אני מרחף בתוך סרט זה חלום...

לילות ניו יורק ד`

אני תופס במתניה מעיף אותה אל המיטה..נשכבים בתנוחת 69 אנחנו מענגים זה את זו בסקס אוראלי מהאגדות..הזין שלי בתוך פיה, שפתיה עוטפות אותו, זה חם ורך וטוב כל כך..היא מוצצת באופן מושלם. לשוני מהעבר השני חודרת בתנועות סיבוביות, מטריפה לה את הדגדגן הורוד הזה..זה טעים כל כך, אנו גונחים בין מציצה לליקוק..OH BABY ITS SO FUCKING GOOD..ג€ היא אומרת..הזין שלי לוהט אני מת להתפוצץ בתוכה..אני מרים אותה, משכיב אותה על השולחן בכניסה מעיף לרצפה את הקערות...FUCK ME. FUCK ME HARDג€ היא גונחת.. גופה בוער מתשוקה. אני מפשק את רגליה הארוכות..גופה לאורך השולחן. אני אוחז במתניה, האגן שלה בקצה השולחן..מתניה מעבירים אותי על דעתי, הזין שלי חם וזקור..אני חודר אליה עמוק ככל שאפשר, זה מחליק כמו חמאה לוהטת..OH YES.ג€ היא גונחת, מעיפה בידה עוד צלחת ליד ראשה..YORE SO GOOD אני אומר לה ונע בתוכה לאט ומהר לסירוגין, הזין שלי ננעץ עמוק, הכוס הצר שלה בולע אותי, משגע אותי...

לילות ניו יורק 5

אני מעסה את שדיה, פטמותיה זקורות אני יורד לינוק מתוכן..לוחש לה שהיא משגעת, שאני עומד להתעלף.DONT STOP היא לוחשת, ציפורניה שורטות את כל גבי, היא אוחזת בישבן שלי ומצמידה אותי אליה..אני חודר בתנועות חדות, מהירות, עמוקות..כן..זה מדהים..היא מסתובבת על בטנה..ישבנה השחום רך בין ידיי..אני מחליק בתוכה בעודי אוחז את הישבן העסיסי הזה..אני נטרף כשהיא לוקחת כרית ונושכת אותה..ננעץ במעמקי גופה..גונח ומתענג מת להשפריץ מטען זרע לוהט..מרים אותה נשכב על המיטה..היא יושבת עלי ידיי על ישבנה חזק..YES BABY היא גונחת ונעה מעלה מטה..זה לוהט, עוטף, משגע..הכוס שלה צר והזין שלי עומד להתפוצץ..היא משתוללת עלי..איזה זיון אני מת..אנחנו מתקרבים לנקודת הרתיחה אני מת להתפרק בתוכה..מסתובבים והיא על גבה ..WE R GOING TO COME BABY ג€ היא אומרת.. אני אוחז בישבנה וחודר בתנועות סיבוביות..כן..זה תיכף מגיע..

לילות ניו יורק 6

אני עומד להשתגע הזין שלי לוהט..אני מפסיק ויורד לה שוב, היא רטובה וחמה..נותן לה אוראלי עמוק ומשגע, היא נטרפת, היא רוצה לגמור..מטפטפת אש מתוכה, אנחנו הולכים לגמור עכשיו ביחד וזה יהיה טוב כל כך אני לוחש לה..כן..עכשיו, מותק, זיין אותי עמוק ותגמור איתי, היא מתחננת..אני מזיין אותה הכי עמוק הזין ננעץ עד לעצמות אני מפרק לה את הצורה..אנחנו גונחים יותר ויותר..כן..כן! היא צועקת, האורגזמה מחשמלת אותה, אני מרגיש שזה בא לי אני לא יכול יותר..זה עולה לאט מעביר לי זרם באגן..כן..כן..אני גונח בטירוף..הזרע טס זורם בתוכי עולה לזין ו...OH FUCK אני גונח בעודי שופך בתוכה זרם של רטט..כמו ברק בתוכי בזמן שאני פורק בתוכה מטען לוהט של לבה רותחת אני מצמיד אלי את ישבנה ונועץ את הזין עמוק פנימה..אוי זה טוב כל כך..אני מתעלף כמעט איזה עונג איזה אושר עילאי האורגזמה מטריפה אותי..אוי פאמלה אני לוחש..אנחנו נשכבים מתנשפים כמה דקות...אוח כמה טוב שזה היה...

הוא לא ידע את שמה...

"...שיער ארוך שחור משחור מבט עינה כטל טהור עורה לבן והיא כולה תפילה אשר הלב טמא לה הוא לא ידע את שמה אבל היה ליבו הומה פמלה..." השם הזה אומר הכל. פנטזיה בהתגלמותה!

אני

חייתי שנתיים בניויורק. וחביבי זה הייתה התקופה הכי מטריפה בחיי. ים בחורות ואורגיות אדירות. ואז חזרתי לארץ והתחתנו.

בת מלכה

New member
אחח... ימי ניו יורק המטורפים...

אין לך מושג איזה נשכחות העלית מליבי... תודה

למעלה