לילות מתוקים

liz00

New member
לילות מתוקים

מה עושים בני הנוער המשוטטים להנאתם ברחבי האינטרנט בשעה 2 בלילה? אם חשבתם לרגע, שמוחותיהם עתירי ההורמונים מלאים במחשבות על סקס סמים ובריטני ספירס - טעיתם, ובגדול! מסתבר, שבצ'ט של פורום שוקולד לקחו את התחביב המתוק ברצינות. אותו תחביב מכיל חיסרון אחד בולט - סכנת ההשמנה. מלבד אותו חיסרון, אפשר לסכם ולומר בלי חשש: פשוט מושלם. הלילה, כפי שניתן לראות בהמשך, היה מעניין ביותר. הופנו שאלות ענייניות למומחה בתחום, ונתקבלו תשובות בהתאם. פיספסתם? אין בעיה, המומחה ילווה אותנו במשך כמה לילות השבוע. והנה מה שהיה: מיטללל: ויש לי כמה שאלות שאני חייבת לשאול יוסי מ-עלית *: בבקשה sattla: תגיד לי יוסי, קודם מיטל סשה היחיד: sattla: מה עצוב? רנואר23 #: עזב/ה את החדר sattla: שמח! סשה היחיד: קודם אתם בורחים לי ולא מזמינים אותי לכאן יוסי מ-עלית *: אתם מוזמנים לשאול שאלות, אני אשתדל לענות סשה היחיד: אחר כך אתם לא מרשים לי לדבר מיטללל: יוסי מלשב 669: יצא/ה מהצ'ט חברך מלשב 669 התנתק מהצ'ט! יוסי מ-עלית *: כן מיטללל: אתה אוהב לעבוד בעלית ? sattla: מרשים לך לדבר sattla: לא מרשים על צבא יוסי מ-עלית *: העבודה בהחלט קשה, אך מספקת sattla: בשביל זה יש חדר אחר P: sattla: או שתחכה שמיטל תלך :) סשה היחיד: אבל כולכם עברתם משם לכאן יוסי מ-עלית *: יש גם צ'ופרים :) sattla: כי לא רוצים לדבר על צבא (?) מיטללל: מה סשה היחיד: אתם אוכלים שוקולד כל היום? sattla: כן :) מיטללל: בחינם ? מיטללל: זה לא עושה לך קלקול קיבה ? יוסי מ-עלית *: לא כל היום כמובן liz00: אתם מקבלים הרבה שוקולד לחגים? liz00: המשפחה גם אוכלת שוקולד בחינם? יוסי מ-עלית *: כל חג מקבלים חבילת שי מיטללל: איזה שוקולד אתה הכי אוהב להכין ? sattla: רגע יש לי שאלה רצינית ליוסי יוסי מ-עלית *: אני עצמי לא עוסק בהכנת השוקולד, אני אחראי קו הייצור במפעל

liz00

New member
-המשך-

sattla: למה יש ריבוע בגודל 4 ריבועים באמצע שוקולד פרה? יוסי מ-עלית *: מפקח על הכנת השוקולדים sattla: ואני אשאל שוב, למה יש ריבוע בגודל 4 ריבועים באמצע שוקולד פרה? מיטללל: יוסי משלמים לך המון מיטללל: ? יוסי מ-עלית *: סטלה, זהו עיצוב חדשני שהכנסנו למוצר בשנת 2001 סשה היחיד: אתה הזה בעצם שאשם שאנחנו מקבלים שוקולד שיש בו עובש? יוסי מ-עלית *: הרגשנו שיש צורך בשינו במוצר האהוב והישן שכולם אוהבים sattla: זה עוזר במשהו? יש יותר קונים בעקבות זה? מיטללל: האם אתם מקלבים המון תלונות Bennytt4: נכנס/ה לחדר מיטללל: ? יוסי מ-עלית *: בהחלט! נתוני הקניה של שוקולד פרה עלו בכ-10 אחזוים sattla: יפה... Bennytt4: איזה עידן ??? מיטללל: תענה לי סשה היחיד: שוקולד פרה קשור באמת לפרה? מיטללל: אתם מקבלים תלונות רבות ? sattla: אז למה לא עשיתם את זה למריר? מיטללל: עידן הלך לישון. סוף סוף יוסי מ-עלית *: ישנן תלונות לעיתים רחוקות מיטללל: שקרן מיטללל: אתם מעתיקים דברים מקדבורי מיטללל: ? Bennytt4: קיבלתי מסר... אני מתרגש... יוסי מ-עלית *: אנו במפעל עלית עושים כל שביכולתנו שהמוצר שמגיע אליכם הביתה יהיה איכותי סשה היחיד: לך לצבא יוסי סשה היחיד: בצבא ילמדו אותך איך עושים שוקולד סשה היחיד: כמו שהם יודעים לעשות דברים חשובים אחרים מיטללל: מה לצבא. הוא עובד בעלית. הוא שכח דברים שהצבא שלך עוד לא יודע :) יוסי מ-עלית *: כמובן שאם הדבר אינו כך, אנו משתדלים לפצות את הלקוחות, לאחר שאנו בטוחים שהמוצר יצא ממפעלנו עם פגם sattla: עוד שאלה, למה יש פרות קטנות על כל הקוביות של השוקולד? מיטללל: עלית פי מאה יותר חשובה מהצבא סשה היחיד: הוא בטח איזה ילד שסתם עובד עליכם sattla: מיטללל: אבל יוסי, לא ענית לי, אתם מעתיקים מקדבורי? מיטללל: סשה, הוא לא. תאמתי את זה בטלפון אם נציגים מעלית יוסי מ-עלית *: קדבורי היא חברה בפני עצמה Bennytt4: מי עובד בעלית ???? מיטללל: פעם בשבוע בא נציג משלהם ומדבר אתנו sattla: לנכון... סשה היחיד: בשעה 2 לפנות בוקר? מיטללל: יוסי עובד בעלית. סתכל בניק שלו sattla: נכון* יוסי מ-עלית *: וכך גם עלית, לא היה כל ניסיון להעתיק את מוצריהם מיטללל: מתי שמתאים להם. מיטללל: יוסי, תשבע לי בחיים שלך sattla: לא sattla: תשבע בשוקולד Bennytt4: יוסי, אתה רציני ??? יוסי מ-עלית *: בהחלט כן סשה היחיד: יוסי שרים לך לפעמים את השיר יוסי ילד שלי קטן? sattla: יוסי הייתה לי שאלה.. Bennytt4: אתה יכול לקנות מהם דברים בהנחה ? sattla: למה יש על כל קובייה תבליט של פרה? sattla: למה יש על כל קובייה תבליט של פרה? יוסי מ-עלית *: כל עובד זכאי להנחת עובד של כ-15 אחוז סשה היחיד: אפשר לעשות שוקולד עם תבליט שלי? מיטללל: בשביל השטיפת מוח ? sattla: אני מבקש! יש סדר בשאלות! לא להתנפל... מיטללל: אבל אני המנהלת. לי חייבים לענות קודם :( sattla: יש מספיק יוסי לכולם סשה היחיד: את המנהלת? סשה היחיד: מנהלת של מה? sattla: של עלית מיטללל: יוסי אם נתחתן תביא לי שוקולד כל הזמן ? סשה היחיד: את עובדת בעלית גם? מיטללל: לא. אני רק הנכדה של בעל החברה יוסי מ-עלית *: שוקולד הפרה הוא שוקולד מסוג מסויים, עם שיפור התדמית של השוקולד שיפרנו גם את מראהו, תבליט הפרה הוא חלק משינוי זה מיטללל: אבל אסור לי לדבר על זה sattla: נו מה אומרים לך שעה... מיטללל: בגלל זה אני גם מנהלת את פורום שוקולד מיטללל: יוסי, את המסרים שעלית הפסיקו לייצר מיטללל: כמו הזה של הדיסני מיטללל: יש מצב שתחזירו ? סשה היחיד: למה אסור לך לדבר על זה? Bennytt4: יש פורום שוקולד ??? יוסי מ-עלית *: קיבלנו מספר פניות לכך, מיטל סשה היחיד: ואם את הנכדה שלו למה את תוקפת את העובד שלו מיטללל: כן. אתה לא כותב בו? :() יוסי מ-עלית *: הדבר ישקל במלוא הרצינות במחלקת השיווק שלנו מיטללל: אני לא תוקפת. אני רוצה תשובות sattla: למה יש על כל קובייה תבליט של פרה? מיטללל: טוב. תיזהרו. שאני לא אספר לסבא שלי יוסי מ-עלית *: סטלה, עניתי על שאלה זו sattla: תענה שוב, קמצן מיטללל: יוסי איזה מוצר הכי נמצר ואיזה מוצר הכי עושה בחילה ? מיטללל: לפעמים אתם נוגעים במצירים עם ידיים מלוכלות ? יוסי מ-עלית *: המוצר הנמכר ביותר הוא שוקולד פרה Bennytt4: הרגיל ? סשה היחיד: אתם שוטפים ידיים אחרי שאתם יוצאים מהשירותים? יוסי מ-עלית *: כן מיטללל: בגלל שאומרים תמיד איתך שוקולד פרה ? מיטללל: כי אנשים כל כך בודדים. אבל יווווו עכשיו הפרסומת שאומרים "בחורף הזה יש לך על מ לסמוך" תהיה יותר שווה יוסי מ-עלית *: הצוותים העוסקים בהכנת השוקולד מקפידים על תנאי סניטריה מהחמורים ביותר מיטללל: למה אתם לא לקחתם את המשפט הזה ? sattla: יוסי יש לי שאלה sattla: יהיה לעלית קרמבו? יוסי מ-עלית *: ההצעה הועלתה לפני כ-5 שנים ונדחתה בגלל שיקולים כלכליים Bennytt4: יש לעלית כרטיס חבר מועדון ? NBGirl: נכנס/ה לחדר מיטללל: יוסי לא ענית על האף והמים sattla: נויה:) NBGirl: היי :) יוסי מ-עלית *: את מוכנה לשאול שוב? sattla: אם יהיה קרמבו, אתם תעטפו אותו לבד? Bennytt4: שלום NBGirl מיטללל: אם אתם שותפים ידיים לאחר שאתם מחטטים באף לפני שאתם נוגעים בשוקולד יוסי מ-עלית *: כמעט ואין מגע אנושי עם המוצרים יוסי מ-עלית *: כיוון שהכל ממוכן מיטללל: אה מיטללל: אתה שמן? יוסי מ-עלית *: אני לא רואה למה זה קשור מיטללל: סתם מיטללל: למה אתה לא רוצה לענות ? יוסי מ-עלית *: אני... ממוצע NBGirl: היי בנטי (?) :) Bennytt4: אפשר לעשות בעלית כרטיס חבר מועדון למכורים ? מיטללל: כמה שוקולדים אתה אוכל ביום ? sattla: עזוב אוכל, כמה מתוכם הופך לשומן? יוסי מ-עלית *: אני משתדל להמעיט באכילת שוקולד, אמנם ישנן מוצרים בעלית פרט לשוקולד Bennytt4: זה בניטיטי מיטללל: למה אתם לא ממציאים שוקולד דל קלורות ? sattla: יש שוקולד חמוץ? מיטללל: אתם רוצים שאני אהיה שמנה ? יוסי מ-עלית *: זה יגרום לירידה באיכות הטעם מיטללל: ולמה אין לכם משו שווה כמו טימ טאם ? NBGirl: חח לא קראתי אחרי ה- benn Bennytt4: מי צריך שוקולד דל קלוריות ??? אז זה לא יהיה שוקולד... NBGirl: ארוך מדי sattla: אבל אז מיטל תשמין :/

liz00

New member
-ועוד המשך-

Bennytt4: וואלה - זה נכון ששוקולד עושה פיצעונים ? כי אני אוכל בכמויות וזה לא השפיע אז זה ניראה לי סתפ הנפצה יוסי מ-עלית *: תודה שרכשתם מוצרי "עלית", אם אין שאלות נוספות אני אאחל לכם לילה טוב וחלומות מתוקים sattla: תגידו, בעל הפרה המצויירת מקבל אחוזים? מיטללל: חח מיטללל: יוסי מיטללל: לא ענית על כל השאלות sattla: יוסי !!! מיטללל: אני אתלונן עליך sattla: יש לי שאלה!! יוסי מ-עלית *: אני עושה כמיטב יכולתי sattla: מה זה ככה בורח! sattla: אז זה לא מספיק Bennytt4: אני שאלתי לא ענית! יוסי מ-עלית *: השאלות רבות ולכן לא אספיק לענות על כולן יוסי מ-עלית *: אענה לשאלה של בניטיטי sattla: זה לא מעניין, משלמים לך כסף יוסי מ-עלית *: אענה לשאלה של בניטיטי sattla: זה לא מעניין, משלמים לך כסף אתה תענה! Bennytt4: יששששששששששש זכיתי sattla: מה זה ההפקרות פה יוסי מ-עלית *: מה השאלה בניטיטי sattla: מה אני פרה? Bennytt4: שוקולד עושה באמת פיצעונים או שזה סתם שמועה ? sattla: עז* sattla: תנסי תדעי בשביל זה לשאול ? מיטללל: והאם אתה רצחת את הנשיא קנדי ? sattla: יש לי שאלה!! יוסי מ-עלית *: השוקולד מכיל בתוכו אחוזי שומן גבוהים יחסית sattla: מה הקשר נו sattla: אני רוצה לשאול :( יוסי מ-עלית *: מחקרים הראו שקיים קשר בין רמת השומן להיווצרות פצעונים NBGirl: בניטיטי סשה היחיד: יוסי אולי תענה על השאלה שלי עכשיו? יוסי מ-עלית *: כן סשה sattla: אבל הייתה לי שאלה :( NBGirl: אתה כותב ב-909 יוסי מ-עלית *: לאחר מכן סטלה סשה היחיד: מה עשית בצבא? יוסי מ-עלית *: הייתי טייס בשייטת מטכ"ל sattla: יווו סשה היחיד: חה חה חה sattla: איזה מחזור? sattla: אני מכיר משם אנשים.... יוסי מ-עלית *: זה מסווג מיטללל: אסור לדבר על צבא בחדר שוקולד sattla: אהה שיט sattla: שמעתי שבכלל זה מסווג ואסור הזכיר את היחידה... sattla: להזכיר* יוסי מ-עלית *: תודה רבה, אני הייתי יוסי! sattla: רגעעעעעעעעע sattla: אמרת שאלה שלי יוסי מ-עלית *: כן שאלה אחרונה sattla: בעל הפרה המצויירת מקבל אחוזים? Bennytt4: יוסייייייי Bennytt4: רגע יוסי מ-עלית *: נציג חברת השיווק שהמציא את רעיון הפרה אכן קיבל נתח מהאחוזים כמצויין בחוזהו מיטללל: יוסי sattla: כמה? Bennytt4: אתה יכול לסדר לי קומבינות ככה לשוקולד בזול ?? sattla: שוקולד זה זול גם ככה P: יוסי מ-עלית *: אתה מוזמן לבקר במפעלנו ולקבל שוקולד חינם וסיור מרהיב sattla: ורד הגליל!! sattla: ורד הגליל!! NBGirl: יצא/ה מהצ'ט חברך NBGirl התנתק מהצ'ט! מיטללל: יוסי אני רוצה לספר לך סיפור עצוב יוסי מ-עלית *: לילה טוב ולהתראות מיטללל: שקרה לי בגללכם מיטללל: מה לילה טוב ? אני צריכה לפרוק ! Bennytt4: יוסיייייי יוסי מ-עלית *: תכתבי מכתב sattla: צודקת, האשה צודקת! Bennytt4: אתה מקמבן לי משהו בזול או לא ? sattla: אתה תקשיב, מיטללל: מכתב ? sattla: ואז תתלונן מיטללל: אני לא יכולה. אין לי עט sattla: מה היא צריכה מכתב? יוסי מ-עלית *: אמרתי לך אחי, תבוא למפעל, נעשה לך סיור... ונדבר על זה יוסי מ-עלית *: יאללה ביי Bennytt4: רגעעעעעעע

liz00

New member
-אחרון חביב ודי-

יוסי מ-עלית *: תאכלו הרבה שוקולד Bennytt4: איך אני אזהה אותך ? sattla: רגעעעע מה זה פה מיטלללל שאלה משהו Bennytt4: תענוד פעמון בשבילי ? יוסי מ-עלית *: אני מכיר אותך כבר הרבה שנים מיטללל: יוסי יוסי מ-עלית *: מה אתה עיוור? מיטללל: אתה רק רוצה שנהיה שמנים sattla: sattla: וזה חוצפה יוסי מ-עלית *: לא, אני רק רוצה להרוויח כסף sattla: אני עובר חברה sattla: ורד הגליל!! יוסי מ-עלית *: יצא/ה מהצ'ט sattla: הלך...

20דניאל

New member
פלאפונים

מה המצב אנשי השוקולד... רותם, סטלה, אלכס, צח, וכמובן מיטל... מזל טוב (או שלא בדיוק מזל טוב) מיטל מתגייסת !! וגם רותם... אז רותם אל תתביישי לומר למיטל יא צעירה... ולמרות שאת בת מיטל אני משתחרר לפנייך... סוף סוף בנות משתחררות אחריי... שנה חיכיתי לזה... אז מה לעשות... את רכוש צה"ל אז תשמרי עליו... ביי לכל האנשים... ואל תשכחו רובאית 51 כבוד...

sattla

New member
:) שלום אנשי השוקולד..

שוקולדים קטנים...
אז אני חדש כאן, למרות שקצ מכירים אותי כאן..
אז מזל טוב למיטל
וברוכים הבאים

sattla

New member
ולא רק מזל טוב

אלא גם המון המון בהצלחה
שתהני שם מכל רגע אפשרי, שזאת תיהיה החוויה הכי טובה שהייתה לך בחיים. (והיא תיהיה) ושזה יעבור לך ממש ממש בקלות (וזה יעבור בקלות) אז המון המון בצלחה
ממני

למעלה