לילות בוגי..........

Sprite

New member
לילות בוגי..........

איזה סרט... הסוף היה כל כך טוב.... (לבנות...) סתם ערוץ ארבע החליט לצ`פר את הנוער ולשדר פורנייט.... זה יותר השואו שמאוחרי הפורנו ולא הפורנו עצמו... כולם שם מסוממים שבסופו של דבר לא עומד להם!! טוב... לילה טוב תהנו...

rastotman

New member
פורנייט..

סוף סוף הצלחתי לראות את הסרט הזה עם קורטני לאב כימעט במלוא תיפארתו- יחד עם כל הצווחות והקריאות מתוך שינה- לא ראינו את זה כבר אלפי פעמים? ובאמת כבר יצא לנו לראות את הסרט הזה לפחות פעם אחת ביחד, מהפעמים האלה שמישהו כל פעם יגיד לך, או או- הנה, עכשיו זה הקטע שהיא מתה באמבטיה.. או- רגע, רגע, עכשיו- נכון שהשיער שלה כל כך מגניב פה? אבל זה בסדר כי אין שום אפקט של מתח או משהו כזה לשמור עליו. הלילות בוגי, זאת אומרת הסרט לפני זה- היה ארוך כאורכה של הגלות, וגם די נודניק ומוזר, אנחנו חיכינו למרתון סרטי פורנו וראינו רק מעט עירום מכוער- דווקא כשסבתא זיסה נוסעת? אבל לא משנה, עדיין היה מהנה, וחיזק את הקשר ביני ובין קורטני לאב, שבלי ממש לראות את הסרט לא היה כל כך חזק, ובעיקבות הגיטרה של ניר- כל הלילה חיזק את הרצון שלי לקבל גיטרה חשמלית ליום הולדת וללמוד לנגן עליה בקיץ. ויהי מה!

kirk hammet

New member
לא יודע

לילות בוגי לא כזה טוב דווקא... מארק וולברג ממש מעצבן שם לארי פלינט יותר טוב וודי הארלסון הוא לא השחקן האהוב עליי , ממש בכלל לא , אבל הוא ממש טוב שם .... וכמובן שגם קורטני לאב , אחת משנואות נפשי , בכלל בכלל לא רעה שם ... בלילות בוגי זה רק על הסמים שלו ובלארי פלינט זה מגניב לראות את ההתדרדרות של לארי ...

kirk hammet

New member
אני צריך ?

סתם סתם אני חושב שקנאה זה רע אז אני לא מקנא בו אם כבר אני מקנא בברט ריינולדס שבגיל שהוא כבר צריך טיפולים הוא יכול להיות בסרט כזה

rastotman

New member
33 ס``מ...

החברות שלי ציירו את זה היום על השולחן שלהן, זה לא בן אדם, זה פיל!

Sprite

New member
האם אתן מבינות בנות...

שמה שראיתן בלילות בוגי היה מארקי לחלוטין למארקי שלנו יש כזה גדול!!

MERD!

New member
תראי אני לא בטוח שזה באמת מה שיש לו

אבל זה ממש לא כיף הדבר הזה :) הוא יכול לעשות נזק רציני..... 21-23 זה הגודל המושלם וחוץ מזה ראיתי בטלווזיה פעם זין בגודל 53 סנטימטר כלום לא ינצח את זה ובקשר לדבר שהכי הרשים אותי זה שבסרט כחול אחד ראיתי מישהו עם זין בעובי 15-13 סנטימטר... תדמיינו את זה....... ובקשר לאני ואנוכי צודקת.. גם אני ראיתי יותר מידי בלו.. אבל פליבוי זה חמוד כי זה לא רק זיונים יש שם דברים מצחיקים

15 ס``מ ?! זה עובי של רגל !

ובקשר ל53 ס``מ ... פעם קראתי על תינוק בארץ שנולד עם גודל 34 ס``מ ... כאילו .. הוא נולד עם זה ... 34 ס``מ זה אמור להיות גודל של הגוף עצמו .. לא ? איך אפשר להסתדר עם זה ?! איך הוא מכניס את זה לתחתונים ?! אמאלה !

MERD!

New member
נכון?!?

זוה אמיתי! ראיתי אותו באמת.. אבל האיש היה מכוער ונמוך ושמן ומקריח.. אבל עם דבר כזה.. יש לו את הכבוד שלי לנצח! :) חבר שלי שם את זה כזה.. ואמר חכו שניה תראו פה משהו יפה זה היה מדהים! :) ולא הקיף.. עובי! אני לא מבין עדיין איך הוא הכניס אותו בה..

הכל חלום.

כבר דובר על זה מאות ואלפי פעמים. לצערך מארקי לא בורך עד כדי כך ע``י האל הרחום, וזה לא אמיתי בסרט. גם אלטרמן החרמן הקטן והמיתולוגי מ`מציצים` השתמש בעזרים. מתנצל לאכזב אותך, בשביל 33 ס``מ תצטרכי ללכת לעבוד בפאלחה.

שנוי במחלוקת

ואם את לסבית? בכל מקרה, הסרט הזה טוב, אבל הוא שולח מסר כפול לטעמי. כשמתחילה ההתדרדרות, אתה אומר לעצמך שזה מה שהסמים והפורנוגרפיה יעשו לך, ואז כשהם מתחילים כאילו מחדש, אתה רואה שהדברים האלה מסתדרים בסוף. double standart בכל אופן, לי נמאס מפורנו באמצע של ``למבוגרים בלבד``. אני חושבת שזה נובע מהעובדה שראיתי כל כך הרבה ``בלו`` בזמן האחרון ROCK ON!!! אוהבת אותכם, למרות ההודעה של NO

למעלה