לילות ארוכים

מתרגשת38

New member
לילות ארוכים

כנראה ש דרך ממש מתארכת הפעם אני לא מצליחה להרגע מהמחשבה שזה לא יצליח אני מעוררת בלילות איני מצליחה לישון לתפקד מרגישה שמתחילה להתייאש כבר לאף אחד גם לא ממש אכפת אולי בגלל שיש כבר אחת בבית אך ליבי אינו נותן לי מנוח אני רוצה עוד אחד וזהו כמה שיחות עם מי שיושב שם למעלה כמה הבטחות כבר שכחתי מה הבטחתי .עם הבעלול המון ויכוחים לא מצליחים לאזן את עצמנו נשאבים לטיפול ולשגרה של פרוטוקולים זריקות הצפה של הורמונים בקיצור אני מרגישה כמו ילדה קטנה שלא מוצאת את הדרך חזרה סליחה על האורך ותודה לפורום המדהים הזה על הידע ועל ההקשבה

PAND76

New member
מבינה אותך. אחרי שאצלי כלו כל הקיצין

(ואת יכולה גם לקרוא למה מפוסט אחרון שלי), הייתי אצל מקובל כלשהו בשישי האחרון. מישהו שכבר הייתי אצלו מספר פעמים. הוא מתעקש שלמרות כל החוסר, עלינו להודות על מה שיש. אז כן, יש על מה להודות. אבל סבלנות לחכות ליתר, כבר אין. חצינו ארבעים. אנחנו נשואים 3.5 שנים, אנחנו מוכנים לזה בכל רמ"ח אברינו ושס"ה גידנו ובכל זאת - זה לא בא. גם כשהטיפול והערכים ליגה, גם כשהעוברים והרירית ליגה, בכל זאת זה לא תופס וזה מייאש.

אז מה עושים? במקרה שלך, תודה לאל, יש מי שזקוקה לך. אצלי זה הבעלול והחתלתול, אצלך זו בת חמודה ב"ה. תשקיעי בה את כל הווייתך. תשקיעי בבית ובנישואין את כל הווייתך. אני הייתי ממוקדת בחתול בפרוטוקול האחרון, והפלא ופלא. הערכים והעוברים והריריתוש היו טובים. אולי זה קשור? שווה לנסות.

מפעם

New member
אני עדין לא במקום שלך אבל מזדהה

בחודש שעבר ביטלנו את הסבב בגלל תגובה ירודה והייתי ממש מאוכזבת
אז בעלי אומר לי - אולי ננסה טבעי? ואני חושבת רגע ומבינה שבכלל לא לקחתי את האפשרות הזאת בחשבון (זה באמת דמיוני כי יש לנו הפריות רק באיקסי) ומתביישת ששכחתי מה אנחנו עושים פה בעצם
ברוך השם על מה שיש.
אני ואת שכבר חווינו את הנס יודעות ומאמינות שנסים הם על אמת וכמה שחיכיתי ובכיתי וציפיתי (7 שנים, אין ספור טיפולים) ועכשיו זה יותר קשה כי אנחנו עוד יותר מבוגרים ומוגבלים בסבסוד של הטיפולים..
אז זהו.
אין שום יאוש בעולם כלל ואחרי שבר, גאון.
בחודש שעבר היו שני זקיקים בקושי. החודש עשרים.
מאחלת לך שהדרך תתקצר, האמונה תתחזק ואך טוב וחסד ירדפוך כל ימי חייך. לך ולכל בנות הפורום המלכות. בהצלחה.

למעלה