לילה

לילה

לילה והחושך עוטף נותן לה לישון עוצם את עיניה נועץ בה קילשון נומי ילדתי היפה לכי לישון, את הרי בטוחה. בפעם הבאה שתמותי אפילו לא תרגישי דמעה...

gavrik

New member
יש לאריק קלפטון שיר מעולה בשם הזה

אני שונא כשבוכים

gavrik

New member
אה

oasis - live forever אם את עוד לא מכירה, מומלץ בחום

תודה אנשים... בהחלט עבר לילה מסוייט...

{דטי, אני נורמלית ב5 כבר ישנתי :p } תודה על התגובות.. י'מתנחמדים.

shaiush4

New member
../images/Emo45.gif

אני הלכתי לישון ב-8 וחצי (בבוקר כמובן)... ככה, שכן, 5 זו שעה מצויינת לישון!

דנטל

New member
לפחות בשמונה וחצי כבר לא שומעים את הציפורים

הן מוציאות אותי מדעתי. אפשר לחשוב שהן לא ראו אחת את השניה שנה. כמה הן מדברות על הבוקר, יא אללה.

shaiush4

New member
בדרך כלל זה לא מפריע לי...

אני לא שומעת אותן, אולי כי אני רגילה, כמו שמי שגר בעיר רגיל לקולות התנועה בכביש (לזה לא התרגלתי...).

דנטל

New member
הן שוב מצייצות, לעזאזל

תמיד גרתי ברחובות שקטים יחסית, אז לא היה רעש תנועה בכביש. כשעברתי לדירה שלי, שיותר רועשת ממה שהייתי רגילה, לקח לי 5 ימים להתרגל. לציפורים אני לא מסוגלת להתרגל, הן מעצבנותתתתתתתתתתתת.

shaiush4

New member
20 שנה חייתי עם ציפורים בחלון...

זה הדבר האחרון שמפריע לי. להיפך, זה רק עושה לי טוב. אצל ההורים בבית ליד החלון יש לי עץ גדול, ובכלל הציפורים מאוד אוהבות לקנן בארגזים של התריסים (במיוחד ששם אין מי שיפריע להן, אני לא סוגרת ופותחת את התריסים ובכלל לא נוגעת בהם כמעט, אז אין תזוזה שם). בקיצור, אנחנו ביחסים טובים, אני והן

אתמול אמרתי לעצמי שאני אלך לישון מוקדם

היום יש לי לימודים מ9 בבוקר עד 9 בערב (אההה... אוטובוס עובר עוד 10 דקות ואני בכלל לא לבושה! מה אני עושהכאן?!) ולא הצלחתי להירדם כי הראש שלי סירב לעזוב את כל המחשבסות שרצות לי בראש! אז כן, 5 זו אחלה שעה ללכת לישון (ולקום ב7 וחצי כי הבוסית מתקשרת)

gavrik

New member
לא לבושה?

תפרטי.... זה היה אחד הלילות הכי גרועים שלי, לא הרגשתי טוב וישנתי בקושי שעות ספורות וגם זה תוך כדי 101 יקיצות אבל לפחות לנו יש שביתה ויום סטודנט היום

../images/Emo12.gif

איך היה היום סטודנט המושבת? (מה זה המחירים האלו שדפקו שם לכניסה?, ההופעות עצמן לא היו אפילו שוות את זה1?!)

gavrik

New member
פחות טוב מהשנים הקודמות

וכן לדעתי המחירים מאוד מוגזמים לחיצוניים... אני אפילו לא זוכר כל כך מי הופיע.

למעלה