לילה....

לילה....

מה שלומכן? אתן מאמינו שרק לפני חצי שעה הגעתי הבייתה אחרי 14.5 שעות עבודה???? (טוב.. הייתה לי הספקה של שעתיים אחר הצהריים והספקתי לחזור הבייתה להתקלח ולאכול אוכל של אבא...) אני עייפהההההההה
אבל רציתי לספר לכן.... עבדתי היום חצי מהזמן בחנות שאני לא עובדת בה בדרך כלל. קצת אחרי שהגעתי לשם פתאום שמעתי שיר מוכר מתנגן לו, אך לקח לי דקה לזהות. כשזיהיתי את השיר הצערתי על כך. זה היה אילו יכולתי של ריקי גל, אבל בגירסה אחרת. נראה לי מכוכב נולד 2. ישר אמרתי למנהל שלי שגם היה שם שאולי יעבירו את השיר... אני שנאת אותו ולא יכולה לשמוע אותו.. אז הוא סתם אמר איזה משהו, לא זוכרת אפילו מה... ובפזמון כמעט ולא הצלחתי להחזיק את הדמעות בעייניים... אני פשוט לא יכולה לשמוע את השיר הזה... הוא מעצבן אותי!!! כשהדיסק הסתיים הוא ביקש שיחליפו אותו.. אני לא מאמינה שזה היה בגללי, אבל העיקר שלא הייתי צריכה לשמוע אותו שוב... אבל מאוחר יותר בדיסק אחר היה עוד שיר על אמא. אחד שאני בקושי מכירה, אבל באותו רגע רק המילה הזו עיצבנה אותי. וכשהסתיים השיר אחת העובדות הייתה חייבת להוסיף כמה אין כמו אמא... עוד שניה הרגתי מישהו!!! ואם כבר הזכרתי את המנהל הזה..... פעם ביקשתי להשתחרר מוקם משום שחברה שלי התאשפזה וביקשה שאני יבוא להיות איתה. וכשהאחראית שלי אמרה לו למה אני רוצה ללכת הוא אמר לה, אפשר לחשוב שאמא שלה מאושפזת.... יש לו מזל שהוא לא אמר את זה לי... הוא לא היה יוצא בזול, זה בטוח.... זה ממש עיצבן אותי... ועד היום לא סיפרתי לו על אמא.... זהו... סתם רציתי לספר לכן.... ישר נזכרתי בכן כשזה קרה... חח שיההי לילה/ יומטוב

בוקר ...

יש ימים כאלה, יש אנשים כאלה ... והאמת, רובם, בוטים ככל שיהיו, לא באמת מתכוונים לפגוע בנו. פשוט יש להם סף מודעות אחר [במקרה דנן, המנהל לא יודע] וסף רגישות אחר. אבל היום יוןם חדש, ונקווה שיהיה יותר טוב. שולחת לך חיבוק גדול להתחלתה טובה של יום! מה שלום חברתך?

כמובן...

אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע.. במיוחד לאור העובדה שהוא לא יודע.. כמו שאמרת, לכל אחד סף רגישות אחר.. ואני בזמן האחרון רגישה מידי גם ככה.. והחברה? זה היה די מזמן... אז היא בסדר עכשיו

גם אותי שירים על אמא מרגיזים-כואבים

פעם זה היה ממש קורע לי את הלב.אח"כ התרגלתי לכך, אבל עדיין זה נוגע בי במקומות כואבים. אני חושבת על כל הילדים הקטנים שאין להם אמא והם צריכים לשמוע את השירים האלו.

תגובה

אני הייתי מציעה לך כן לייבש את הבוס ומחר להגיד לא כבדרך אגב, נונשלנטי כזה כאילו ברוגע "אתה יודע כשאמרת אתמול אפשר לחשוב שאמא שלה בבי"ח... רק רציתי להגיד לך ששמעתי ואמא שלי מתה, וזה מאוד פגע ההתבטאות שלך ", הייתי מתה לראות את המבט על הפרצוף שלו, הוא בטוח יאכל את עצמו (אם הוא בן אדם נורמלי), ולך תהייה את הנקמה הקטנה על העלבון. גם אני כשאני שומעת שיר על אמא או שאני מעבירה תחנה או שעושה את עצמי שאני לא שומעת. האניבי

ומה תשיגי בזה?

אני לא חושבת שהוא עשה את הדבר כדי לגרום צער לכנפיים. אני די משוכנעת שאם הוא היה יודע הוא היה נמנע. כל יום יש לנו סיכוי לפגוע באנשים שלא במתכוון, רק כי לא ידענו על בעיה מסויימת שלהם. לכן, אינני רואה למה כדאי לגרום לו למבוכה. אם יבוא לך, נוכל לדסקס את זה במפגש

ענתי44

New member
השיר של אמא ושלי

אני זייפנית איומה ואמא תמיד צחקה עליי. כשחלתה בשלבים הראשונים כשתיפקדה היתה מווקשת ממני לשיר לה. שרה לה למשל שירי הפועל. ואז יצא השיר המדהים של ארקדי דוכין " מי אוהב אותך יותר ממני?" ואמא ואני אהבנו את השיר והיא אוהבת שאני שרה לה. לי הפזמון נורא כואב. וכל כך משקף את מה שקורה ובעיקר את השתיקות שלה כשהיא מתכנסת בעולמה. "מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? כמה זמן תהיי שלי? ולמה את שותקת?"

כאילו יצא מגרוני

ריגש אותי מאוד השיר בהקשר של אמא, אף פעם לא שמעתי אותו בהקשר הזה אלא כמובן בהקשר של אהובה. אבל בהקשר הזה הוא מקבל מימד אחר, כ"כ נכון, כ"כ עצוב וכ"כ כואב, ממש כאילו יצא מגרוני.

אמממ..

האמת שכבר עבר די הרבה זמן מאז.. וזה לא ממש משנה.. בעיה שלו שהוא חסר טקט לפעמים.. חוץ מזה, שמתי לב שכשאני מגיבה כך לפעמים (בצניות...) זה מעמיד את הצד השני במצב לא נעים ובמבוכה.. אז אני משתדלת להגיב בדרכים קצת יותר עדינות.. וניצלוש קטן... זה רק אני שלא אוהבת כל כך את המילה "מתה"? לא חושבת שאי פעם אמרתי "אמא שלי מתה". הכי הרבה זה "אמא שלי נפטרה". גם את הביטוי "אמא ז"ל" אני לא יכולה לשמוע... זה תמיד אמא שלי, וזהו...

pachol

New member
פורצת בבכי...

יש את השיר החדש של אייל גולן על אמא ובכל פעם שאני שומעת אותו אני מתחילה ממש להתייפח בקולי קולות שאני רוצה את אמא שלי, בבית כבר למדו שאם רק מתחילה המנגינה צריך מהר מהר להעביר את השיר לפני שאני אשמע את המילה אמא, שיתפתי את דודוה שלי בנושא והיא אמרה שגם עכשיו אחרי כל כך הרבה שנים שהיא ללא אמא שלה היא עדיין בוכה בשירים על אמא, לא יאומן כמה שפעם לא הייתי שמה לב כלל לשירים הללו וכמה היום הם נוגעים ברגש בצורה הכי עמוקה שאפשר.

למעלה