לילה

לילה

העיניים, שראו את כל היופי, מספרות לי בלילה. הפנים, שלוטפו מרחקים ומרחב, מביעות לי בלילה. הידיים, שנגעו כה רבות, מרעיפות לי בלילה. והלב שפעם עם אלפי נפשות, הולם לי בלילה. והגוף שנצמד נואשות, מחמם לי בלילה את הלב, שלא רוצה לפעום לידיים שלא רוצות לגעת, בפנים שמבקשות מנוח, עם עיניים עצומות סופית, משום שאני אחרון הנוגעים, -לפחות, נכון להלילה...

*קסנדרה

New member
????????? :)

ברית מלים סליחה, אבל ממש לא ברור לי הייתי שמחה לו קיבלתי הסבר למה התכוון המשורר קסנדרה

קסנדרה

תגובתך מדאיגה אותי מכמה סיבות. הראשונה, אני חדש לחלוטין בפורום שאת מנהלת. לא ברכה לא שלום לא כלום. בנוסף, האם צריך להסביר לך שירים? מילא. אין לך תגובה, מקובל עלי. אפילו אומר שיש אפשרות שכתיבה שלי לא תמצא חן. אבל להסביר?! אני מקווה שתרדי מהעניין...

*קסנדרה

New member
ברית מלים

ברית מלים ברוך הבא, ומקווה אני שתמשיך ותיטול חלק בפורום זה. מתנצלת כי לא שמתי לב, לעובדה שהנך חדש. בעניין השיר, מה פסול בלהסביר???? אני השתתפתי רק אתמול בסדנא שנערכה כ- 4 שעות וכל כולה הוקדשה לביאורי יצירותיו של אלתרמן. אבל,,,, אינך חייב להסביר, זו זכות ולא חובה. אני התעניינתי כי קראתי שוב ושוב, וגילית עניין... אז לשיקולך. קסנדרה

למעלה