לילה... אני מאחלת לכולם לילה קסום ושקט.
P PoshKale New member 28/3/01 #3 בעעע... חלומות דלק ? לא תודה איש... אני בעד טיהור הסביבה. אכן כן...אני ידידותי לסביבה...
T tairon New member 28/3/01 #4 יו אתה הפרנדלי יוזר מממ.. רובוט -חיפוש: המשתמש/ת נראה/ת לאחרונה בחדר מיחזור גורלי חאמסה טאי:רגע בודק איפו זה חדר מיחזור שיט עליי הולכים למחזר לי את הפוש
יו אתה הפרנדלי יוזר מממ.. רובוט -חיפוש: המשתמש/ת נראה/ת לאחרונה בחדר מיחזור גורלי חאמסה טאי:רגע בודק איפו זה חדר מיחזור שיט עליי הולכים למחזר לי את הפוש
T tairon New member 28/3/01 #6 פטיש אח לו היה לי פטיש להלום בו את השניצל יא ראבנן 5????? 5???? שיוואו אצלך אני נהפך להיות ראמבו 5 אתה יודע מה זה ביימנו לדפוק שניצל
פטיש אח לו היה לי פטיש להלום בו את השניצל יא ראבנן 5????? 5???? שיוואו אצלך אני נהפך להיות ראמבו 5 אתה יודע מה זה ביימנו לדפוק שניצל
P PoshKale New member 28/3/01 #7 ואוו...לדפוק שניצל !! פצצה לגבה אחי !! [מאיפה הביאו את זה לעזאזל ???????] אבל אני והמוזריות שלי, תמיד העדפתי סלרי
ואוו...לדפוק שניצל !! פצצה לגבה אחי !! [מאיפה הביאו את זה לעזאזל ???????] אבל אני והמוזריות שלי, תמיד העדפתי סלרי
T tairon New member 28/3/01 #10 וואי וואי קלטתי את שניכם האגודה את פוש בחיים שלכם לא עשיתם שניצל עשו לכם שניצל טוף משמע פשיט ולדפוק אף אחד לא בא וזה כבר מאוחר ורק אני ושניצל עד מחר יאמי יאמי פויה לכם תבשלו תסעדו ותתרחבו במו ידיכם
וואי וואי קלטתי את שניכם האגודה את פוש בחיים שלכם לא עשיתם שניצל עשו לכם שניצל טוף משמע פשיט ולדפוק אף אחד לא בא וזה כבר מאוחר ורק אני ושניצל עד מחר יאמי יאמי פויה לכם תבשלו תסעדו ותתרחבו במו ידיכם