לילה.

לילה.

הלילה... רציתי להושיט יד, לא היית, הייתי לבד- גלמודה,בודדה נזקקתי לחיוך,למגע חיבוק ותמיכה, לא היית. ובלילה... בצאת השדים מהארון הם הופכים בי הסדר משתוללים,נאבקים יוצרים בלבול בחדר הייתי איתך- לא הייתי לבד היינו שנינו ביחד אך כל אחד... לבד!

פנינושקההההה ../images/Emo24.gif

שיר כל כך נוגע כתבת לנו וכשאני חושבת על כך (עד כמה שאני מסוגלת לחשוב) אם מחפשים היטב מוצאים בלבד את הביחד. שולחת לך שקית של כוכבי דרך רק טוב!!!

אהבתי גחליליתוש את המשפט שלך

אם מחפשים היטב אמרת מוצאים בלבד את הביחד
שיהיה לך ולכולנו חג שמח

פנינושקהההההההההה../images/Emo25.gif

יוווו הבאת לנו שקדייה יווווו אני אוהבת אותן כל כך לוקחת שוונג גדול עפה עד החלון נחבטת קלות כי שכחתי לפתוח אותו
עפה משם עד הסלון. מיישרת כנפיים ועפה למפגן ראווה עד האמבטיה אמרתי כבר שאני אוהבת שקדיות??? הריח שלהן והצוף שלהן אמממממממ בבקשה לא לשכוח שאסור לקטוף!!! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
פנינת יקירה, לא נעים לחוש לבד../images/Emo4.gif

בדידות בדידות - רגש עצוב וכואב, בדידות - משהו ששובר את הלב. בדידות - למרות שאני מוקפת אנשים, בדידות - למרות שחברים לא חסרים. בדידות - כאילו שחלק בתוכי נשאר אטום וליבי עדיין סגור וחתום בדידות-כי ללא חום אהבתך, אהובי, נותרתי כמיותמת - לבדי.........

חןןןן../images/Emo24.gif

את צודקת במה שכתבת בבדידות.האושר הוא בליהיות ביחד ולא כל אחד לחוד. ב--כדי להגיע לאושר,עוברים שבעה מדורי גהנום. ד--מעות הזולגות מעיניים דמעות אושר ואכזבה י--ום רודף יום,שעה רודפת שעה,אצלי בחדרים דבר לא השתנה. ד--רך עפר קשה היא ומפרכת,ברגליים יחפות עליה דורכת ו--אני כסומא ממשיכה במדבר ללכת.נאחזת בכוח נאחזת בעוז,רוצה באושר לרגע לאחוז... ת--מיד בשעת הדמדומים,עולים וצצים בי דברים אחרים.כמו:מה עשיתי,ומה עוד נותר,האם אספיק עוד...או שמא מאוחר?! הבדידות לעצמות חודרת אל כל פינה וחלקה טובה בנו מחלחלת אך שם,בקצה המנהרה, קרן אור אל תוך חדרינו חודרת מעט אושר ותקווה נותנת. שיהיה לכולנו רק טוב

למעלה