לילה..

mishmish19

New member
לילה..

לילה. זמן מסתורי בין שינה להכרה. אני לובשת את כתונת הלילה שלי, מורידה את תחתוני שגרת היום הלוחצים. חשוף. זה מחרמן אותי קצת. נשכבת על הבטן. אני מצליחה להירדם לאחר מחשבות שונות ומשונות, נכנסת למערת קורי השינה אל העולם שמעבר. הבזק של מציאות. שמעתי משהו? דלת נפתחת. לא, זה סתם. חוזרת אל תוככי התת-מודע, אל החלום. אבל אתה עומד שם ורואה אותי ישנה באמצע המיטה. אין לך מקום. עדיין. אתה יודע שאצלי יש מקום אחד ששמור רק לך. ישנה. זזה מפה לשם. ואתה רואה הכל. מתקרב, מסיר בעדינות השמיכה. לעיניך נגלה המחזה היפה ביותר שראית מימיך. אהובה. מלטף את גבי. הרגליים. איזה רגליים יפות. רגלי הקילומטר שלי פרושות לעיניך. מלטף ועולה מכפות הרגליים ועד פנים הירכיים. מנשק לי את היד, את הגב, את הישבן. מה קורה פתאום? שמלה ויקטוריאנית יפיפיה. הוא נכנס.מחמיא לי במבט משתאה, מבט רברבני - את יודעת שאת שלי. מחזירה לו - רק שלך. לוקח את ידי, מנשק בעדינות, מחבק, מלטף. הה.. משכיב אותי על המיטה. עירום. מביט בי. המחזה היפה ביותר שראית מימיך. אהובה. חלום או מציאות? אני רטובה. הה.. נכנס אליי. רטוב. הלשון מסתובבת בתוכי, מטיילת מסביב.. מתעוררת? מסתובבת. אתה? לא נותן לי להבין. מנשק אותי בכל גופי. נהנית. יונק את שדיי, מלקק את צאוורי, מנשק את פי בלהט. שלך. מתמסרת רק אליך. אצבע בפנים מסובבת עליי את עולמי. גלים של חום, הנאה. לא מסוגלת לחשוב. אזור הדמדומים שלי. חזק יותר. לא שמה לב. אתה נכנס בבת אחת. הה.. אתה? "אוהב אותך הלילה ואיתך מתלהב". מנשקת, מלטפת, אוהבת, כל מקום שאני יכולה, ואתה נכנס ויוצא ונכנס שוב ושוב. משנה את הקצב. לאט, מהר, עדין, נחרץ. מגיעה לשיא. וגם אתה. זרם של אהבה. שלי, שלך. ועכשיו יש מקום. גם לך.

למעלה