לילה

mered123

New member
לילה

לילה
וקשה לי לוותר על היום
קשה לי לסגור אותו ככה
בלי לראות אותך
בלי שתראי אותי
בלי שניגע
בלי שנכאיב
אחת לשניה
בלי שהגוף שלי יקבל פורקן וירגע
אני ג'אנקי. הבנתי את זה היום, מכורה.
לטוב ולרע
שלך

די מוכר

אך מה זה אומר שאנחנו די מכאיבות לעצמנו לא?
כי לטוב ולרע את צריכה להגיע לפורקן כלשהו בשביל להרגיש את עצמך..
וואו באמת מוכר ועצוב עם זאת.
למה אנחנו עוצרים את הנשימה שלנו בשביל אותו אדם שלא תמיד שם גם בשבילנו??

mered123

New member
תודה על התגובה!

למה? אני כדי להרגיש בחיים. לטוב ולרע. אי אפשר רק טוב, אלו לא חיים אמיתיים. ואני כנראה גם קצת מזוכיסטית..ואוהבת כאב במידה..(ונותנת לעילום השם לשחרר את הלשון..)
אני אוהבת אותה. אולי זה גם קשה, כמובן שזה גם קשה, אבל זה לא שאני פשוטה..
אוף! יום עילג, עדיפה הכתיבה בלילה..

נראה לי שלסביות סובלות יותר מכל שאר המינים.

חיות בלבד ובפחד במקום להעז ולהיות מאושרת.
אני כזו,אבל החלטתי השנה שאני אכיר את אהבת חיי בכל מחיר
ואפסיק לחזור לבית שרק הכלב מכשכש לכיווני.
:)

כלעוד

New member
חחחחח אחותי לפחות יש

לך כלב. לי גם את זה אין אם לא נחשיב את החתול של השכנה שהוא יפיוף אך אנטיפט. נכנס לי לבית הופך את מגירות התחתונים והגרביים, יש לו פטיש כזה לתחתונים שלי, מלכלכך את הקירות, ובסוף אפילו לא נשאר איתי דקה. ונעלם בורח לי. מזכיר לי גם מישהיא שהייתי איתה אך לא חשוב.

לא נראה לי שרק לסביות סובלות והכי הרבה. מכיוון שכפי שציינתי כאן כבר חברותיי הסטרייטיות שהן ב"ה נשים חרדיות שלא הצליחו להתחתן נתונות בצער נוראי וקשה להן מאד מאד. ברמות שלא ניתן לתאר. מה עוד שהן שומרות נגיעה אז אפילו האופציה של סטוץ שקיימת עבורנו אין להן.

בכל מקרה החלטה נחושה להכיר לרוב עוזרת לדעתי אם היא באה ממקום עוצמתי ולא רק מהייאוש. כי היא עוזרת לך לעושת את כל הדברים שעשויים לתמוך ולהגדיל את סיכוייך לקשר, ואשר לפני כן לא עשית. למשל, סתם דוגמא: דיאטה, או להפסיק לעשן, או למצוא משרה טובה, טיפול, או לצאת יותר וכו'. בהצלחה בכל אופן. לך לי לכולנה.

בעצם עכישו נזכרתי בסיפור על מישהיא חרדית שאמרה:" לא מעניין אותי השנה אני מתחתנת", ונסעה בכל בתי חב"ד ברחבי בארץ והתארחה, והפעילה את כולם ללא שמץ של בושה שיכירו לה מישהוא, ובאמת התחתנה באותה שנה. בגדול לא מאמינה כלכך בללחוץ על האהבה להגיע אך כפי שאמרתי כן מאמינה בנחישות עוצמתית זה טוב.

"אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני לעבור את כל זה,

מה שזה לא יהיה" קורט וונגוט מצטט את אחיו אלכס וונגוט
ניראה לי שסבל הוא המצב האנושי הכללי. בלי בלעדיות לאף מיגזר..

למעלה