לילה...

לילה...

אין כאן או איפשהו פורום לחרדות או משהו? הייתי לבד בבית ופתאום נכנס גו'ק והרגתי אותו (פעם ראשונה ואחרונה) משהו יכול לקרות לי....אני נורא פרנואידית וזה....הלב שליהתחיל לדפוק מהר...והרגשתי שאני כמעט מתעלפת

freearth10

New member
יש כאן מישהו שלא הרג ג'וק?

למה זה כל כך מפחיד אותך?
מאיה

באופן אישי

כמי שמתגוררת במושב, הרגתי לא מעט ג'וקים. אוהבת את זה ? לא. נעים לי ? לא. מגעיל לי ? כן. משהו קרה לי ? עד היום אין תלונות... נסי להירגע ולהבין כי עדיף להרוג ג'וק מאשר לתת לו להבתובב חופשי אצלך בבית ואולי למצוא אותו אצלך בחדר השינה, או אם זה הזן המעופף אפילו על הפנים באמצע הלילה... (זה קרה לחברה שלי, באמת). אני באופן אישי משתדלת להוציא החוצה חיות מעצבנות כמו עכבישים וכאלו, אבל צר לי, גם אם אשמע אכזרית, על הג'וקים אני לא מרחמת. איכככככככככככככס. לילה טוב מתוקה, הילה

yamit23

New member
האמת../images/Emo35.gif אני ../images/Emo13.gif

יודעת שזה ישמע קצת מוזר, ובטח בשרשור הזה, אבל אני חיה עם הג'וקים בבית די בשלום. אמנם לפעמים הם מופיעים במקומות מפתיעים, וזה קצת מפחיד, אבל בד"כ הם ממש לא מטרידים אותי, ואני יכולה לשבת ולבהות ב...ג'וק. ולדמעה האחת - יודעת שאני מגיבה קצת באיחור, אני לא נמצאת פה על בסיס כ"כ סדיר. רציונאלית באמת שאין לך ממה לחשוש, אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר שעלול ל'קרות לך מזה. מנסיוני אני יודעת שהרבה פעמים חרדות הן לא רציונליות, ואני מקווה שמאז אתמול כבר הצלחת להירגע.

2_be

New member
לילה טוב,

למרות שמה שעברת מפחיד, לא יקרה לך דבר. הרבה אנשים חווים לעיתים תופעות של חרדה במקרים שונים ובנסיבות שונות. מהתחושבות שלך אני מבינה שזו פעם ראשונה שאת חווה תופעה כזו...? אם התופעה חוזרת על עצמה ישנם דרכים רבות להקל על התקפי חרדה ואני מניחה שפה או בפורום הפרעות חרדה יוכלו להציע לך דרכים שונות. מקווה שתרגישי יותר טוב

למעלה