לילה

שמים1

New member
לילה ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

כמהה ללילה בו אתן לנשמתי לרחף לגבהים , בלי מעצורים לרחוץ במעיין תשוקתך, להתכרבל בנהרות ערגה ולגמוע ממנעמי גופך הפרוש לפני. לילה בו נשמתי תתערטל בפניך יפה , וזכה , עירומה כעץ בשלכת אביט אל תכול עיניך הזוהר לקראתי ואקרא בעיניך אותי.

ריקי די

New member
לילות

קח עמך אל לילותיך צלילים מתוך לבי, אהבה מתנגנת ברטט כוכב ורוח ערבית תשיר לך קול נשמה שכוחה ובודדת הכלואה ונשזרת בערפל של צינה ממרחק. קח עמך עונג ידיים זוכרות ורפרוף נשיקה ואזכור אף אני דמותך עוד דקה.

שמים1

New member
שבילי תשוקה ../images/Emo79.gif

אשזור שבילי תשוקה אל לילותיך , אפרוש בפניך ניחוח ערגתי, פעימות ליבי, רטט גופי ירפרפו על שמורות עיניך. קח אותי עימך אל לילותיך בשובל של סהר נתעטף, ידינו ינגנו מנגינות ענוגות משתלבות ברגעי נועם ועדנה.

מולוקו

New member
הנני כאן

הנני כאן כמו מלאך זך וטהור מגשים חלומות. כמעיין המתגבר ארחץ תשוקתך תחי נשמתך בנהרות עדן. אערוך שולחן לשניים מזוג אמזוג נשימותיים שתי לחיים זכה וטהורה טרם תעלי לרחצה בתכול עיניים.

EishEsh

New member
כמהה

כמהה לשוב אל הלילה ההוא לאור כוכבים בניחוח יין נחשפת אלי בתשוקתך בגופך ערגתך הביטה מעיניך נשמתי התערטלה מולך כמהה לשוב אל הלילה ההוא שרביטך המליך אותי להיות מלכתך לרגע אחד.

לרגע אחד

לרגע אחד אקרב את גופך אלי אלחש לך סודות הוויתי אשרבט על גבך את שבילי ערגתי אחשוף למולך את אור אהבתי אתערטל מתשוקתי ואביט בך מלכתי

למעלה