לילה

Rinattt

New member
עדיין יש? כמוך למשל?

ויש כאלו שמחר הם בחופש, חשבת על זה?

hava47

New member
גם את ערה יהאולי כול הערים ניקבע מי

פגשון לילי

במידה ונדיר

היתי קודם כל מזה נהנה.אחר כך אולי מקפיץ כבשה שתים או יותר,אולי אפילו,שותה איזה נר...בכלל נדיר,זה יפה,ומזה מנסה להנות.פרח,רגע,ו אפילו זיון,ורק כי להתנות אהבה,לא ממש ישב לי יפה במשפט...משוגע אני על נדיר.רואה,ישר מאמץ קרוב ללב.אולי זה גם למה,מלאים לי החיים, כאוסף של רגעים נדירים....

ע פ ר ל ה

New member
את הלוחש לסוסים לא ראיתי

אבל את הגשרים של מחוז מדיסון יש לי על המדף.ספר מעולה. תיאור של אהבה מרתק. עושה לי חשק לחזור לספר הזה שוב.

Raychoo

New member
גם אני הייתי מאחלת לעצמי את הדמויות

ששיחקו רדפורד ואיסטווד בסרטים אלו. כמובן אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך, אבל אני חושבת שניתן רק להגיד תודה כשבן אדם נכנס לחיים שלנו ובלי כוונה עוזר לנו להבין כמה רגש עוד יש לנו בתוכינו וכמה וכמה שאנחנו יכולים להיות עם ערך בעיני אחר...דבר שאולי אנחנו שוכחים לפעמים....ואז....אחרי שהוא יוצא מהחיים שלנו...משהו נשאר בנו...משהו חיובי שמשנה אותנו לטובה ונותן לנו כוחות להמשך הדרך. כיף.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo45.gif אכן

"...עוזר לנו להבין כמה רגש עוד יש לנו בתוכינו וכמה וכמה שאנחנו יכולים להיות עם ערך בעיני אחר...דבר שאולי אנחנו שוכחים לפעמים....ואז....אחרי שהוא יוצא מהחיים שלנו...משהו נשאר בנו...משהו חיובי וואלה, לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר... ומה יש בהם שעושה לנו את זה? דולה (תוהה, האם יש גברים כאלה גם במציאות רק שהיא לא פגשה עדיין?)

Lonely In Blue

New member
אין לי מושג כיצד ללחוש לסוסים....

אבל הגשרים על נהר מדיסון הוא סרט ענק. ולגבי השאלה שהעלית... התשובה עליה, תהיה כמספר המשיבים. ישנם כאלה אשר מעדיפים את המוכר והיציב, וישנם כאלה שקמלים, כמו פרח ללא מים, ללא אהבה. אם תישאלי אותי, הכי טוב להיות במצב שבו, כבר אין על מה לוותר, כי כבר ויתרת על הכל, וישנה אהבה גדולה.

פעם ראשונה שאהבתי את הסרט יותר

מהספר "הגשרים של מחוז מדיסון". "הלוחש לסוסים"- אהבתי הכל ואותו במיוחד. לענות???- קשה קשה ....האהבה מנצחת הכל? האומנם?

ד ו ל ה

New member
האישה המסתורית...../images/Emo98.gif

שתפי, שנחכים קצת...
דולה (שאוהבת לקרוא אותך)

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo11.gif נ'י מסתורית? ממתיי?

כל יום אני מטיפה בכם תורה,ני' מסתורית ?

למעלה