לילה...

דידי22

New member
לילה...../images/Emo29.gif

פוקחת את עיניי... מרגישה נוכחות נוספת במיטה, ונזכרת שלא הלכתי לישון לבד. הוא הלך לישון איתי. שולחת יד מלטפת... מממ... הוא לובש רק תחתונים כל כך עושה חשק, אבל הוא ישן. מנשקת בעדינות, קודם את הלחי, הצוואר, הכתף ולאט לאט מגיעה לשפתיים, פתאום הוא מתעורר... "אפשר לעזור לך במשהו?" ואני עונה בשמחה "כן!!" הוא שולח יד לעבר התחתונים שלי לבדוק האם זה מה שאני רוצה ומגלה את הרטיבות שלי... מפשיט אותי בעדינות הידועה לו ועולה אל שפתיי לנשיקה. מלטף את גופי, את שדיי, את רגליי, מפסק אותן בעדינות ומעביר אצבע על חריץ הכוס שלי, נוגע לא נוגע, מטריף אותי לחלוטין!! לפתע הראש שלו נעלם, ואני מרגישה את הלשון שלו בתוכי. נאנחת לעצמי אך דואגת שגם הוא ישמע... "אני רוצה אותך" אני לוחשת באוזנו. משכיבה אותו על הגב ויורדת אל איברו, מנשקת בעדינות את קצהו ומכניסה אותו לאט לאט לפי, שומעת אותו מתענג. מלטפת לו את הביצים ומרגישה איך הוא מתקשה לי בפה. מפסיקה ומתיישבת עליו, קצת כיוונים והוא בתוכי, ואני עולה ויורדת... נאנחת, צועקת- כמו שאני אוהבת. הוא תופס לי את החזה ואני ממשיכה בתנועותיי... כל כך טוב!!! אני גומרת והוא מיד אחריי. מנשק אותי נשיקה ארוכה ועמוקה, מחבק אותי וחוזרים לישון, עד הפעם הבאה...

עונג19

New member
לא חוקי...

צריך להוציא חוק נגד ההודעות המחרמנות שלך, זה עושה חשק לרצות לענג בחורה מיד ואין את מי...

עונג19

New member
שאלה...

הייתי בחור דתי ככה שאני לא מכיר את גוף האישה,אני מחפש משהיא שתלמד אותי,אין דבר שהייתי רוצה יותר מלדעת לענג אישה... באמת!!!

עונג19

New member
בקשה לעזרה...

הייתי בחור דתי ואני מחפש משהיא שתלמד אותי על גוף האישה,כי הרצון הכי גדול שלי זה לדעת לענג אישה... אני לא סתם סוטה,אני מדבר באמת!!

יקירי...

תתחיל לצאת לבארים של פיק-אפים... תכיר בחורות....תזרום....תכיר גם דברים אחרים וככה תעשיר את מאגר הידע שלך..אבל זכור!!!! אשה זה לא מזרון. אשה היא גם בנאדם עם רגשות אשה יודעת להעניק כאשר אתה יודע לתת!!!! קח עיצות אלו ותעשה חיים.... פירסס

עונג19

New member
תודה!

פירס תודה רבה,זה יהיה לי קשה,כי תחשוב שבאתי ממקום אחר לגמרי,וסמוך עלי שיש לי הרבה כבוד לנשים ואני מעריך אותן קודם כל כבת אדם!!!

עונג19

New member
דידי!!!

אני מקווה שהבנת אותי נכון,ולא חשבת שמה שמענין אותי זה סתם לשכב איתך,אלא באמת חפשתי מורה,אני בטוח שאת בן אדם אחלה ותארתי לעצמי שיש לך ידע,אז פניתי אליך...

למעלה