לילה/בוקר אני עפתי לישון מחר אני עובד, שיהיה לילה טוב לכולם, ולמי שקם זה עתה, בוקררר מצוין
א אביחי 33 New member 25/11/05 #1 לילה../images/Emo29.gif/בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif אני עפתי לישון מחר אני עובד, שיהיה לילה טוב לכולם, ולמי שקם זה עתה, בוקררר מצוין
לילה../images/Emo29.gif/בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif אני עפתי לישון מחר אני עובד, שיהיה לילה טוב לכולם, ולמי שקם זה עתה, בוקררר מצוין
E eynav16 New member 25/11/05 #2 לילה טוב....../images/Emo29.gif שאלה...אולי לא קשורה.. גן יבנה זה עיר, ישוב, מושב?? מה זה?
A a b u y a New member 25/11/05 #3 בוקר../images/Emo42.gif טוב../images/Emo70.gif אביחי... יום מהנה לכולם
E eynav16 New member 25/11/05 #4 בוקר טוב...../images/Emo9.gif יום מהנה גם לך אני הולכת לישון אז לילה טו בלעצמי...חחחח
ג ג ב ש ו ש New member 25/11/05 #5 בוקר טוב לכולםם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif בוקר טוב לכולם שיהיה יום נפלא ושבת שלום
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/11/05 #6 בוקר../images/Emo42.gif עדין מאוכזבת מעצמי ביחי, בהצלחה בעבודה ישנתי אצל דודה שלי, היא קצת הרימה לי את מצב הרוח בשבת אצל דודים אחרים ישששש תהנו וסופשבוע טוף! הדס
בוקר../images/Emo42.gif עדין מאוכזבת מעצמי ביחי, בהצלחה בעבודה ישנתי אצל דודה שלי, היא קצת הרימה לי את מצב הרוח בשבת אצל דודים אחרים ישששש תהנו וסופשבוע טוף! הדס
א אביחי 33 New member 25/11/05 #8 צהרים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif השגתי למעלה מ 500 ת"ז לאגמושלמת אני אתחיל להצביע במוצ"ש כנראה, ואם אני אזדקק עזרה אני אשלח לאנשים במסרים אביחי
צהרים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif השגתי למעלה מ 500 ת"ז לאגמושלמת אני אתחיל להצביע במוצ"ש כנראה, ואם אני אזדקק עזרה אני אשלח לאנשים במסרים אביחי
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 25/11/05 #9 לילה טוב ביחי../images/Emo29.gif ולכל מי שהתעורר רק עכשיו - בוקר טוב ... וצהרים טובים לכולם ושבת שלום מנוחה המשך יום מקסים, |קארינוש
לילה טוב ביחי../images/Emo29.gif ולכל מי שהתעורר רק עכשיו - בוקר טוב ... וצהרים טובים לכולם ושבת שלום מנוחה המשך יום מקסים, |קארינוש
נ נויוש חולה על מאיה New member 25/11/05 #12 צהריםםם *הכנתי עוגיות* חחח ../images/Emo3.gif שבת שלוםם !