לילה שקט...

לילה שקט...

ישבתי על הענף אתמול בלילה צופה בנעשה על פני היקום... הרוח נשב בעדינות,מרעיד כל פעם עלה קטנטן משנתו.התמקמתי בנוחות רבה על הענף שמצאתי... משתדלת לא להעיר את השכנים... הושטתי יד כלפי השמיים מנסה לקטוף לי כוכב אחד נוסף..צרכה למלא את המאגר. מידי פעם היבטתי לתוך המעין הקטן שלצד הדרך...ראיתי את ההשתקפות שלו. השתקפות...מיוחדת במינה,מופלאה, שקטה, צבעונית, מרגשת, קסומה, פשוטה כל כך וכל כך מורכבת...ביקשתי לגעת, לחוש, להרגיש .... הצבעים התערבבו, הקסם נספג בתוכי...הכל היה שקט...והצלילים נשמעו ברקע... לילה שקט.

המממ ומה הפסיכולוגים היו אומרים על

זה? יושבת לך במגדל השן, משקיפה על העולם??? אבל במחשבה שניה, אולי תגלי לי בסוד האם יש שם מקום לעוד אחד, גם רוצה לקטוף כוכבים.... סגול

סגול ../images/Emo13.gif

אנני יושבת במגדל כי אם על העץ האהוב עלי... ובוודאי שיש שם מקום, רק תגיד ונכין לך מקום על איזשהו ענף... ולקטוף כוכבים...כל אחד שיש לו לב ונשמה מסוגל.... שולחת לך עלה ירוק מהענף שלי וסלסלה מלאה בכוכבים!! שא ברכה ורק טוב

Mאיה

New member
מקסים!

כמה רוגע וקסם העברת בתיאור הלילה השקט הזה. אני כל כך אוהבת את הדמיון המיוחד שלך, אני את שלי איבדתי מזמן...
שיהיו לך הרבה לילות קסומים ושקטים כמו הלילה הזה

Mאיה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אין דבר כזה לאבד את הדימיון...אולי הוא פשוט במנוחה או שאולי הוא ישן... אבל הוא נמצא וקיים וברגע הנכון הוא יחזור תודה לך על הברכה והרשי לי לברכך בחזרה ולשלוח לך
ענק וסלסלה מלאה בכוכבי דרך, שיארו את הפינות האפלות רק טוב!!!

למעלה