לילה שקט

לילה שקט

איזה שקט כאן הערב,מה יהיה ........? ככה נסגור את העסק..... אולי נעבור לטלפונים ונעשה שיחות ועידה...? דני-איפה אתה? מיכל -עייפה מהיום העמוס שרה - איפה את?תפסת ניפקדות.... יניב - זרוק מילה ותצא......... גיורא צ'- מתחבא אי שם בצפון... ומה אם השאר? לילה טוב לחברנו שיקראו מילותיי אלו.

אל תיפול רוחך.......

מה אתה מתייאש כל כך מהר אה??? מיכל ברגעים אלו שוקדת על העלאת תמונות לאתר ספיישל מתחרות הג'ודו שהייתה היום בירושליים. דני, עוד יהיה פה אני בטוחה. יניב, מנסה לשווק נעליים ובינתיים הוא זוכר שהוא צריך להביא לי מחמם בקבוקים. צ'שקין,... צ'שקין.... אני, מתארגנת (כרגיל), למזלי היום אין מקרה ג'וליה, וג'וליה איתנו והכל בסדר. קול קורא לישי ואילן.... ציפור קטנה לחשה לי שמישהו אמור לרדת ממרומי הצוק לעם שעסוק (לפחות כרגע) בקליפות
(במובן החיובי) אל ייאוש ר(א)ובן. הם עוד יגיעו ועוד נארגן לנו פגישות משותפות בצ'ט.....

זרים בלילה

ציפור קטנה ליחששששה גם לי להכנס לשיירת הרוכבים לכוון המיטה. מתחיל לספור כב(ו)שים....1 ג'וליה רוברטס 2 ג'ולי כריסטי....3 ג'וליה הנוקמת 4....ג'וליאנו מר...

עידוד מאסיבי

עודדת אותי ..... האמת שהייתי במחשב עד שעה מאוחרת אבל לא ניכנסתי לפורום כי כבר לא האמנתי..... מיכל עכשיו צריכה יומיים חופשה...החזיקה מעמד עד שעה כזו מאוחרת... שיהיה לכולנו יום נעים ,גשום וקריר

היי ראובן

גם אני מופתעת מעצמי שאני עדיין לא ישנה, בשעות כאלה בדרך כלל אני כבר עמוק עמוק בחלומותי!!! לילה טוב

זר סיגליות

ברכות גם לסיגל לעבודתה המקצועית במ.ס.ט. אופק,חוץ מהיכולת מפגינה גם כישורי יחס אוהד ונעימות למטופלים והצוות, מעניין אותי מה מקור הגנים לתכונות אלו, או שהבסיס הוא שינה טובה. ב"עיני רוחי"(אפלטון@2) רואה את שתיכן ישנות במיטת קומותיים ונמצאות יחד עמוק עמוק בתוך אותו חלום... תמיד אותו חלום....מרי לו

הכל עובר בגנים

דני, אצלנו הכל עובר בגנים ואם כבר אתה שואל אז התכונות הגיעו מאמא....וגם מאבא.... והאמת גם קצת מסבתא.... אבל נכון שהיא מקסימה?! תאמין לי זכיתם....(ולא כי אני אחותה)

זר של שושנים

במהלך היום בד"כ אני בערוץ השקט, מיד עם פרוץ הלילה,מתפרצת לי הג'אננה... מסיבה בלתי ברורה אני מתחיל להכנס לתחום (הערוב) שלך בנושא הפרחים והזרים.... מישהו עוד יתחיל בקצב הזה לנוח כאן על זרי הדפנה. נצרת עילית דיקלה שלחה (גם אלי לבקרה) בפקס הצורך לשלטי הכוונה ביום האירוע כמשימה שלנו. עדכן שידוע ואין צורך בוידוא?! צריך להתחיל להפנות מבט לטורניר אלקנה לא רק שהוא בתאריך 25.1.05 הוא גם בט"ו בשבט התשס"ה-וכפי הידוע לא נשקה לא יגדל.... בד"כ ברטי מטוס משופטינו וקשריו כי רבים, רוקח לנו טורניר ביחס חם ואוהד כולל פיצות ושאר מטעמים כשרים וכשורה....זר עדכונים נשים על הראש בקרוב.

עדכון

דני ידידי..... אני צריך לעדכן אותך...? או אולי אתה צריך לעדכן אותי...? עצום עינייך וחשוב- לו הייתי מבקש שתעדכן אותי בטורניר באולינג..הייתי צריך לתלות נעליי על עץ גבוה.. בכל מקרה ראית שאני המכותב ואתה רק העתק לידיעה,אז ברור ומובן שאני יודע במה הדברים אמורים. מעבר לכך אני מעודכן כי הייתי בפגישת עבודה בנצרת יחדיו עם הגב' שרה ידידתנו....וכן ניזכרתי - איפה אתה היית באותו הזמן........?????? דרך אגב ועכשיו ברצינות...לא יתקיימו בעתיד פגישות עבודה בעיניין תחרויות במידה ורכז הענף לא יהיה נוכח עימי. במידה ואין יכולת להגיע תידחה הפגישה למועד אחר. העתק: שרית,מיכל,חיים,רכזי ענפים ורכזי מחוזות.

יכול להתקשר

דני,תרים פון מפעם לפעם,אפילו רק כדי לדרוש בשלומי..... מאשר לך לעשות זאת בגוביינא............. ביי ונשתמע

אתקשר ..מפנה מקום בראש

על ראשי ועל הראסי לצלצל אליך כבר מחר...מפנה מקום בראש. ,מפנה מקום מפנה מזל"

חלף עבר עוד יום

ולא הגיע הטלפון המיוחל אז שתהיה לך שבת שלום ושוב - יכול לעשות גוביינא אם זו הבעייה המעיקה עליך אל תפנה מקום בראש כי עובדה שזה לא עוזר.............

../images/Emo45.gifחלף עם הרוח

אל תיפול רוחך-מתחייב בלי נדר ביום א' ליצור קשר, חוץ מזה עם זה גוביינא אז למה שמראש אתה לא תתקשר... ראובן, מה קורה בענייני המכביה-זה מתחיל להתקרב וטרם בנינו את הגשר המחבר בנינו-אנו אמורים לארח באיצטדיון העירוני והבאולינג הוא בסמוך -גשר קטן יציב אותנו קרוב אחד לשני. קח העניינים קל וקולי-המטרה כמו במיני תחרות בנינו על כמות המשתתפים בענף להרחיב מעגל הנוכחים כאן-שנינו (טובים יחסית בכך) וגם פה חשוב ש"נעצבן אחד את השני"...לך על זה.

למעלה