לילה של נמושות

לילה של נמושות ../images/Emo68.gif

ואלה שמות: 1) טורונטו - וושינגטון 2) ניו יורק - אוקלהומה 3) שיקגו - פילי 4) דלס - מיאמי 5) יוסטון - אינדי 6) מילווקי - שרלוט 7) קליפרס - סקרמנטו ואני שואל: מתי בפעם האחרונה היו כל כך הרבה "נמושות" בלילה של 7 משחקים? למעשה מתוך 14 קבוצות,רק דאלאס היא קבוצת צמרת לגיטימית שעוד איכשהו יכולה לדבר בלחש על גמר המערב(ולא יותר מזה) והיחידה מעל 60% הצלחה. זה ממש הזוי...

מקגריידי פותח היום ../images/Emo99.gif

מעניין איך הוא ייראה. הוא אמר שפיזית הוא מרגיש 100% אבל הוא מניח שאחרי שנה+ בלי יותר מ7 דקות למשחק ייקח לו עוד קצת מזן לפני שהוא יראה כמו מקגריידי הישן. הוא דיבר הרבה על כך שהוא ישמח לבוא לניו יורק לשחק והוא רק רוצה לקבל הזדמנות להראות שעוד יש לו את זה... אני יודע שאין לי למה לצפות, אבל בכל זאת, איזה יופי

מאק קולע שניים מהקו ועוד אסיסט, ../images/Emo47.gif

זהו, הפירוט על כל מה שמקגריידי עושה ייגמר עכשיו....

מגקריידייייייייי!!

איזה מסירה מדהימה של טימאק! הוא כבר עם 3 אסיסטים. רואים עליו שהאו חלוד, אבל עדיין יש לו את זה
. כבר עם 10 נקודות, כולל שני מהלכי אנד וואן
גם האוס מצוין בנתיים, והניקס מובילים ב6 על אוקלהומה. דוראנט עם 11 בצד השני.

19 נקודות במחצית ../images/Emo12.gif, כולל שלשה על סוף

ה24, ואז בפוזישן האחרון ג'אמפר על סוף שעון. רק רשת
טורונטו וושינגטון במשחק בו ההגנה היא אפשרות בלבד. תיקו 75, 7 דקות לסיום הרבע השלישי. שיקאגו מובילים על פילדלפיה ב2 נקודות בסיום הרבע הראשון.

דקה לסיום, הניקס מובילים ב6.

מקגריידי עם מהלך יפה הולך לקו אבל מחטיא שת שתיהן. אוקלהומה קלעו שלשה אחת כל המשחק, והם יהיו חייבים כמה כאלה אם הם חושבים לנצח את המשחק הזה.

גרין עם שלשה! הניקס לא מצליחים לקלוע

ווסטברוק עם לייאפ. עבירה על האוס שקולע את שתיהן. 3 הפרש לטובת הניקס 10 שניות לסיום כדור של הת'אנדר

ודוראנט עם שלשה ענקית!!

גאלינארי עם זריקה גרועה בסוף שעון ואנחנו הולכים להארכה...

בהארכה

האוס עם שלשה. דוראנט עם שלשה. צ'נדלר עם שלשה. ספולושה מחטיא שלשה. חח רק שלשות כל הזמן...

אוקלהומה עם הניצחון ../images/Emo10.gif

האוס עוד העלה את הניקס ליתרון נקודה 30 שניות לסיום, אבל דוראנט עם ג'אמפר העלה את אוקלהומה לנקודה ייתרון 12 שניות לסיום. טימאק עם מסירה יפה מהאאוטבאונדס ללייאפ של ווילסון צ'נדלר שפיקשש אותו ומשם זה כבר היה גמור
מקגריידי, האוס וסרחיו רודריגז כולם עם משחקים טובים מאוד בתור בכורות אבל בצד השני יותר מידי דוראנט אבל בעיקר ראסל ווסטברוק שפשוט היה בכל מקום.

משחק רע של סקרמנטו

איך הם רוצים להיות קבוצת פלייאוף שנה הבאה אם הם לא מנצחים קבוצות כמו הקליפרס וגולדן סטייט. הקליפרס שלטו רוב המשחק, הכי קרוב סקרמנטו הגיעו זה 5 נק' הפרש מהקליפרס, ואז אריק גורדון התחיל לשחק ונתן 6 נק' רצופות, ובכלל נתן רבע רביעי מצויין עם 14 נק'. ו30 נק' בסה"כ. עמרי כספי עם אחלה של משחק עם 15 נק', 5 ריב', 3 אס', 3 חט' ו2 איבודים, וסקרמנטו 2+ כשהוא על המגרש. לנדרי עם בכורה קצת צולעת, אבל רואים שהוא אחלה של שחקן, אני חושב שבדיעבד זה יהיה טרייד טוב של סקרמנטו.

הם לא טובים מהקליפרס כרגע

במיוחד משחק אחרי הטרייד כשהכל עדיין בלאגן... בלי קשר הם לא קבוצת חוץ טובה (5 ניצחונות...) והקליפרס אחלה קבוצת בית (12-15) שקשה לנצח אותה שם - קליבלנד ניצחה בנקודה, הלייקרס, הסלטיקס והנאגטס הפסידו. בדומה לסקרמנטו האמת (קליבלנד ניצחה שם בהארכה, הלייקרס ב2 הארכות, הסלטיקס בקושי והנאגטס הפסידו). אז אני לא חושב שזה כל כך נורא להפסיד שם...למרות שלא ראיתי את המשחק. רק מהתקציר של הת'אנדר-ניקס נהנתי. הניקס קבוצה יותר מעניינת עכשיו עם רודריגז, האוס ומקגריידי. נראה אותם בבוסטון ביום שלישי, יהיה מעניין

הם רוצים להיות קבוצת פלייאוף בשנה הבאה?

אני ממש לא חושב שזה הכיוון. יש שם המון חברה מאוד צעירים, לדעתי הכיוון הוא לעוד שנתיים-שלוש. חוץ מזה מה קשור? ראית את אוקלהומה לפני שנה מפסידים מליון משחקים צמודים? תראה אותם השנה. זה היה השכר לימוד.

ThEgReEnKiNg

New member
אני מתחיל ממש להתלהב מג'ראט ג'ק

הוא פשוט אדיר העונה! , אף אחד לא מדבר עליו אבל יש לו קייס להיות MIP. הוא היה פשוט מדהים הלילה ,ד"א בנתיים ההחלטה של וושינגטון לוותר על ג'יימסון לא נראית כזאת מוזרה , אנדרה בלאץ' נראה אדיר מאז שג'יימסון עזב.

webber44

New member
הוא פשוט שחקן התרפה מצויין

היה אפשר לשים לב לזה עוד לפני הטרייד. יש לו יכולת התקפית טובה מאוד וזריקה בפייד מהפוסט שאין להרבה גבוהים בליגה, הוא מסוגל להיות שחקן של 20-25 נקודות לערב אם הוויזארדס לא יביאו כוכבים.

ThEgReEnKiNg

New member
תמיד שמתי עליו עין

הוא גם יודע להוריד כדור לרצפה שצריך בצורה טובה , במיוחד למישהו כל כך גבוה כמוהו. בהחלט יכול להיות שחקן של 20+ נקודות למשחק. אבל אי אפשר לדעת עם וושינגטון , ההירכיה שם היא בלאגן , אז אי אפשר לדעת אם הוא ימשיך לקבל דקות או יקבר בקצה הספספל שוב. נקווה שימשיך לשחק ולקבל דקות , כי כשהוא מקבל דקות הוא מנצל אותן מצויין.

Or Amit

New member
כיף לראות אותו

במיוחד במדים של הניקס
בכל מקרה הוא כבר מפזר אשליות שהוא אומר שכסף לא יהיה שיקול בשאלה אם להשאר בניו יורק (לאחר ששאלו אותו בראיון אם יהיה מוכן לשחק שם על שכר מינימום). הולך להיות מעניין בקיץ בMSG.

למעלה