לילה של משחקי חג המולד

Puskas

New member
לילה של משחקי חג המולד

בינתיים הוויזארדס מפרקים את הניקס במדיסון בלי בעיה בכלל.
77-57 לקראת סוף הרבע השלישי כשמלו היחידי שמתפקד בניקס עם 21 נק' (עשה 7-14 במחצית אבל בינתיים לא קולע ברבע השלישי).
וול מדהים כהרגלו עם 17 ו-11 עם 8-12 מצוין מהשדה.
ביל אגב היה מזעזע במשך רבע ומשהו אבל התאושש ועד כה שם 15-4-4 (6-11 מהשדה).

קיצור משחק מת, עוברים הלאה :)

rapgamer4ever

New member
וול לא מקבל מספיק קרדיט על עונה גדולה

הוא ממשיך להשתפר לאט אבל בטוח זו העונה החמישית ברצף. וושינגטון בדרך לעונה של 50+ ניצחונות (כרגע בקצב של 58) ו-וול יחד עם לאורי הם שני הגארדים הכי טובים במזרח השנה (ארגיובלי שנה שנייה ברצף).

OrEl74

Well-known member
מנהל
נותן עונה נהדרת

בעונת הרוקי שלו היו צפיות גבוהות מאוד ממנו ובשנתיים שלאחר מכן היה נדמה שהוא הופך לאכזבה (לא ענקית אבל בהחלט אכזבה ביחס לצפיות)
העונה הוא עונה על כל הציפיות ואני מסכים איתך שנדמה שהוא לא מקבל מספיק קרדית על העונה המצויינת שלו.
&nbsp
לגמרי במקרה נפגשתי עם חבר מוקדם יותר היום והוא טוען שוול מועמד לגיטימי לתואר ה-MVP העונה. האמנם?
&nbsp

rapgamer4ever

New member
תלוי איך אתה מגדיר מועמד ל-MVP

וול הוא בין עשרת המצטיינים העונה אבל הוא לא באמת משחק ביכולת של MVP או קרוב לקרי/הארדן שמובילים במירוץ כרגע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים איתך לגמרי

סתם ציינתי מה שחבר שלי אמר, לא אמרתי שאני מסכים איתו

&nbsp
&nbsp

Puskas

New member
עד כמה שאני זוכר

בלי לבדוק שום דבר, הוויזארדס תמיד היו טובים משמעותית עם וול מאשר בלעדיו, הם אפילו הו במאזן חיובי לפני משהו כמו שנתיים כשהוא נפצע באמצע העונה או משהו כזה ואז הם הפכו לעגלות.
הוא תמיד היה בעל השפעה חיובית מאוד על הקבוצה, על זה מגיע לו קרדיט.

המשחקים בחג המולד העונה דיי מעפנים

אבל אין מה לעשות, ככה זה שקובעים לו"ז מראש ולא יודעים למה לצפות...
&nbsp

ofer1732

New member
מכות בין ג'ון וול לקווינסי אייסי

אייסי עם מהלך הגנתי אגרסיבי מפיל את וול לריצפה, וול קום במהירות לתוך הפנים של אייסי ואייסי מגיב באגרוף (די מוזר), אייסי חוטף פלגרנט 2 ומורחק, דווקא באמצע ריצה טובה של ניו יורק שהפכה את המשחק לתחרותי.

אגב, משום מה השמות בחולצות של השחקנים הם השמות הפרטיים ולא שמות המשפחה, כולם חוץ מננה כמובן, כנראה שלאף אחד גם בNBA כנראה לא ברור אם ננה זה השם הפרטי או שם המשפחה שלו.

ofer1732

New member
אין לי מושג על מה אתם מדברים

מה זה ufc?, מה זה סלייס?, מה זה קימבו?, אנחנו עדיין מדברים על כדורסל?

rapgamer4ever

New member
מעניין לציין ש

שלושה שחקני וושינגטון תפסו את אייסי והרחיקו אותו בזמן שכל שחקני הניקס נשארו אדישים בצד.
מצביע על האחווה של קבוצה מנצחת לעומת קבוצה מפסידה.

billc

New member
שחקן מסריח, למה להם להתקרב לטמבל כזה

שם מרפק ברור לגרון של וול

למעלה