לילה של משחקים צמודים!

rapgamer4ever

New member
אל תשכתב את דבריי כי כתבתי אותם מאוד ברור

לא "קבוצה שכבר מחזיקה אולסטר או סופרסטאר" אלא "קבוצה שתפתח לעצמה חלון לאליפות".
לא "בלי שום קשר לפוטנציאל ולהייפ" אלא "אנדרו וויגינס".
גם לא "אולסטאר מוכח" אלא "קווין לאב".
&nbsp
אין פה חוקים וכל מקרה לגופו.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
אל תשים את ליליארד באותו סל עם הילדים האלה

הוא סיים 4 שנים במכללה. הוא הגיע כבר NBA Ready.

Cade Foster

New member
נכון, גם MCW אגב

ועדיין בלי סיטואציה טובה מבחינתם הם לא היו מגיעים למה שהם היום. שים את לילארד מקום אחד גבוה או נמוך יותר בדראפט ואני לא משוכנע בכלל שהוא רוקי העונה וסף-אולסטאר כבר לעונה הזאת.

Puskas

New member
מה זאת אומרת כרגע הערך אפסי?

ואם קליבלנד היו עושים טרייד על לברון מיד אחרי שבחרו בו בשביל לקבל מישהו שבזמנו היה אולסטאר, היית מצדיק טרייד כזה?
השאלה היא מה אתה חושב שייצא משחקן מסוים.. הסאנס ויתרו על נאש אחרי 2 עונות פושרות ו-4-5 שנים אחר כך היה להם מזל והם הצליחו להחזיר אותו.. הנכסים שהם קיבלו בטרייד המקורי עליו נראים מצחיקים בדיעבד אבל אז כשהוא נחשב היה לשחקן NBA גבולי זה היה ניראה סבבה..
הנקודה היא שלוויגינס יש פוטנציאל גדול, גדול מאוד אפילו וגם אם לא ייצא ממנו סופרסטאר אלא אולסטאר שמשחק הגנה ברמה גבוהה, הסיכון שבהשארתו על חשבון הטרייד עם לאב, עדיין שווה.
הנקודה שלי היא שלא עושים טרייד על בחירת טופ 3 שבא עם הייפ לדראפט. אני לא מדבר על דראפט פח כמו 2013 אלא על דראפט ממוצע שבו יש לפחות 3-4 שחקנים שמגיעים עם הייפ של פוטנציאל סופרסטאר ואתה פשוט לא סוחר בבחירה כזו עד שלא הרצת אותו לפחות שנתיים וגיבשת לגביו דעה מסוימת.. זה מגוחך כי אתה יכול לשלוח HOF עתידי בשביל אולסטאר גבולי ואז בדיעבד תבין איזו שטות עשית..

rapgamer4ever

New member
זאת אומרת שנכון לשנת 2014

התרומה שוויגינס יכול לתת קליבלנד קבאלירס קרובה לאפס.
&nbsp
לגבי השאלה שלך- התשובה היא לא, משתי סיבות:
1. קליבלנד בשנה שבה בחרה בלברון הייתה קבוצה של 17 ניצחונות, לא 50.
2. וויגינס לא יהיה טוב כמו לברון.
&nbsp
בדיוק כמו שאתה יכול לשלוח HOF עתידי בשביל אולסטאר גבולי (reality check- לאב בדרך להול אוף פיים וממש לא גבולי בבחירה לאולסטאר) אתה יכול גם לשלוח באסט מהבחירה הראשונה בתמורה לסופרסטאר שיביא לך אליפות. הניסוחים הקיצוניים שלך סתם מיותרים.

Puskas

New member
כל כך לא מסכים איתך שזה מטורף..

לא בקטע רע אבל לא זוכר דיון שכל כך לא הסכמתי איתך בו כמו הדיון הזה :)
1. מה זה משנה מה וויגינס יכול לתת לקאבס השנה? הוא פוטנציאל מספיק גדול בשביל שיחכו לשנת הסופמור שלו בשביל להחליט.. זה לא שעם לאב יש להם קבוצה לאליפות אז מה פשר הטרייד?
2. לא הבנתי מה זה משנה מה קליבלנד היו בשנה בה בחרו בג'יימס.. שנה שעברה הם היו גרועים בערך כמו בעונה שלפני ג'יימס.. נו מה זה אומר?
3. סביר להניח שלא אבל הוא לא צריך להיות טוב כמו לברון אלא טוב יותר מלאב.
4. לאב HOF עתידי?? מקווה מאוד שלא.. הוא כל כך לא שם וקודם שיעשה פלייאוף לפני שנדבר על HOF, בינתיים הקריירה שלו לא מצדיקה אפילו את המונח סופרסטאר אלא אולסטאר ולא יותר.

rapgamer4ever

New member
אל תכתוב דברים סתם

1. אתה באמת חושב שזה לא משנה מה וויגינס היה יכול לתת לקאבס השנה? באמת?
1.ב. לאס וגאס חולקים על האמירה שלך שלקליבלנד כרגע אין קבוצה לאליפות.
2. זה משנה כי אם אתה בקבוצה של 17 ניצחונות אין לך טעם לעשות הכל כדי להשתפר ל-30 ניצחונות. אם אתה קבוצה טובה יש לך טעם לעשות הכל כדי לנסות לקחת אליפות.
וברור ש"הכל" זה לא "הכל", אל תתן לי עכשיו דוגמה מופרכת כדי להוכיח את זה.
3. כפי שכבר חזרתי ואמרתי, אפילו אם וויגינס יהיה בעתיד קצת יותר טוב מלאב זה עדיין לא אומר שקליבלנד מפסידים בטרייד. הם מפסידים בטרייד אם הם לא יקחו אליפות.
4. תפשפש קצת בנבכי ה-HOF ותגלה שנכנסים לשם שחקנים עם רזומה פחות מרשים ממה שצפוי להיות הרזומה של לאב (אפילו אם קליבלנד לא תיקח אליפות).

fatnoam

Active member
ראפגיימר

אני חושב שוויגינס כן שחקן חמישיה לגיטימי, ואם הטרייד על לאב לא היה יוצא לפועל, ובלאט עדיין היה מוריד את דיון לספסל, היית מקבל חמישיה של ורז'או-ת'ומפסון-לברון-וויגינס-קיירי, ולא רק שהוא היה מראה אחלה ניצוצות בזכות העובדה שהספוטלייט לא עליו, אלא גם בזכות העובדה שהוא יכול לרוץ את המגרש ולעשות הרבה תנועה בלי כדור, ולקבל את הכדור ממוסרים טובים, ולעשות סלים קלים.
&nbsp
עכשיו, כשהוא צריך להוביל התקפה, זה נראה רע.
&nbsp
אגב, אני לא מבין את ההשוואות ללברון, חוץ ממבנה גוף ואתלטיות דומה, הוא לא מזכיר בכלום את לברון, לא בראיית משחק, לא בסקילסט, לא בהבנת המשחק (מדבר על לברון כשהגיע לליגה כמובן).

rapgamer4ever

New member
זה לא הופך אותו לשחקן חמישייה לגיטימי

אתה בעצם אומר- מריון הוא הסמול פורוורד השני בטיבו בקליבלנד, וויגינס הוא השוטינג גארד השני בטיבו בקליבלנד אבל אם וויטרס היה יורד לספסל זה אומר שוויגינס היה פותח.
אז קודם כל- אין לקליבלנד שוטינג גארד מחליף לגיטימי. גם ספולושה/סיג'יי מיילס/בן מקלמור/מרקו בלינלי היו עולים בחמישייה אם היו נמצאים באותה סיטואציה דמיונית אבל זה לא אומר שהם שחקני חמישייה לגיטימיים.
&nbsp
אגב לדעתי וויגינס היה עושה בעיות של ריווח בחמישייה ו-וויטרס היה פותח (למרות שהוא שחקן שישי קלאסי). קיירי-וויגינס-לברון-תומפסון-ורז'או היא חמישייה שאפשר לצופף מולה יותר מדי.

Cade Foster

New member
את קיירי ולברון אי אפשר להשאיר חופשיים

אני לא חושב שריווח היה מהווה בעייה בקליבלנד כזאת.

rapgamer4ever

New member
את כל שלושת האחרים אפשר

ולברון מסוכן מבחוץ אבל זה הרע במיעוטו. זו הסיבה שהוא תמיד מקיף את עצמו בקלעים- הריווח קריטי עבורו.
&nbsp

TheReturn23

New member
כריס בוש פתאום מראה יכולת עלובה

כפי שכתבתי לפני, הוא לא יציב, אני אהיה מופתע אם ישמור על יכולת גבוה רוב העונה, גם בתקופת לברון הוא נתן משחקים טובים במיוחד שוויד היה פצוע אבל תמיד טענתי שהוא לא יציב.

Puskas

New member
דווקא מאוד יציב

משחק חלש ראשון אחרי 7 משחקים טובים מאוד.

rapgamer4ever

New member
מבחינת ניו לברון הוא לא יציב גם אם זה היה משחק חלש אחרי 40

טובים מאוד.
בוש פתח את העונה בצורה נהדרת ובפנצ'ר הראשון ניו לברון פתאום מתעורר.

Madridista521

New member
שחקן ענק ומאוד יציב

בדיוק כפי שהוא היה בתקופת לברון.
רק שעכשיו הוא הגו-טו-גאי.
&nbsp

fatnoam

Active member
סתם תפס אוף-נייט. קורה.

Cade Foster

New member
שימו לב לגוראן דראגיץ'

ב-5 המשחקים הראשונים הוא עמד על 0 מ11 ל3. בשלושת האחרונים הוא 7 מ-11.

יש הסבר לדברים כאלה?

טבעה של סטטיסטיקה...

11 זריקות הן לא כזה מדגם מייצג... גם 22.תן לזה זמן, המספרים מתיישרים.

למעלה