לילה שחור ...

Free4ever

New member
לילה שחור ...

אז מה ככה ? איך עבר עליכם הלילה ? רקדתי שתיתי ולבסוף גם אכלתי ... אבל מה הרגשתי חרא כל הערב ... למה אני כזה תמים ולמה אני כזה דביל ... אנלא ממש רוצה לפרט למה וכמה , רק רציתי להיכנס ולהודות ליונית ( עדן ) אל היחס שלה כלפי ועל היותה נחמדה אלי מההתחלה שלא כמו אחרים שלא ממש נחמדים , בכל מקרה עדן יקירתי אני כל כל אבל כל כך שמח שיצאת ויותר מזה גם נהנית :) מקווה שכך תמשיכי לעשות כל סופשבוע . לי לא הייתה הצלחה גדולה במיוחד אפילו להיפוכו אבל לא נורא , זה מה שקורה לאנשים כה תמימים ... אנלא יודע אם יצא לי לכתוב לכם בזמן הקרוב , אז בכל אופן תודה לכולם , ובמיוחד לך עדן את באמת הקדשת יותר זמן ויחס מן האחרים . מיכלוש ... המ... מה אני כבר יכול להגיד ... מקווה שגם לך יצא להנות בסופשבוע זה . תודות רבות גם למנהל הפורום , בחור ממש אחלה :) ומאי מאי אשר נתנה לי כינוי חמוד שכזה , יוסיפופו ותדעי לך שאנחנו מאותה מחלקה ... כן כן אהבות נכזבות קומה ד` דירה ממולך... Snowhite ;) לא יצא לי לדבר איתך אבל שנינו כמו רבים אחרים , חיים כחיי אגדה הרי אין שום נסיכה או נסיך בעולם האמיתי ... בטח שלא על סוס לבן :) שומרת מסך ... איזה חיים יש לאחר אהבה ? אם אין אהבה ? ואני עצמי כתמיד הפסקה אנלא ממש צריך ... :( ליאת שוחרת שלום :) זה כל מה שהספקתי לקרוא ממך שגם לך יהיה אחלה של שבוע ... חוקרת פרטית , פושקהל`ה ורבים אחרים שעוד לא יצא לי להכיר ... שמרו על קשר כולכם רק אם בא לכם כמובן , תעשו חיים והעיקר שתיהיו בריאים אוהב את כולכם ומקווה לראותכם שאחזור לילה ... יוסיפופו :)

tairon

New member
יוסיפופו........ לאן זה איש יקר???

קודם כל אני רוצה לומר לך שבכמה ימים שאתה פה הספקת להכיר לא מעט חבר`ה ולאט לאט ילמדו להכיר אותך ואתה אותם שאר האנשים שלא הספקת להכיר מקסימים לא פחות אז תן לזמן לעשות את שלו מקווה שהשבת תהיה יותר טובה עבורך

למעלה