לילה רע

לילה רע

"איך קוראים למשקה שהזמנת עכשיו ? נראה קטלני " נשמע דבילי נכון ? עכשיו כשאני חושב על זה - זה משפט של ילד מפגר ! לא פלא שהיא בכלל לא התייחסה אליי ... מצטער, אני לא מכיר משפט שממצה בפשטות את כל מה שיש בי. עוד לא מצאתי נוסחה כזו שאפשר ליצוק לתוך משפט פתיחה אחד פשוט שיבהיר מי אני באופן חד משמעי. שיסביר כמה אני מיוחד, נחמד, סבלני, אדיב, חכם, מוצלח, יצירתי, רומנטי, ספונטני ובו זמנית גם אומר שלום, נעים מאוד. מה לעשות שאני טוב בכל כך הרבה דברים בעולם אבל גרוע בלהתחיל עם בחורות ? מה לעשות שכשזה נוגע להן כל הבטחון העצמי שיש לי בכל כך הרבה תחומים פתאום מחליט שזה לא המקום בשבילו ואח"כ אני צריך להקים משלחת חיפוש שלוקח לה כמה ימים למצוא אותו ? בנוסף לכל זה - אם יש דבר שאני שונא זה לנדנד, להיות נודניק. לצערי זה לפעמים בדיוק מה שצריך כדי שבחורה תתיחס אלייך במקומות כאלה, בסיטואציות כאלה. אני לא יודע איך זה ולמה זה, אבל תמיד כשאני בחו"ל הכללים משתנים. בארץ כשאתה ניגש לבחורה המחשבה שלה היא משהו בסגנון: "הוא בטח רוצה להתחיל איתי, למה מי הוא חושב שהוא ? מה קרה ? מה פתאום ? " ובחו"ל זה משהו כמו: "הוא בטח רוצה להתחיל איתי, אני מקווה ... " וזה מוזר, כי אותה הבחורה הישראלית המצויה חושבת בצורה אחת כשהיא בארץ ובצורה האחרת כשהיא בחו"ל. למה זה ? אחוזי החמצן ? הטיסה במטוס ומעבר באטמוספירה ? זוית פגיעת קרני השמש בקרקע ? למה פה כ"כ קשה ושם כ"כ קל ? בעצם, השאלה צריכה להיות - למה פה כ"כ קשה בלי קשר למה שהולך שם. מה יש לכן בנות ? מה אתן רוצות ? תנו צ´אנס. אח"כ אתן מתפלאות איך זה שלרובכן הגדול יוצא להכיר גברים חסרי רגישות, ברברים, שתלטנים, מניפולטיבים, שוביניסטים מגעילים. אתן הופכות אותנו לכאלה !!! אם אתה מתנהג אחרת פשוט אין לך סיכוי !

ronen1981

New member
מה דעתך לנסות את...

שלום,אני רונן איך קוראים לך?.........(לזרום הלאה אם היא מראה ענין) אם אתה נראה בעיני הבת זה כל מה שצריך כדי להתחיל לפתח שיחה...

אני לא חושב שהיא באמת כזאת

אני חושב שזאת יותר בעיה של גישה: יש איזו סלידה כללית מכך שאתה מנסה להתחיל איתה. כאילו אתה לא בסדר, אתה נשלל עוד לפני שהתחלת.

ronen1981

New member
אל תתרגש וחפס אחרת.

כי כנראה שהיא לא במצב רוח המתאים להתחלות איתה או שיש לה מישהו בבית או שפשוט לא מעונינת.

נכון, אבל חבל על הבאסה

שהרגשתי באותו רגע. הפתרונות של למשיך הלאה ולא להיפגע או להתייחס הם הכי פשוטים אבל גם לא מחדשים שום דבר.

danistar

New member
טמבל יקר .. רק בגללך

ולמרות כל מה שסיפרתי לך אני מגיב כאן .. אני כל כך מזדהה עם מה שאתה אומר ומבין לליבך .. אני גדול ממך ב 10 שנים והאמת שממרומי גילי אני רק יכול לחזק אותך שוב ושוב .. אין לי כל רצון להיכנס כאן ליותר מידי ויכוחים על מהות האישה הישראלית . אני מאמין שהסיר של כל אחד נמצא איפה שהוא וצריך לחפש אותו , למרות שזה נשמע כמו קלישאה שחוקה. אז נכון שיש טיעוני נגד לקלישאה ( עם עובדות קשה להתווכח ) למשל שהנשים בארץ מעבירות אותנו 100 מדורי גיהנום בדרישות הגבוהות של רובכן ( לא אני לא רוברט רדפורד ולא ריצ´ארד גיר , אני סתם בחור מחיפה שמחפש לו בחורה ) ולמרות שלצערי עד היום די התאכזבתי מהצד השני ( גם בהרבה דייטים שעברתי וזכיתי לכינוי "אתה נחמד אבל .. " וגם באתרי ההיכרויות השונים שם הסיכוי להגיע לדבר עם ה "מועמדת" כמעט אפסי כי למרות עשרות הפניות אתה נדחה שוב ושוב ). ויש גם אכזבה עצמית מהביישנות הזו שמשגעת , מזה שאני מכניס את עצמי למצבים ממש אפסורדיים שוב ושוב .. ( ואני אתן לך דוגמא כשמנסים להכיר לך מישהו באמצע חתונה של עמיתה לעבודה והבחורה שאתה באמת רוצה ( סיפור ארוך מאוד ) נמצאת שתי כיסאות מימינך אבל אתה לא יכול להוציא את המילים מהפה .. ) למרות כל זה עדיין יש בי את האמונה שאולי בכל זאת .. ידידי היקר , אל תתיאש , אנחנו זן די נדיר בנוף הארץ ומה לעשות שנשים לא כל כך שמות לב אלינו ... כשאני רואה את כל הידידות שלי עם מי הן יוצאות וחלקן אפילו מתחתנות בסוף אולי אני חושב שצריך לשנות את ערכי .. להשתנות לרעה כי זה כנראה מה שרובן מחפשות אבל אני זה אני ואין לי כוונה להשתנות .. רק להשאיר את התקווה . זהו ידידי היקר .. גרמת לי להגיב .. דבר שאני לא עושה בדרך כלל . danistar

בעניין חשוב שהעלת עכשיו

בעניין הלהשתנות לרעה. גם אני חשבתי על זה. חשבתי - מה אני צריך לשנות ? הגעתי למסקנה שאני באמת צריך להשתנות לרעה. וסיפור אמיתי: ניסיתי את זה פעם אחת במסיבה, זה עבד מצויין עד הקטע שכבר ממש הרגשתי שאני עלול לנצל מישהי לרעה ושם הפסקתי, המצפון פשוט לא נתן לי להמשיך עם זה. המסקנה הייתה משהו בסגנון: לחתום על עסקה עם השטן תמורת נשמתי. לא תודה, לא היום.

ronen1981

New member
אל תשתנה.

אלה פשוט תחפס מישהי שכן תאהוב אותך כמו שאתה ותרצה אותך כפי שאתה.

danistar

New member
ידידי היקר ../images/Emo6.gif

אל דאגה .. כמו שאני נאמן לקבוצת נעורי ( הפועל תל אביב ) למרות שאני חיפאי כה לא אשתנה לרעה בשביל אף אחת .. לטובה , אני מוכן לנסות . דני

לא ניסיתי להשתנות בשביל אף אחת

ניסיתי להשתנות בשבילי ויש פה הבדל עצום. אבל אתה צודק, אם כבר להשתנות אז רק לטובה, גם אם זה הרבה יותר קשה.

אגדה2311

New member
לכם, טמבל כובש ודני מגשש...../images/Emo23.gif

אגדה יושבת וקוראת בעיון את הגיגיכם ומשהו נחמץ בליבה. חושבת בליבה, כי הנכם ה"רצויים" ולא ה"מצויים", שהרי, אם נתחיל לספר ולדבר אודות תכונותיו של הגבר הישראלי המצוי, - לעניות דעתי שרת הפורטל הנחמד הזה יקרוס תחת העומס... עשו לי טובה שניכם, אל תשתנו ! אתם מקסימים, מדהימים, יפהפיים, עשירים ברוחכם ובטוב לבכם ולא שווה הבחורה, שבעבורה תהפכו את עורכם למפלצות שטניות ולו, רק בכדי לכבוש אותן... המשיכו בדרככם, היא נכונה ויפה, בטוחני שעוד תגיע אותה "אגדה" שתדע להעריך את הזכייה בכם. יישר כוח...

romanti1

New member
צודק במליון

אתה צודק במליון אחוז. חוק החוקים -----------לאישה ישראלית אסור ,אבל אסור ,לפרגן. ועד פעם-------------לאישה בישראל אסור לפרגן. מספיק שתציג את עצמך,או סתם תשאל מה השעה---------זהו,הוא רוצה לזיין אותי. הנשים באירופה מתנהגות הפוך ממש. אל תשתגע פתאום ותביא לה פרחים,זה כבר ממש אונס.לא מגיע לה. מדבר מתוך נסיון של המון שנים,אין לכן אפשרות לערער,אתן פשוט דוחות.

אגדה2311

New member
תודה, רומנטיאחד, גם אני אוהבת אותך

כל כך כל כך.... לא הפרזת קצת בהכללה הגורפת שלך ?? הצלחה וחג שמייח..

H20

New member
תבין

אנחנו בישראל. לכן רוב הבנות שתפגוש כאן הן "הישראליות המצויות" ורוב הבנים שאני אפגוש הם "הישראלים המצויים" . כמובן, אף אחד לא יעיד על עצמו שהוא מצוי ורגיל, אלא להיפך, יטרח להדגיש כמה הוא מיוחד. אין כ"כ מה לעשות, צריך להתאמץ כדי למצוא את המיוחדים באמת. אה, וטיפ קטן: בנות לא אוהבות שניגשים אליהן בגישה שחצנית של "אני יפה, אני חכם, אני מוכשר". רק שתדע.

יש לי ויכוח קטן על החלק האחרון

הבעיה היא ש"הישראלי המצוי" מתנהג פחות או יותר אותו דבר בארץ ובחו"ל ואילו ה"ישראלית המצויה" לא. אני לא ממציא את זה, אני לא הראשון שמצביע על כך, זה כבר מזמן הפך לעובדה. לגבי הטיפ שלך - הוא נשמע הגיוני ועם זאת הוא כל כך לא נכון וזאת בדיוק הבעיה אצלי לדוגמה. אני לא ניגש לבחורה מלא רוח, רעש וצלצולים, לא מנסה לשחק אותה מאצ´ו ולא משתחצן אלא להיפך. בניגוד להיגיון אולי (ועל זה בדיוק אני מתלונן) אלה שכן עושים את זה מצליחים הרבה יותר ממני. רק בגלל שהם מעזים, נועזים וחסרי בושה. אז יקירתי, מכירה אחד בפה אחד בלב ? ככה זה אצלכן: את כותבת דבר אחד ומתנהגת בדיוק הפוך. (לא מכיר אותך אישית אז אני מתנצל על הטון העוקצני - רק בשביל להעביר את המסר).

למעלה