לילה רע

greywolf

New member
מצוי?

אני לא בטוח שאני מבין את כוונתך ב"הישראלי המצוי" אני מכיר חברה ישראלית שיש בה הרבה זרמים והרבה תת- קבוצות. ישראל היא כבר מזמן לא חברה בה יש מצוי, אלא חברה בה יש סטריאוטיפים מסוימים לפיהם נוטים אנשים למקם את עצמם. אין בכוונתי להעליב אולם דומני שאתה פועל על סמך הנחות יסוד מסוימות מהן מכליל אתה על הנשים כקבוצה, ועל עצמך ביחס אליהן. המלצתי נסה לדבר עם אישה בתור בנאדם לפני שתפתח תיזה לגבי העדפותיה.

danistar

New member
יש לי חדשות בשבילך ...

כנראה שאת באמת לא ישראלית אבל ממרומי נסיוני זה בדיוק ככה . כמה שאתה יותר נחמד ( ואתה כזה מה לעשות ) כמה שאתה יותר נדיב ( ואתה כזה ) וכמה שאתה לא נצלן .( ואתה לא ) ואמרתי לכם כבר מקודם אני לא רוברט רדפורד ולא ריצ´ארד גיר ( כך ששחצן אני לא , מה לעשות ) זה פשוט לא הולך , כל מה שאתה שומע שוב ושוב ושוב זה כמה אתה נחמד ותו לא . דווקא בעלי התכונות ההפוכות הם אלה שכן מצליחים ( אני רואה הרבה זוגות מסביבי ) וזו עובדה , מה לעשות ..... ואגב בלינק הבא למה התכוונת ?? מממ שבוע טוב

H20

New member
תשובה ל-danistar

קודם כל, אני אכן ישראלית :( חשבתי על מה שאמרת... שאתה נחמד ולא שחצן ולא הולך לך... אולי אתה יותר מדי נחמד. יש דבר כזה. למה הכוונה? לנחמדות סכרינית, חנפנית כזו.אם אתה כזה, זה באמת לא טוב. שוב, זו רק השערה.אולי פשוט יצא לך להיתקל בבנות מגעילות. בשני המינים יש אנשים מגעילים, שמנצלים נחמדות של אחרים. בקשר ללינק- מישהי קיטרה על כך שגם בליינד דייטס עם חתיכים (מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה?!) הם לא מוצלחים, אז הגבתי. שום דבר רציני :)

danistar

New member
מה זה נקרא יותר מידי נחמד ??

כשאני נותן לבחורה להיכנס בדלת לפני ?? כשאני מנסה להצחיק אותה ?? כשאני כמובן משלם את החשבון בעצמי ללא היסוס ?? כשאני מנסה לפתח שיחה ולחפש תחביבים משותפים וכשיש שקט אני מנסה להחיות את השיחה ?? מזה שבחורה שמוצאת חן העיני אבל מראה שאינה מעוניינת אז אני לא נטפל אליה ולא מציק לה יותר .. פשוט יורד מהבמה ?? כשאני לא נוגע בבחורה ולא מנסה לשלוח ידיים ( כי כזה אני , נותן כבוד לבחורות , בכל זאת המין היפה , שוביניט או לא ) ? כי אני אוהב להתלבש יפה , להתגלח לפני הדייט ולשים קצת בושם טוב ?? כי אני צריך לשמוע מצד שלישי שאני נחמד אבל אין לזה המשך למרות שאני דואג לוודא רגע לפני שהיא יוצאת מהרכב בסוף הדייט אם היא רוצה להמשיך ואני מקבל תשובה שלמה לא אבל היא מתחמקת מטלפונים ?? תסבירי לי מה זה נקרא נחמדות יתר ??

H20

New member
הסברתי בדיוק מה זה נחמד מדי

כל מה שתיארת שאתה עושה- פותח דלתות, מתנהג בנימוס, מתבשם וכו´ זה נהדר. הכוונה שלי בנחמדות יתר היתה לחנפנות,התרפסות, סכריניות, מתקתקות, העמדת פנים שאתה בן-אדם ללא מגרעות שלעולם אינו מתרגז . לא אמרתי שאתה או כל אחד אחר כזה. פשוט הצגתי דרך התנהגות שיש להימנע ממנה.

danistar

New member
למה העמדת פנים ??

אולי אני באמת כזה ברוב הדברים ( לא שאין לי מגרעות בבודאי שיש לי וברור שגם אני מתרגז מידי פעם , יש מישהו שלא ??) ?? על זה לא חשבת ... אולי יש כאלו שהם באמת נחמדים עם לב טוב ויש להם כוונות הרבה יותר רציניות מסתם סטוץ ?? אולי אני לא מושלם ( ואני לא ) אבל ברוב הקטעים שאני מנסה להקרין בבלינד דייט זה אני !! דני

greywolf

New member
הכללות

H20 יקרה, עד שאנשים לא יתחילו להתייחס לאנשים עמם הם מנסים ליצור קשר כלשהו כאל אנשים אלא יראו אותם כאובייקט אותו הם מנסים להשיג בנחמדות, בפניות מנוסחות היטב ולא כאדם אמיתי וכנה הערתך המאוד נכונה לא תובן לדעתי.

danistar

New member
עכשיו הגזמת לגמרי .. אובייקט ?? ../images/Emo4.gif

עם מי אתה חושב שאתה מדבר תגיד לי ??? זה היה ממש טוב .. אובייקט שמנסים להשיג ... האמת שזה לא שווה תגובה אבל פשוט עברת את הגבול. האים לתת לאישה כבוד , להיות אדיב כלפיה , להיות נחמד כי זה באמת איך שלדעתך צריך להתנהג עם בחורה ( ואין לי כוונה להצתדק יש לי מספיק חברים שמכירים אותי , תשאל אותם ) זה אומר שאתה צבוע ?? שאתה דו פרצופי ?? אולי זה יפתיע אותך אבל עוד נשארו כמה בחורים שהם כאלו .. בלי הכללות בבקשה !! תשמע ילד ( כן בגילך אתה עדיין ילד מה לעשות ) תנסה לקרוא בן השורות , להבין את הבעיה שמדברים עליה ולא להסיק מסקנות שטחיות וחסרות שחר על אנשים שאתה בכלל לא מכיר . אתה לא מכיר את הדוברים כאן ויורק בוץ בפרצופם סתם ככה , אתה לא מכיר את החוויות שהם עברו עם בחורות וכנראה שלצערי לא מכיר את ההתנהגות של רוב הבחורות בארץ . אף אחד לא עשה מהן אובייקט להשגה ... אבל כאשר אנשים רבים נתקלים שוב ושוב באתה צורת התנהגות של הצד השני זה מעלה תהיות. אז נכון שיש הרבה בחורים שבאמת מתנהגים כמו שאתה אומר ( והם אלו שמצליחים יותר בנושא הנשי , דבר שאומר משהו ... ) אבל יש גם אחרים ואסור להכליל את כל הגברים כמו שאני אומר לאורך כל הדרך שמדובר ברוב הבחורות לא בכולן . בכל מקרה שיהיה לך שבוע טוב דני

deyulia

New member
מכיר את המשפט?

תאהב את עצמך ואז כולם יאהבו אותך? אז אולי זה מה שאתה צריך לעשות, קודם תתחיל מעצמך ואז תבוא בטענות אל אחרים.

danistar

New member
סליחה גברת ../images/Emo140.gif

את בכלל לא מכירה אותי ומסיקה מסקנות סתם ככה .. כל הקלישאות הללו של תאהב את עצמך .. די כבר עם זה בחייך .. לא מדובר כאן בטענות . מדובר בעובדות ואם תקראי כאן בפורום , בפורום בליינד דייט וגם לפעמים בפורום סינגלז תראי שאני לא היחידי בחבורה , יש עוד המון בחורים כמוני שעברו את אותן החוויות .. מה לעשות עובדות . אני אדם ששונא להציג את יתרונותיו ברבים כי אני לא מחפש רעש וזרקורים .. אני גם לא איזה מוצג בסותביז´ שצריך להימכר לכל המרבה במחיר . מי שתרצה להכיר אותי מוזמנת , מבטיח לא לאכול אותה ואני בטוח שהיא לא תצטער . אני גם לא צריך להצדיק את עצמי בפני אף אחד ( ואגב אם על נאהב את מדברת , דברי עם חברי הפורום שאני מנהל כאן תפוז ועם כל חברי וידידי הרבים אני חושב שתביני כמה טעית , כל חברי מעריכים אותי מאוד כך שזה לא חסר לי ) כל מה שאמרתי הוא מניסיון אישי מר עם בחורות ישראליות ( ושוב אני לא מכליל !! ) . שיהיה לך שבוע טוב דני

H20

New member
אנחנו באותה סירה

דני, גם בנות עוברות חוויות מאוד לא נעימות בדייטים (אולי אפילו יותר מבנים!) . זה לא שהחלטנו החלטה אסטרטגית לפגוע בכם. יש בנות מגעילות כמו שיש בנים מגעילים.

danistar

New member
כמו שאמרתי קודם

אני בהחלט מבין אותכן ומשתדל להתחשב את הצד שלכן אבל מה שיוצא זה שגברים שדווקא כן בסדר מה שנקרא "אוכלים אותה" בגלל זה כי אתן חושבים שכולנו לא בסדר .. דני

deyulia

New member
לאהוב את עצמך

זה לא אומר להשתחצן, למכור את עצמך וכדומה אלא זה משהו שרואים על בן אדם, זה אומר שיש לו ביטחון עצמי, שהוא שלם עם איך שהוא נראה ומה שהוא ולא מדבר על זה כשבן אדם אוהב את עצמו רואים את זה עליו הוא לא צריך להגיד ולצעוק כמה הוא טוב בקולי קולות ושוב אני לא מדברת עליך אלא מסבירה מה זה "לאהוב את עצמי" בעיניי.

gilgili

New member
מחזק את דיוליה ומוסיף

אדם עם ביטחון עצמי זה אדם שמרגיש טוב עם עצמו מבפנים ומבחוץ זה משהו שרואים על בן אדם , זה קורן החוצה ולא באור של שחצנות והערכה עצמית מוגזמת בדרך כלל , המשמעות של להיות ליד בן אדם שכזה היא להרגיש בנוח ולהתנהג בטיבעיות,ולא להרגיש מאוים מי שתרגיש מאוימת לידך תגיב בתגובות מתנשאות ומזלזלות.

danistar

New member
מאויימת ?? על ידי??../images/Emo4.gif

אתה צוחק עלי בטח ?? שוב כמו האחרים אתה מדבר ולא יודע בכלל מי אני .. אני מעולם לא נתתי לבחורה להרגיש מאוימת על ידי .. בחייך מאיפה הוצאת את זה . שחצן ?? הערכה עצמית מוגזמת ?? אתה באמת מחוץ לתחום .. שוב פעם הסקת מסקנות בלי להכיר על מי מדובר ... חג שמח לכם !!

זאת סתם תחושה

אני דווקא די בסדר עם מי שמתחילים איתי אפילו אם אני לא מתלהבת. עצם העובדה שהוא חושב שאני שווה את המאמץ אומרת שכנראה משהו אלצו פועל כראוי.. העניין של חו"ל אולי קשור להרגשת שחרור וחופש. שום דבר מעבר זארת רק שאלה של מציאת הבחורה הנכונה. תמשיך לנסות

סנדרום "עלוקת הבארים"

יכול להיות שיש בחורות שסולדות מכך שסתם ככה,ללא התרעה מוקדמת,בעודן יושבות לבד בבאר ולוגמות בניחותא מהמשקה שלהן, ניגש איזה נודניק וקוטע להן את הבזק המחשבות המבריק. אני באופן אישי, לא מתלהבת מדי מ"עלוקות בארים" (וטמבל יקר, מכיון שאין לנו כל הכרות מוקדמת, אין הדבר מרמז עליך בצורה ספציפית, אלא על התופעה שתיארת). מה שמפריע באותם עלוקות בארים, מעבר לגישה שחצנית ומלאת יוהרה, כזאת המציגה את העלם הצעיר כמתת האל לאנושות (או לפחות לבחורה), מה שמפריע בהם, היא העובדה שלפחות למראית עין, הם ניגשים אלייך או כי משעמם להם והם מחפשים זיון או כי את כוסית והם מחפשים זיון, בדרך כלל עם עידוד נלהב מהח´ברה ביציע. אז אתה מבין, לא מאד מושך.. מצד שני, אין לי בעיה לשבת בבאר ולשתות משהו בעודי מפתחת שיחה מקרית עם הבחור הסולידי היושב לידי בבדידות מזהרת. אני אפילו אסכים לעבור מעבר לשלושה משפטי הכרות אם הרד"ר שלי יקלוט שאנחנו חולקים תחום עניין או שניים ושהוא במקרה גם שנון ואינטילגנט, שלא מנסה להרשים את הח´ברה. אם אתה כזה,טמבל יקר, אני באמת חושבת שהפאק הוא תלוי חברה - משעמע - או שאתה לא יושב בבארים הנכונים או שאתה לא יושב ליד הבחורות הנכונות. anyway, בהצלחה.

למעלה